Sabaha Ban İle Uyanma Kınama İçerir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=11207]specialseko[/MENTION] ne şanslı adamsın tek bir admin açık değil :) bide sen sabah sabah YTPara nin MilliPiyangosusun :) .. Umarım tüm kanaların kapanır adsensen kapanır bilgisayarın çöker .. böyle adsensesi kapananlarla alay edercesine konuştun ya başka bişey istemem

[MENTION=11207]specialseko[/MENTION] ne şanslı adamsın tek bir admin açık değil :) bide sen sabah sabah YTPara nin MilliPiyangosusun :)

Açık olsa ne olacak yazdıklarımda ne var ? Banlanacağımı mı düşünüyorsun ? Doğruları yazınca.

Alay ettiğim bi cümle yaz buraya ??? İşine geldiği gibi anlıyorsun yazdıklarımı.

Arkadaşlar gözünüzü seviyim şu youtube güvenip iş yapayın artık para gelirse sevince Bu iş meslek değildir.Meslek dediğin her ay paranı alırsın azda olsu bu işte böyle birşey yok (spamsa mevzu)

Arkadaşlar gözünüzü seviyim şu youtube güvenip iş yapayın artık para gelirse sevince Bu iş meslek değildir.Meslek dediğin her ay paranı alırsın azda olsu bu işte böyle birşey yok (spamsa mevzu)

heh kardeşim benim bende bunu diyorum zaten.

---------- Spam Engelliyici 11:53 ---------- Önceki Mesaj 11:53 ----------

ulaşmayı becerebilmişim ki bildirimden sonra adsensem banlanmış ;)

ne alaka :)

Biz spamcıyız diyemı bilmiyorum hepsi bizi yoluyorlar şimdide hesap kapatmaya başladılar karada doğan yavru kaplumbaları kıyadan denıze ulaşana kadar çakal gelıp kapar kuşu gelıp kapar başka bir hayvan kapar bize de para gelene kadar hepsi bişeyler koparıyorlar yok bankası paypalı bilmem neyi hepsi bişeyler koparıyor bizler bir kazanıyorsak onlar beş kazanıyor genede yaranamıyoruz

darall hocam bu işin sonu nereye gidiyor.:(

Kardeşim bunun tek nedeni var banların o da kanal taşıma ve kanal satışları başka bir şey göremiyorum ben. Yok aynı pc iki adsense 3 adsense 4 adsense 10 adsense gir kural ihlali yoksa hiç bir şey olmaz.

* Adsenseler arası kanal taşıma (YASAK)
* Kanal satın alma ve adsense e bağlama (YASAK)
* Adsense satın alma. (YASSAK)

BU İKİ neden banlanmayı getiriyor. Bana banlananlardan biri gelip şuraya adsenseler arası kanal taşımadım ya da kanal satın almadım veya hesap almadım diyemez.

Son düzenleme:
Arkadaşlar adsense sorunlarından dolayı çoğumuz gergin durumdayız.Bu tip konular açılacaktır mutlaka ama forum kuralları çerçevesinde her yoruma saygı göstermek zorundayız.Düşüncelerimizi yazmak özgürlügümüzdür.Polemik yapmayalım, yorumu hakeret ve küfür içermiyorsa kimseye yorumundan dolayı eleştiremeyiz.Bazen bazı şeyleri görmezden gelmeyi ögrenmeliyiz.Yoksa her yoruma itiraz eder dururuz.

Son düzenleme:
Kardeşim bunun tek nedeni var banların o da kanal taşıma ve kanal satışları başka bir şey göremiyorum ben. Yok aynı pc iki adsense 3 adsense 4 adsense 10 adsense gir kural ihlali yoksa hiç bir şey olmaz.

* Adsenseler arası kanal taşıma (YASAK)
* Kanal satın alma ve adsense e bağlama (YASAK)

BU İKİ neden banlanmayı getiriyor. Bana banlananlardan biri gelip şuraya adsenseler arası kanal taşımadım ya da kanal satın almadım veya hesap almadım diyemez.

bilip bilmeden atıp durma sabah sabah.
tek kanal özgün çalışanın da ,özgün web site adsensesi olanında işleme girmedi.
hem o yasakları sen mi koydun merak ettim :D

bilip bilmeden atıp durma sabah sabah.
tek kanal özgün çalışanın da ,özgün web site adsensesi olanında işleme girmedi.
hem o yasakları sen mi koydun merak ettim :D

sen gülmeye devam et böyle. O yasakları kimin koyduğu belli.

Web sitesi, özgün bunlar işleme girmemişmiş palavra yok öyle bir şey.

Eğer ki varsa öyle bir şey yine yapılan hatalar var web sitesinde kural ihlali özgün çalışırken yanında spam ve yapılan hatalar bu kadar basit.

Arkadaşlar hergün rahat uyanmak , adsenseden hiç şüphe duymamak için bi tavsiye vereyim. Özgün bi kanal açın. Bütün ticari sorumluluklara ve yasal hükümlere uyarsanız youtuberliği ana meslek haline bile getirirsiniz. Hepiniz aylarınızı harcadınız. Bu aylarda kendinizi spam yerine özgünlüğe verseydiniz belkide sıkılmazdı canınız böyle. Zararın neresinden dönseniz kârdır.

sen gülmeye devam et böyle. O yasakları kimin koyduğu belli.

Web sitesi, özgün bunlar işleme girmemişmiş palavra yok öyle bir şey.

Eğer ki varsa öyle bir şey yine yapılan hatalar var web sitesinde kural ihlali özgün çalışırken yanında spam ve yapılan hatalar bu kadar basit.

Arkadaş Adsense'nin spam çalışanları tespit etme timinden gönderilmiş buraya anlaşıldı. Tespit ettrmeyin kendinizi arkadaşlar özgün çalısıyoruz deyin bu arkadaşa. Ben full özgün çalısıyorum karde benim adsense mi niye kapattırdın :(

terbiyesizlik ?

Hocam işinize geldi m adsense süper banlandın mı adsense kötü. Git çalış kardeşim hayatın youtube mu oldu borcunun Google tarafından ödeneceği her ay garanti mi kazandığın paralarla çok fazla bel bağlayan görüyorum ve diğer ay yine bir mislinin adsense uçacak. Bu forumda heralde sık sık bu konular açılacak banlandıysa banlandı millete duyurmanın ne gereği var anlamıyorum herkes böyle konular açarsa işimiz var.

ya arkadaşım belamısın sen nesin sabah sabah ne içtinde geldin buraya adsense denmi gönderdiler seni bu nasıl bir yorumdur ya??

Arkadaş Heni Hazbay :D İşte Google'ın içimizdeki ajanı arkadaşlar.

---------- Spam Engelliyici 12:14 ---------- Önceki Mesaj 12:13 ----------

Arkadaşlar hergün rahat uyanmak , adsenseden hiç şüphe duymamak için bi tavsiye vereyim. Özgün bi kanal açın. Bütün ticari sorumluluklara ve yasal hükümlere uyarsanız youtuberliği ana meslek haline bile getirirsiniz. Hepiniz aylarınızı harcadınız. Bu aylarda kendinizi spam yerine özgünlüğe verseydiniz belkide sıkılmazdı canınız böyle. Zararın neresinden dönseniz kârdır.

Katılıyorum kardeşim, bir de şu iş ortaklığı işini halletseydik iyiydi :rolleyes: Aralığa doğru tekrar başvurcam bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri