Sabırlı Abime Geçmiş olsun

Evet benimde bilgim var skypeden yazmıştım buradanda yazayım tekrar tekrar geçmiş olsun [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION]

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] hocam konulan teşhis nedir bende 6 yıldır dvt hastasıyım sizin durumunuz nedir ?

Cok gecmis olsun.Kanallarim bitti,Bize lazimsin.

Abı gecmıs olsun bu ısı bana ogreten sabretmeyı ogreten bırısın allah sıfa versın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba Arkadaşlar

Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkürederim.Sag ayağımda 3 ve kalp bölgesinde 1 damarda tıkanma mevcut.Tıkanıklık çok ilerlemiş olduğundan 1 hafta önceden hastaneye yatırıp ilaç tedavisi uygulayarak damarları genişletip Pazartesi günü yapılacak operasyonun daha kolay olmasını hedefliyor doktorlar.
Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesindeyim, durumu kısaca özetleyim dedim, iyi dilekleriniz için tekrar tekrar teşekkürederim, çok büyük moral oldu, Allah hepinizden razı olsun.Saglıcakla kalın.
Saygılar...

[MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] Yüce Rabbim acil şifalar versin geçmiş olsun..

Merhaba Arkadaşlar

Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkürederim.Sag ayağımda 3 ve kalp bölgesinde 1 damarda tıkanma mevcut.Tıkanıklık çok ilerlemiş olduğundan 1 hafta önceden hastaneye yatırıp ilaç tedavisi uygulayarak damarları genişletip Pazartesi günü yapılacak operasyonun daha kolay olmasını hedefliyor doktorlar.
Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesindeyim, durumu kısaca özetleyim dedim, iyi dilekleriniz için tekrar tekrar teşekkürederim, çok büyük moral oldu, Allah hepinizden razı olsun.Saglıcakla kalın.
Saygılar...

hocam sigara kullanıyormusunuz:S sorulmaz belki yoksa silebilirim hemen:S

hocam sigara kullanıyormusunuz:S sorulmaz belki yoksa silebilirim hemen:S

Evet hocam, sigara ve hareketsizlikten dolayı bu sıkıntılar.44 yaşındayım içmem artık sigara.Sizlerde içmeyin ve mutlaka yürüyüş yapın arkadaşlar 3 yıla yakın zamandır bu işteyim günde 14-16 saat pc başında hareketsiz olmakta bu kaçınılmaz durumu hazırlıyor zaten, dikkat etmeniz dileğiyle....

[MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] çok geçmiş olsun abey, babamda olmuştu baypas. Tıp ilerledi içini ferah tut, Allah sağlık sıhaat versin çok geçmiş olsun..

Evet hocam, sigara ve hareketsizlikten dolayı bu sıkıntılar.44 yaşındayım içmem artık sigara.Sizlerde içmeyin ve mutlaka yürüyüş yapın arkadaşlar 3 yıla yakın zamandır bu işteyim günde 14-16 saat pc başında hareketsiz olmakta bu kaçınılmaz durumu hazırlıyor zaten, dikkat etmeniz dileğiyle....

ben yt den 3 defa ödeme aldım iyi haneli. eskiden de içerdim sigara ama baktım iş var para var iyice gömülmeye başladım pc başına ya uzanarak ya oturarak kazandım bir iki defa tekledim.. oooo dedim bu iş boyle olmaz ki sizden gencim abim valla şimdi şu dk sigarayı bırak sana yemin ediyorum 1 ay sonra verimini alırısın 23 ü ödeme gününü beklemekten bile daha zevkli olacak her ay içmiyorum lan sigara demekle... arabamı sattım artık yürücem diye abim allahın izniyle pzt allahın şifasıyla bir geçsin benim alıntıya yazdıklarını valla sen uygula 2 diyom abi sadece 2 ay ....

Allah şifa versin. dünya imtihan yurdu.

Allah şifa versin hocamıza bire bir muhabbetim olmasa da forumda sevdiğim bir kişidir/abimdir.

Geçmiş olsun.Kendine dikkat et hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri