Kanali ingilizce acmakla,farkli bir dille acmakla icindeki icerigin Turkce olmasinin bir ozelligi yok.Yani icerik ne ise,hangi dildeyse o icerigin turunden ,hitin geldigi ulke uzerinden bu oranlar belirlenir.Yani kanalin ismi ile ingilizce ile acilip acilmamasinin bir onemi yok.
Turkce icerikde iyi kazandiriyor,iyi oranlarida var ancak bu hem degisken hemde iyi ilgi alaka ve calisma istiyor.Kategoriden fark eder,icerigin kalitesinden bir cok etken var.
Tavsiyem hem Turkce hem ingilizce ama tek tur uzerine farkli farkli kanallarda calisma yap.Bu sayede tbm oranlarini biraz olsun dengede tutabilirsin.
Ayrica Bir videoya alakasiz etiket eklemenin zarari olasada eklediginiz videonun icindeki anlatim yada goruntu farketmez egerki niche kelimelerden birine hitap ediyorsa bu tur videolarina bu tur etiketler girebilirsin.Kisaca ornek vermek gerekirse daha iyi anlaman icin soyle diyebilirim.
Ekleyecegin Video Otomobil tanitim videosu olsun,dizayn,tasarim,guvenlik gibi bilgileri anlatilan bir otomobil olsun ben tutupda buna alaksiz cok ilgisiz saglikla,eglence ile vs cok alakasiz kategori etiketleri eklemem.Ne eklerim,Araba sigortalari,araba kredileri,vs gibi bu videonun iceriginde bunlar gecmesede o kategoride ilgisi oldugu icin bunlari eklerim.
Ha cok alakasiz etiket ekledigimde olmustur,ancak bundada cok asiriya kacmam,ayarinda ve cok dikkat cekecek sekilde etiketlerlede doldurmam.
saygilarimla