Sabit kazancı yakalamış mıyım ?

• Kullanıcı Rock3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız

Rock3r

Kayıtlı Üye
Ocağın son haftasından itibaren bu şekilde gidiyor arkadaşlar.

Şu aralar şubat ayı birbirine yakın seyrediyor

x9DljZ.png

içerikler güncellik gerektirmeyen içerikse güzel yani haber falan değilse sabit gibi

Ya bende 15-20 bin izlenmeye neden 20-30 tık geliyor sizde 400 500 1k çıldırıcam ya :(

videoların 15 dakikadan uzunsa video içi reklamları her 7 dakikada bir aktif et. bende bu izlenim olsaydı 300e dayanmıştım :/

içerikler güncellik gerektirmeyen içerikse güzel yani haber falan değilse sabit gibi

içeriğe bağlı

içerik dizi film fragman izlenimler az zaten tıklar da 100 200 arası geliyor.

videoların 15 dakikadan uzunsa video içi reklamları her 7 dakikada bir aktif et. bende bu izlenim olsaydı 300e dayanmıştım :/

aktif ediyorum ama 5000 altı izlenim alanlarda çıkmıyor hocam malesef. ya da ben göremiyorum. bir kez gördüm bir daha görmedim.

Gayet iyi sanırım haber benzeri bir kanaldan da geliyor çünkü bir anda düşüş yaşamışsın. Ama alt sınır 5-6k olarak devam eder gibi duruyor.

Gayet iyi sanırım haber benzeri bir kanaldan da geliyor çünkü bir anda düşüş yaşamışsın. Ama alt sınır 5-6k olarak devam eder gibi duruyor.

Hocam haber değil de şöyle söyliyeyim. Geçenler bir video patladı bir trafik kazası. Onu bende attım 2 gün boyunca 6 7k izlenim aldı. Onun popülerliği bitince diğerleri 3 5 arası gelip gitmeye başladı. O tarz video yakalamak ta çok zor ya. Ocakta da yakalamıştım bir kere. Hatta sıkıntı olur mu diye konu açmıştım bir anda izlenim tıklar arttı. Sonra meğer yine bir video dan kaynaklanmış hepsi :D hayel gibi geldi geçti (:

BUNU nasıl yapıcaz hocam ???

ben bir kez başarmıştım bir arkadaşın öneri ile 7:13,15:14,23:15 yazmıştım çıkmıştı bir daha da görmedim.

Ya bende 15-20 bin izlenmeye neden 20-30 tık geliyor sizde 400 500 1k çıldırıcam ya :(

evet bayağı düşük görünüyor hocam içerik önemli diyor herkes ama benim esktradan yaptığım tek şey yine bir arkadaş yazmıştı adseneden reklam boyutlarını yazı stilini eğiştirin büyütün diye onu yapmıştım onun dışında videoyap ile özgünleştirme dışında bir şey yok.

Hocam bir iki gün, ikinici tik var ya reklamlarda onu kapatıp, sadece birinci tikli reklam seçeneği açık halde denesene, senin reklamın çıkmıyordur bir şekilde yoksa hiç sanmıyorum öyle bir oran olacağını.

arkadaşlar 20 gündür aldığım 100 tık sayısı bugun itibariyle bir günde 100ü geçior halada geçior bi sorun yok deme sürekli tıklanıyor reklamlarım bugun.acaba birileri mi tıklıyor kasten.tırstım :(

Hocam bir iki gün, ikinici tik var ya reklamlarda onu kapatıp, sadece birinci tikli reklam seçeneği açık halde denesene, senin reklamın çıkmıyordur bir şekilde yoksa hiç sanmıyorum öyle bir oran olacağını.

reklam ayarlarını hiç bilmiyorum ya :( nasıl yapılır falan

günde 10-15 i yakalayan konu açıyor...
sistem belirtmeden kazanç resmi paylaşmak yasak... [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION]

Hocam haber değil de şöyle söyliyeyim. Geçenler bir video patladı bir trafik kazası. Onu bende attım 2 gün boyunca 6 7k izlenim aldı. Onun popülerliği bitince diğerleri 3 5 arası gelip gitmeye başladı. O tarz video yakalamak ta çok zor ya. Ocakta da yakalamıştım bir kere. Hatta sıkıntı olur mu diye konu açmıştım bir anda izlenim tıklar arttı. Sonra meğer yine bir video dan kaynaklanmış hepsi :D hayel gibi geldi geçti (:

ben bir kez başarmıştım bir arkadaşın öneri ile 7:13,15:14,23:15 yazmıştım çıkmıştı bir daha da görmedim.

evet bayağı düşük görünüyor hocam içerik önemli diyor herkes ama benim esktradan yaptığım tek şey yine bir arkadaş yazmıştı adseneden reklam boyutlarını yazı stilini eğiştirin büyütün diye onu yapmıştım onun dışında videoyap ile özgünleştirme dışında bir şey yok.

hocam bu yazı stili ve boyut değiştirmenin linkini atabilirmsn rica etsem yada anlatabilir misin ilk defa duydum da çok şaşırdım

hocam bu yazı stili ve boyut değiştirmenin linkini atabilirmsn rica etsem yada anlatabilir misin ilk defa duydum da çok şaşırdım

Hocam adsense gir. Sonra şu aşağıdaki linke tıkla.

https://www.google.com/adsense/app#addisplay

daha sonra;

Reklam türü (Yalnızca içerik ağı reklamları) Metin ve görüntülü reklamlar seçin,

Yazı tipi ailesi Verdana seçin,

Yazı tipi boyutu Büyük seçin ve Kaydet'e basın hocam.

Hocam adsense gir. Sonra şu aşağıdaki linke tıkla.

https://www.google.com/adsense/app#addisplay

daha sonra;

Reklam türü (Yalnızca içerik ağı reklamları) Metin ve görüntülü reklamlar seçin,

Yazı tipi ailesi Verdana seçin,

Yazı tipi boyutu Büyük seçin ve Kaydet'e basın hocam.

hocam link derken forumdaki linkten bahsetmiştim de böylesi çok daha iyi oldu çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. peki bir faydası oluyormu tbm ye farkedilebilir ?

hocam link derken forumdaki linkten bahsetmiştim de böylesi çok daha iyi oldu çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. peki bir faydası oluyormu tbm ye farkedilebilir ?

hocam tam olarak anlamadım daha açık yazar mısınız hangi linkten bansettiğinizi ?

Faydası var mı yok mu hiç bir bilgim yok hocam. Anlamam için eski ayarlara almam lazım. Ama vardır sonuçta forumda deneyen bir arkadaşımız yazdı. :)

Tbm 0.08 ila 0.16 arası genellikle.

reklam ayarlarını hiç bilmiyorum ya :( nasıl yapılır falan

Hocam forumda o kocaman ytpara logosuna 15:30 yönünde kalan gizli bir "arama" tuşu var. Onu kullanarak, herhalde aylık 6-7 bin lira kazanana kadar ki tüm sorularınızın cevabını bulabilirsiniz.

Bende Gecen ay 800 Tl vardı Kesinleşen Kazanç 144 tl :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri