Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba abiler kardeşler sabah YGS var ben hala adsense ksinlesme bekliyorum. Varmı başka bengibi sabah YGS girecek. Önceden girenlerin tavsiyesini bekliyorum
![]()
gircem ben de sabah 4.kez![]()
Rekor sizde sanırım puanlar kaçtı![]()
ilkinde ygs 343 lys 373, ikincisinde ygs 310 lys 402 ücüncüsünde sadece ygsye girdim 371 geldi yarın kaç gelcek bilmiyorum![]()
Sabah ygs var benim özgün kanal kapandı haydi hayırlısı)
benden sana abi tavsiyesi bu iş bugün var yarın yok, şimdiden ipleri ne kadar sıkı tutarsan o kadar kar. bana çalış çalış derlerdi sallamazdım yine hayatımızı kurtardık da şimdiki aklım olsa 18ime dönsem deli gibi ders çalışırdım. büyüklerin dediğini sallamıyoruz ben de zamanında sallamamıştım ama çok pişmanım. önce okulunu oku mesleğini eline al sonra ek gelir olarak bakarsın bu işlere
Sakin ol, zamanı iyi kullan, çözemediğin sorulara çok takılma en son dönüp tekrar bakarsın. Ve şimdi yatağına git uyumaya çalış, adsense bir yere kaçmıyor, her türlü ödeme için ayın 21ini bekleyeceksin zaten.
zamanın birinde bir meslek lisesi öğrencisi varmış. 12. sınıfa kadar kafası bir karış havada gezinip durmuş. sonra kafasına dank etmiş, çılgınlar gibi ders çalışmış ve bilg. öğretmenliğini kazanmış. gel zaman git zaman 4 yıl kafası bir karış havada gezinip durmuş. sonra kpss'ye girmiş 53 almış. sonra kafasına dank etmiş kpss sınavına çılgınlar gibi çalışmış. 83 puan alarak yine bir meslek lisesine yuvasına öğretmen olarak atanmış. o yıllar önce stresini yaşadığı öss sınavına bu sefer gözetmen olarak girmiş. mutlu son.
+tavsiye-> bilgisayarı kapat. alarmını kur. (9:45'ten sonra kimse alınmayacak.) sabah hafif kahvaltı yap. sınavı olacağın okula erken git. çevrendekilerin yüzündeki endişeyi gör. sen güçlüsün sen bu stresi atlatırsın. sen zayıf değilsin. taktik maktik yok bam bam bam!
Spam biter bitmez YGS den sonra tartışmak lazım hata yaptın geç farkına vardimbence en başından beri hata yapmışın, sınavın var madem bu işe hiç bulaşmıcaktın,
spam bitti gibi birşey, can çekişiyor şuanda, son demlerini yaşıyor,
rekor bende sabah 8. ygs girişim olucak Allah nasip ederse![]()
Bam bam bam. Bakalım sonuç ne alacak
Spam biter bitmez YGS den sonra tartışmak lazım hata yaptın geç farkına vardim
Hay maşallah verdin paraya yazık her yıl 60 TL![]()
YouTube den iki YGS konularına baksaydin o kanalla kapanmazdi
---------- Spam Engelliyici 00:24 ---------- Önceki Mesaj 00:22 ----------
Olmuyor o ya herkes diyor ama bu işleri bırakıp ders çalışması gelmiyor insanın
---------- Spam Engelliyici 00:25 ---------- Önceki Mesaj 00:24 ----------
Tavsiyeniz için sağolun dedinizi uygulayacağım
ben de böyle diyodum zamanında işte, sen bilirsin senin hayatın ama pişman olacağına hayatıma bahse girebilirimişin bir de şu yönü var, ben makina mühendisiyim işe girdim yeni daha geçen pazartesi. maaşım youtubeden kazandığımın 4te 1i kadar falan. ama yaza nişanım var, çevreden o kadar çok baskı yiyeceksin ki ilerde aklın hayalin durur. ben dünyanın en rahat adamlarından biriydim okulu da 7 senede bitirdim ordan hesap et ben bile baskılara dayanamadım işe girdim
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.