Sabit bir işte çalışıyor musunuz?

hepimiz lise çaglarında gelecege yönelik planlar yaparız,düşünürüz işte napıcaz okul bitince diye.ben askerlik işini mesela hep paralı yapıcam diye düşündüm.1 kez dahi aklımdan geçmedi askere gidecegim ki gitmedimde zaten.youtube saolsun askerlik paramı ödedi.gelecege yönelik iş planım dükkan açıp pc parçaları satmaktı ki onuda yine ytden gelen parayla yaptım.

ben 2000 yılının başında aldım ilk pcyi,ondan sonra sürekli olarak gelecekte yapacagım iş konusunda kafamda bi dükkan açıp,orada bilgisayar parçaları filan satmak vardı ki şuan onu yapıyorum.ytden geçen yıllarda hepimiz güzel paralar kazandık ama aylık 1 milyon $ da kazansan,evde oturdugun yerden kazanıyorsan işsizsin herkese göre.bu yüzden ailemin ısrarıyla açmış oldum dükkanı yoksa evde rahatım yerindeydi :) şimdilik yuvarlanıp gidiyoruz çok şükür,inşallah gittikce dahada güzelleşiriz.

Ben aslında elektronikciyim bir dönem dükkanımda oldu bilgisayar oem satışı da yaptım yt'ye ilgi burdan geliyor. Şuan Demircilikle uğraşıyorum Ek olarak ise kazandığımı Yt'ye vermekle meşgulüm. :)

Emekliliği bekliyoruz.Youtube web , satranç turnuvaları hobi.

sigortalı iş şart yt sigorta yapmıyor,tamamen yt bel bağlamak sadece delilik,maaşın üstüne gelen her para şerbettir şerbet :D he ofisiniz olsun yine stüdyo vs. özgünseniz tabi spam için ofis açmaya değmez.deli dehşet spam yapanlar bile zamanla düzgün gelire yönelmişlerdir ya da yönelmek istemişlerdir.bu arada sadece yt üzerine odaklanmak da insanı körleştiriyor bilgi ve beceriyi farklı alanlara da yaymak gerekli biri giderse diğeri ile devam etmek şart başarılar.

Valla şuan öğrenciyim üniversite 3. sınıf ama bırakmak istiyorum. :D Üniversiteye harcadığım parayla yatırım yapsam daha çok kazanırdım buna eminim. Ailemde son senen zaten bırakma diyor ne yapacağım bilmiyorum şuan. Kafam çok karışık çok da doluyum :) İçimi döksem roman olur :D

Sabit bir işte çalışıyordum , 6 ay yutuptan 3 -5 kazanınca ofis açalım dedık , sonra yutup ters getırdı şimdi yine çalışıyorum...
Öyle alangirli para eden kategorim olmadıgı için deneme yanılmayla 3 - 5 ek gelirse faturalara , extra giderlere kullanıyoruz 😎
Kesinlikle sana EK harici bel baglamanı tavsiye etmem yutuba... Heee sağlam bildigin bişeyler vardır , ayda 3k , 5k yada 10k kaldırıyorsundur ve bekarsındır aban abna bildigin kadar ...

5 senedir özel bir bilişim firmasında çalışıyorum..

sabit biryerde çalışıyorum böyle o yerinde duruyor ben oraya gidip geliyorum 10 yıldır :D

3 senedir sadece yt , istege bagli sigorta yaptirdim , kendi primimi de oduyorum her ay , evli 2 cocuk babasiyim , yarismaci arkadaslara basarilar dilerim ))

Universite okuyorum harita , ilk senem oldugu için rahatım biraz . Seneye derslerim daha yoğun olcak zaten yt git gide zorlaşıyor son sürat yardırıyorum eylülden sonra daha da zorlaşacağı kesin :)

Universiteye geldim evden 1 kere para istedim . Hep kendi başımın çaresini bildim. Hatta param oldukça ev taksiti için bile para yolluyorum . 21 yaşına gelipr bilmediğin şehirdesin kendi ayaklarının üstünde durmasını az çok biliyorsun çabalıyorsun uğraşıyorsn , bunda insanı motive ediyor moral veriyor ... Bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun :)

sabit bir işim var + okuyorum + freelancer olarak iş alıp yapıyorum kısacası hiç bi zaman pes etmek yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri