Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
içerikler güncellik gerektirmeyen içerikse güzel yani haber falan değilse sabit gibi
içeriğe bağlı
videoların 15 dakikadan uzunsa video içi reklamları her 7 dakikada bir aktif et. bende bu izlenim olsaydı 300e dayanmıştım :/
videoların 15 dakikadan uzunsa video içi reklamları her 7 dakikada bir aktif et. bende bu izlenim olsaydı 300e dayanmıştım :/
Gayet iyi sanırım haber benzeri bir kanaldan da geliyor çünkü bir anda düşüş yaşamışsın. Ama alt sınır 5-6k olarak devam eder gibi duruyor.
BUNU nasıl yapıcaz hocam ???
Ya bende 15-20 bin izlenmeye neden 20-30 tık geliyor sizde 400 500 1k çıldırıcam ya![]()
Ya bende 15-20 bin izlenmeye neden 20-30 tık geliyor sizde 400 500 1k çıldırıcam ya![]()
Hocam bir iki gün, ikinici tik var ya reklamlarda onu kapatıp, sadece birinci tikli reklam seçeneği açık halde denesene, senin reklamın çıkmıyordur bir şekilde yoksa hiç sanmıyorum öyle bir oran olacağını.
Hocam haber değil de şöyle söyliyeyim. Geçenler bir video patladı bir trafik kazası. Onu bende attım 2 gün boyunca 6 7k izlenim aldı. Onun popülerliği bitince diğerleri 3 5 arası gelip gitmeye başladı. O tarz video yakalamak ta çok zor ya. Ocakta da yakalamıştım bir kere. Hatta sıkıntı olur mu diye konu açmıştım bir anda izlenim tıklar arttı. Sonra meğer yine bir video dan kaynaklanmış hepsihayel gibi geldi geçti
ben bir kez başarmıştım bir arkadaşın öneri ile 7:13,15:14,23:15 yazmıştım çıkmıştı bir daha da görmedim.
evet bayağı düşük görünüyor hocam içerik önemli diyor herkes ama benim esktradan yaptığım tek şey yine bir arkadaş yazmıştı adseneden reklam boyutlarını yazı stilini eğiştirin büyütün diye onu yapmıştım onun dışında videoyap ile özgünleştirme dışında bir şey yok.
hocam bu yazı stili ve boyut değiştirmenin linkini atabilirmsn rica etsem yada anlatabilir misin ilk defa duydum da çok şaşırdım
Hocam adsense gir. Sonra şu aşağıdaki linke tıkla.
https://www.google.com/adsense/app#addisplay
daha sonra;
Reklam türü (Yalnızca içerik ağı reklamları) Metin ve görüntülü reklamlar seçin,
Yazı tipi ailesi Verdana seçin,
Yazı tipi boyutu Büyük seçin ve Kaydet'e basın hocam.
hocam link derken forumdaki linkten bahsetmiştim de böylesi çok daha iyi oldu çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. peki bir faydası oluyormu tbm ye farkedilebilir ?
reklam ayarlarını hiç bilmiyorum yanasıl yapılır falan
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.