Saatler geri alıncak sanırım bugün

Arkadaşlar saat dilimi normalde UTC+2 idi fakat UTC+3 oldu avrupa ile saat farkı 2 saat oldu saat şu an 08:07 bende bu uygulama maduruyum işe gidemedim la :D

Saat 08:19 şu an 7 değil kardeşim. bende madur oldum o durumdan :)

---------- Spam Engelliyici 08:20 ---------- Önceki Mesaj 08:20 ----------

Kardeşim 7 değil 8 saat la :eek:
Saat 7 yav markete gittim ekmek yeni gelmisti hep bu saatte geliyor O.o

Mobil Mesaj

Saat 7 yav markete gittim ekmek yeni gelmisti hep bu saatte geliyor O.o

Mobil Mesaj

Mübarek bende öyle zannediyordum ama işe gitmek için durağa gittiğimde servis gitmişti. Yanlış bilgi yaymayalım kardeşim :p

jBZVJj.png

Dün telefonun otomatik saat güncellemesini devre dışı bıraktım ama telefon yinede saati 1 saat geri almış ve haliyle işe 1 saat geç kaldım...

Benim gibi onlarca kişi bu yüzden işe geç geldi... :)

Akıllı telefonlar akılsız çıktı... :D

yav pc yi ileri aldım yine geri almış ne yapmak lazım nereyi kapıcam. alında bir dert alınama ayrı bir dert .

Tarih ayarını saat değiştirmeyen ülkelerden seçin. Ben Moskova yaptım saat 11:05 şuan

Dün telefonun otomatik saat güncellemesini devre dışı bıraktım ama telefon yinede saati 1 saat geri almış ve haliyle işe 1 saat geç kaldım...

Benim gibi onlarca kişi bu yüzden işe geç geldi... :)

Akıllı telefonlar akılsız çıktı... :D
Aynen 2 telefonun kapattım güncellemesini ona rağmen yine almış geri.

Tüm dijital platformlarda GMT+3 bir diğer adı ile UTC+3 olarak zaman dilimlerini değiştirmeniz lazım arkadaşlar. O zaman diliminde Arabistan veya başka bir şey yazabilir. Ona aldırış etmeyin. O zaman doğru saati bulacaksınız. An itibariyle saat 11:17..

Microsoft çalışmış beyler, ufak bir güncellemeyle windows 10 kullanıcılarında sıkıntı yok sanırım :)

Telefon 2 saat geri almıştı, ayarları yaptığım halde.
Pc'de 1 saat geriydi yine ayarları yaptığım halde.
İkisinide düzlettim 1dk bile sürmedi.

Birdaha ileri geri almaz sanırım.
:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri