Sabaha kadar açık bırak, Instagram 100k Takipçi

Arkadaşlar sistemi çözdüm google chrome un eklentisi var google a auto refresh yazın çıkar direk eklentiyi chrome a kuruyorsunuz bot gönderdiği sayfayı açın orda her 3 saniyede sayfayı yenile yapın sonra izleyin ne oluyor botlar su gibi akıyor arkadaşın sistemdeki sıkıntı 0.2 sanşyede sayfayı yenilemiyor hadi benimde size bi katkım olsun istedim 5dk olmadan 10k yı geçtim

Ilginç bende gelen giden yok 4271354564 denebilir mi acaba bi arkadaşımız?

Arkadaşlar sistemi çözdüm google chrome un eklentisi var google a auto refresh yazın çıkar direk eklentiyi chrome a kuruyorsunuz bot gönderdiği sayfayı açın orda her 3 saniyede sayfayı yenile yapın sonra izleyin ne oluyor botlar su gibi akıyor arkadaşın sistemdeki sıkıntı 0.2 sanşyede sayfayı yenilemiyor hadi benimde size bi katkım olsun istedim 5dk olmadan 10k yı geçtim

hocam onu dün bilgisayar kasmalarını engellemek için değiştirmiştim, sanırım bozdum. şuan eski ayarlarda eklentisiz deneyip yorum atabilir misiniz?

Teşekkürler. Yorum bulunsun PC'da denerim

bekliyorum

hocam onu dün bilgisayar kasmalarını engellemek için değiştirmiştim, sanırım bozdum. şuan eski ayarlarda eklentisiz deneyip yorum atabilir misiniz?

bekliyorum

Wallaha benim refresh açık dakikada 100 150 takipçi geliyor sistem çok güzel çalışıyor google a auto refresh yazın indirin 2 saniyeye ayarlayın zaten chromun bir eklentisi

o değilde instagram API'yi nasıl aldınız hocam instagram api'sini her geliştiriciye vermiyor makul bir yazılım görmeden bence fazla sürmez uygulamanız ban yer düşüncesindeyim

hanı olmuyor nasıl yapcaz detaylı bırtısı anlatırmı

hesap isimlerinin düzeltilmesi gibi bir şansımız yok mu hocam çok belli oluyor da bot oldukları :)

hocam ilk güncellemede yapacağız

Banlanmayız dimi instagramdan?

20k kasan arkadaş var bir şey olmadı.

o değilde instagram API'yi nasıl aldınız hocam instagram api'sini her geliştiriciye vermiyor makul bir yazılım görmeden bence fazla sürmez uygulamanız ban yer düşüncesindeyim

API ile çalışmıyor :)

Site sizlerde açılıyor mu? Ben de açılmıyor nedense?

28 di 19 oldu düşüyor git gide :D artacagına :D helal hocam guzel sıte olmus

Arkadaşlar sistemi çoğunuz gördü, şuan ise satılık.
Sadece 10 kişiye satılacaktır.
Ücret 25TL.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri