Saat 00:00

Y
  • Kullanıcı YtPr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Y

YtPr

Guest
Şubat Ayını İyi Kötü Bitirdik.

Sanırım Son 1 Haftada Kazandıgım Paralara Bişey Olmicak

Partner : 650 $ (Creative) 2 Telif Var Atılacam Kesin.

Adsense : 450 tl

arkadaşlar bu paralar garantimi sizce ?

adsense ban olursa para gider tabi.
ama mesela yarın 1 haftada kazandıgım 450 tl kanalımı başka adsense tasısam paraya bşey olurmu ?

partner parası ne zaman kesnleşir ?
partnerden atlırsam dashboarda girebilirmiyim ?
partnerden ödemem yapılırmı ? creative %80 öder diye düşünüyorum ama teyit edelim :)

Adsense 450 en az %10 kesinti olur oda en az

Telif,Topluluk yada benzeri bir şey geldiyse videona kesinti %40lara kadar hatta dahada fazla olur.

aceba bitirdik mi! Çünkü GMT saatine göre 10 saat fark var. Youtube aceba hangisini baz alıyor. Eğer tr diye bizim saati alıyorsa ay bitti ama GMT yi alıyorsa saat 10:00 da 1 mart olacak ;)

Crative 1900 $
Adsense 1400 tl

Bu ayki hasilat creativede topluluk + 1 telif var
Adsensede kapanan kanalim yok

yok videolarda sıkıntı olmadı ben aslında 173 tl kesinleşmiş kazancımı 200 tl yapmak için bi video atmıştım :) tuttu 450 ekstra kazandım.

bu paraya ban haricinde bişey olurmu ?
[MENTION=4103]bojan54[/MENTION]

---------- Mesaj saat 00:09:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:08:47 civarında gönderildi. ----------

allah daha daha daha çok versin kardeşim

Eyw. Hocam Hep Beraber Kazanalım.

---------- Mesaj saat 00:09:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:09:08 civarında gönderildi. ----------

aceba bitirdik mi! Çünkü GMT saatine göre 10 saat fark var. Youtube aceba hangisini baz alıyor. Eğer tr diye bizim saati alıyorsa ay bitti ama GMT yi alıyorsa saat 10:00 da 1 mart olacak ;)

Bizim için bitmiştir :)
sıkıntı olursa şikayet edebiliriz :D

yok videolarda sıkıntı olmadı ben aslında 173 tl kesinleşmiş kazancımı 200 tl yapmak için bi video atmıştım :) tuttu 450 ekstra kazandım.

---------- Mesaj saat 00:09:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:08:47 civarında gönderildi. ----------

neden ban olsun kötü bir şey mi yaptın :p
burdan sonra bir şey olmaz artık ayın 12sinde alacağın para kesinleşir. Hiç gelif gelmediyse en kötü 400 TL kesinleşir

neden ban olsun kötü bir şey mi yaptın :p
burdan sonra bir şey olmaz artık ayın 12sinde alacağın para kesinleşir. Hiç gelif gelmediyse en kötü 400 TL kesinleşir

İnş. Hocam Sıkıntı Olmadıda Pek Sanslı Değilimdir diyemicem kendime ve size haksızlık etmiş olurum :D sanssız adamın burda işi ne

inş. herkes sıkıntısız alır parasını

---------- Mesaj saat 00:09:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:09:08 civarında gönderildi. ----------

Bizim için bitmiştir :)
sıkıntı olursa şikayet edebiliriz :D

şikayet :D o da güzelmiş! Hangi şikayette haklı çıktık :D hocam inş kazasız belasız alırsın parayı! :)

şikayet :D o da güzelmiş! Hangi şikayette haklı çıktık :D hocam inş kazasız belasız alırsın parayı! :)

Biz Pes Etmeyelimde Haksız bulsalarda sıkıntı yok ;)

---------- Mesaj saat 00:16:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:13:49 civarında gönderildi. ----------

Bu Arada 2. Adsemsemde Bugünkü Atağımla 11 Tl Kazanıp 25 Tl yapmışım şubatı inş. 20 si kesinleşirde pin yola cıkar :(

İnş. alırsınız doğrusu şubat ayı ünlemli bir ay oldu benim için. Yatakta bile ünlemleri düşünmekten uyuyamamışlığım vardır. Umarım mart ayı temiz bir ay olur. Olmazsada partner geçicem zaten korkuyorum sadece paramın peşinde koşmak zorunda kalmaktan.

adsenseye bellı olmaz %10 ila %40 arası kesıntı olur Allah bereket versın hocam inş kazanırsın elin 50 kat yabancıların avukatlıgını savunan ve kazanmamızı ıstemeyen o kadar cok kısı var kı su forumda hayırlısı olsun ona rağmen

Biz Pes Etmeyelimde Haksız bulsalarda sıkıntı yok ;)

---------- Mesaj saat 00:16:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:13:49 civarında gönderildi. ----------

Bu Arada 2. Adsemsemde Bugünkü Atağımla 11 Tl Kazanıp 25 Tl yapmışım şubatı inş. 20 si kesinleşirde pin yola cıkar :(

25 tl %17-18 civarı bir kesinti olur! bu da 4,5 tl felan yapar 20, yi geçer pin yola çıkar rahat ol :) Ama kendin tıklamadın elin kaymadıysa :D

şimdi bu ayı kanal para kazanmaları açık olarak kapattık, biz bu şubat ayında kazandıklarımızı garanti altına aldık mı ? yoksa ayın 12'sinde mi garanti altına girer ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri