Saadet Zinciri Kairos'ta Binlerce Üye Battı

Adam Gazeteci karşısında olsa dövecek :D . Büyük ihtimal bu sistemin Türkiyedeki şakşakçılarındandır bu şahıs.

haberin doğru olduğunu gösteren bi kanıt sadece 2 aydır ödeme yapılmamasıdır... gerisi haricinde bu ay swift ödemesi ayarlandı ve visa,master card yeri getiriliyor... ek olarakda bu ocak ayında ödeme yapıldı yapıldı yapılmaz ise.. haber doğrudur.. ama şuan için erken yapılmış bi haber bu.

Üyelerin ‘lider’ olarak tanımladıkları kişiler lüks arabalarla, yurtdışı seyahatlerinde ve umre turlarında pozlar verirken, para ödeyerek sisteme yeni giren üyeler vaat edilen kazancı alamamaktan şikâyetçi oldu.

Din tüccarlığı heryerde arkadaş. Tabi en kolay milleti kandırma yolu bu. :mad:
Bu mesajınızı artniyetli olarak buluyorum.Kazananlardan biri umre fotoğrafı paylaştı diye mi millet bu işe girdi. Birde umreyi kalın yazmişsınız amacınız ne yani!

---------- Spam Engelliyici 16:13 ---------- Önceki Mesaj 16:10 ----------

haberin doğru olduğunu gösteren bi kanıt sadece 2 aydır ödeme yapılmamasıdır... gerisi haricinde bu ay swift ödemesi ayarlandı ve visa,master card yeri getiriliyor... ek olarakda bu ocak ayında ödeme yapıldı yapıldı yapılmaz ise.. haber doğrudur.. ama şuan için erken yapılmış bi haber bu.
Gazete haber yapmak için yapmış o belli ama sonucu bilmiş gibj gorunuyorlar :D

Bu mesajınızı artniyetli olarak buluyorum.Kazananlardan biri umre fotoğrafı paylaştı diye mi millet bu işe girdi. Birde umreyi kalın yazmişsınız amacınız ne yani!

dediğim gibi erken yapılmış bi haber adamlar parayı ödemeyiz demiyolar ölülerin üstüne hesap açanlar olmuş düşün artık hal böyle olunca ağır yaptırımlar yaptı adamlarda... :)

hit kasmak için yapmışlar..

dediğim gibi erken yapılmış bi haber adamlar parayı ödemeyiz demiyolar ölülerin üstüne hesap açanlar olmuş düşün artık hal böyle olunca ağır yaptırımlar yaptı adamlarda... :)

hit kasmak için yapmışlar..
Hocam anladığım kadarıyla sisteme üyesin :D Paranızı alırsınız zarar etmeden. Ben pek güvenmiyorum bu sistemlere . Dünyanın 1 numaralı şirketi google bile kazık atıyor :D

Üyelerin ‘lider’ yani milleti dolandıran vatandaş umreye gidiyor ve sen buna normal diyorsun? valla sen neye inanmak istiyorsan iste umrumda değil..! Ama milleti dolandırarak umreye 1000 defada gitse bu adamın dolandırıcı olmadığını değiştirmez.

Önce megaholdings daha sonra bu :D

İnanmayın dedikçe insanlara daha tatlı geliyor :)

Kasa her zaman kazanır bu nettir ve altın kuraldır.

Kairos saadet zincirimiymiş :D Ben pozi zinciri diye biliyorum. 'Kısacası yeni üye eski üyenin parasını öder'. Yeni üye bulunmadığındada sistem patlar.

Üyelerin ‘lider’ yani milleti dolandıran vatandaş umreye gidiyor ve sen buna normal diyorsun? valla sen neye inanmak istiyorsan iste umrumda değil..! Ama milleti dolandırarak umreye 1000 defada gitse bu adamın dolandırıcı olmadığını değiştirmez.
Ben bu olay normal diye birşey demedim.Ne yazdığımı tekrar okuyun. Bu dolandırıcılar umreye gitti diye yatırım yapanlar oldu gibi bir mana çıkarmanızı, anlamadığımı söyledim.

Ben bu olay normal diye birşey demedim.Ne yazdığımı tekrar okuyun. Bu dolandırıcılar umreye gitti diye yatırım yapanlar oldu gibi bir mana çıkarmanızı, anlamadığımı söyledim.

Tamam böyle yazarsan daha iyi anlaşılır, direk konuya ''Bu mesajınızı artniyetli olarak buluyorum'' değince bende umreye giden elemanların yaptığı iş doğru bişeymiş de savunuyormuşun gibi anladım.

Neyse olayı kısaca açıklayayım.; Bu ve bu gibi dolandırıcılıkları (titan zinciri,piramit,bilmem ne marketing vs...) çok yakında biliyorum çünkü çevremde bu işe girmiş birçok saf insan var. Yapılan işin adı farklı olsada yapılan iş daima aynıdır.

-önce lüks arabalarla poz verirler.
-Otellere giderler toplantı yaparlar
-Takım elbise, pahalı kıyafetler
-Conconlu konuşmalar vs...
-Seyehatler... Bu seyehatler kişileri kandırmaya yönelik yapılır. Kimi gider amerikaya över resim atar, kimisi umereye gider resim video atar dindar kesimi kafalamaya çalışır.

Yani nabza göre şerbet misali. Bunları gören insanlarda vay bee adam kazandığı parayla umreye gitti, amerikaya gitti bende gidim kazanayım bende gideyim gibi... Bir algı yaratıyorlar.

Bu dolandırıcılıkta tek favorim JET FADIL dır. Adam dini kullanarak olmayan şeyleri satmakta ve milleti dolandırmakta üstüne yoktur.

Az çok mantığı anlamışsındır umarım.

Tamam böyle yazarsan daha iyi anlaşılır, direk konuya ''Bu mesajınızı artniyetli olarak buluyorum'' değince bende umreye giden elemanların yaptığı iş doğru bişeymiş de savunuyormuşun gibi anladım.

Neyse olayı kısaca açıklayayım.; Bu ve bu gibi dolandırıcılıkları (titan zinciri,piramit,bilmem ne marketing vs...) çok yakında biliyorum çünkü çevremde bu işe girmiş birçok saf insan var. Yapılan işin adı farklı olsada yapılan iş daima aynıdır.

-Seyehatler... Bu seyehatler kişileri kandırmaya yönelik yapılır. Kimi gider amerikaya över resim atar, kimisi umereye gider resim video atar dindar kesimi kafalamaya çalışır.

Yani nabza göre şerbet misali. Bunları gören insanlarda vay bee adam kazandığı parayla umreye gitti, amerikaya gitti bende gidim kazanayım bende gideyim gibi... Bir algı yaratıyorlar.

Bu dolandırıcılıkta tek favorim JET FADIL dır. Adam dini kullanarak olmayan şeyleri satmakta ve milleti dolandırmakta üstüne yoktur.

Sadece umre kismini siyah yapman bu kaniya varmama neden oldu ;)(gereksiz bir belirtmeydi) Dini kullanma konusuna hiç girme nereye varmak istediğini çok iyi anladım ;) Banlanmayalım( O konuda muhalifim sana )

Bulunduğum ilde birkaç arabanın arka camında kairos reklamı gordum. adamlar işi buyutmusler :D

giren herkes salak degil,biçok kişinin bildigi gibi ilk başladıgı zamanlarda girersen kazanırsın.biraz zaman geçtiyse işte kaç ordan.adını hatırlamıyorum ama bende bikaç tanesini takip ettim bunların yıllar önce,1 tanesinede girdim hatta.öyle yüzbinlerce tl almadım ama 7-8 k para kazanmıştım.sonra sistem çöktü tabi :D

giren herkes salak degil,biçok kişinin bildigi gibi ilk başladıgı zamanlarda girersen kazanırsın.biraz zaman geçtiyse işte kaç ordan.adını hatırlamıyorum ama bende bikaç tanesini takip ettim bunların yıllar önce,1 tanesinede girdim hatta.öyle yüzbinlerce tl almadım ama 7-8 k para kazanmıştım.sonra sistem çöktü tabi :D

Hocam sen iyi kurtulmuşsun , :') Yorumları okudukça güldüm valla.

Chatmece, sana itiraz eden arkadaş haklı. çünkü ilgili yazıyı kalın punto ile belirtmişsin,dikkat çektirtmek istediğin bariz belli..
Senin yaptıgın şuna benziyor misal veriyorum Empati yap:
"
Bu Kaiorasun başındaki beyfendi umreye gitmiş, ve odasına baktıkki Atatürk'ün resmi başköşede(gerçektende öyle) , Muhtemelen bir kemalist bu adam. Halkı kandırmak için iyi yol seçmiş .atatürk, laiklik çağdaşlık tüccarliği, Tabi en kolay milleti kandırma yolu bu.. Muhafazakar olmayan kesimler , onları görünce direk atlamıştır.Yazık. "

Bu nekadar yanlışsa, seninkide okadar yanlış dostum :')

Son düzenleme:
Hocam sen iyi kurtulmuşsun , :') Yorumları okudukça güldüm valla.

Chatmece, sana itiraz eden arkadaş haklı. çünkü ilgili yazıyı kalın punto ile belirtmişsin,dikkat çektirtmek istediğin bariz belli..
Senin yaptıgın şuna benziyor misal veriyorum Empati yap:
"
Bu Kaiorasun başındaki beyfendi umreye gitmiş, ve odasına baktıkki Atatürk'ün resmi başköşede(gerçektende öyle) , Muhtemelen bir kemalist bu adam. Halkı kandırmak için iyi yol seçmiş .atatürk, laiklik çağdaşlık tüccarliği, Tabi en kolay milleti kandırma yolu bu.. Muhafazakar olmayan kesimler , onları görünce direk atlamıştır.Yazık. "

Bu nekadar yanlışsa, seninkide okadar yanlış dostum :')

din tüccarligi gibi bişi mi bu bahsettıgın eger ondan örnek verirsen daha iyi anlariz biz yıllardır yaşıyoruz çünkü . ( lafi söyleyip reha muhtar gibi demek isterdim ama diyemıyorum cünkü rütük engelliyor benzetmesi geldi aklımaa.. )

Son düzenleme:
Aylardır nasıl patlamadığına şaşırıyodum bu sistemin adamlar napsın sizin harddiskinizi gider dc den kabin kiralar koyar makinaları takılır :confused:

biri internette yazmış bu yorum hoşuma gitti :D

" saadet zinciri değil, altta kalanın canı çıksın "

Az önce bu sistemi kullanan arkadaşı aradım yok öyle birşey diyor.Haberi çıkaranlar sanal sunucu kullanıp kazancını ikiye katlamaya çalışıp sistemden banlananlar diyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri