Saç için en iyi şampuan

Bioblas 3 yıldır kullanıyorum.gayet memnunum.Ne kepek ne saç dökülmesi var.

Yağlı saçlar için ne önerirsiniz arkadaşlar ? Saçlarımı akşam yıkasam sabah kalkınca yağlanıyor o derece. Sülalemde aynı şekilde, biraz genetik :D

Tresan ısırgan otlu kullanıyordum, o biraz iyi gibiydi.

Sonra yine Head & Shoulders limonlu var -yağlı saçlar için olanı- ona döndüm. Ama saçlarım alışamadı hala. Ve dökülme yapıyor, 19 yaşında olmama rağmen :D

Yağlı saçlar için Awe Cemre Kil Özlü şampuanı öneriyorum.Ertesi gün yağlanan saçlarım 3 gün sonunda yağlanmaya başlıyor.Kesinlikle tavsiye ederim.

Benim saç dökülmekle kalmıyor , günlük yıkamamı gerktircek kadar yağlanıyor. Dökülmesini anladım da bari 3-4 gün yağlanmadan dursa :/

hamd olsun cildim kuru doğuştan.Saçımı ömür boyu yıkamasam saçlarım yine yağlanmaz asla.Bu sebepten ötürü ergenlikte tek tük bir tane çıkmasının dışında sivilcede hiç çıkmaz bende.Allah'ın bir hediyesi diyelim bana bu.Yağlı saç ve tenle uğraşmak hakkaten zor birşey.Maşşallah diyelim.bu arada hocam şampuan yerinde olsam hiç kullanmam.

Head & Shoulders hocam kepek filan bırakmıyor

Yaklaşık olarak 5 yıldır Head&Shoulders kullanıyorum. Memnun kalıyorum şahsen.

Merhaba arkadaşlar , şampuana pek önem veren biri değildim hep kafama göre alırdım ama bu aralar her saçı yıkadığımda dökülme olmaya başladı zaten saçım seyrek saç sizde hangi şampuanı kullanmalıyım hem dökülmeyi önleyecek hemde saçı besleyecek

Sizce bu nasıldır?
Zigavus Ekstra Plus Saç Dökülemelerine Karşı Sarımsak Özlü % Fiyatı

Şampuanın üreticisi olarak söylüyorum övünmek gibi olmasın ama piyasadaki en iyi dökülme karşıtı şampuandır::) Aklınıza takılanları danışma hattımızı arayarak sorabilirsiniz.

Marketlerdeki şampuanların hiçbirin kullanmıyorum. Bi ara sebamed kullandım çok iyiydi oda. Sonra Alovera Bitkisiyle yapılmış şampuan kullanıyorum bayadır. Ne dökülme ne kepek hiç birşey yok. Yanında saç çıkaran serumunu da kullandım. Anlım biraz açılmıştı iyi geldi. Saç diplerindeki deriyle ilgili bir sıkıntınız yara kabuklanma yoksa çok iyi geliyor. Biraz fiyatı yüksek tabi orası ayrı.

Merhabalar. Şampuan tavsiyesi almadan önce bence saç yapınızı cildiye doktorunuza göstermenizi tavsiye ederim. Bazı insanlara kimyasal şampuanlar iyi gelirken bazılarına bitkiseller fayda gösterebiliyor. Ona göre tavsiyeleri deneyebilirsiniz.

Yağlı saçlar için Awe Cemre Kil Özlü şampuanı öneriyorum.Ertesi gün yağlanan saçlarım 3 gün sonunda yağlanmaya başlıyor.Kesinlikle tavsiye ederim.

Çok yağlı bir cildim var hocam, günaşırı yağlanıyor. İyi gelir diyorsanız alıp denemeyi düşünüyorum. İnternetten mi alacağız sadece ? Marketlerde falan yok mudur :D

Çok yağlı bir cildim var hocam, günaşırı yağlanıyor. İyi gelir diyorsanız alıp denemeyi düşünüyorum. İnternetten mi alacağız sadece ? Marketlerde falan yok mudur :D

Kardeşimin saçları az yağlıydı.Bir türlü çözüm bulamadı.Gördüğü tüm şampuanları 2 hafta denedi.En sonunda bu işe yaradı.Ancak saçınızın çok yağlı olması gerekiyor.Yoksa saçı çok fazla kurutuyor.Saç taranmaz hale gelebiliyor saçınız az yağlı ise. :) 2-3 kullanımdan sonra ciddi bir şekilde faydasını gördüm.Şu anda kullanıyorum.Bitkisel şampuan satan yerlerden aldı sanırım.Nereden aldı bilmiyorum.Ancak kesin tavsiye ederim. :)

Wella Sp Men Sensitive Şampuan 1000 Ml Fiyatı - Taksit Seçenekleri

eğer 450ml e 40 tl verebiliyorsan 1000 ml 95 verirsin diye yazıyorum.

Genetik olarak ailemde saç dökülüyor. 4 yıl öncesine kadar bende sp kullanmıyorum. 4 yıldır kullanıyorum, artık elime saç gelmiyor.

Buarada ilk 3 ay aşağıdakini kullanmanı öneririm sonra sensitive geç

Sp Men Şampuan Maximum Dökülme Önleyici 1000 Ml Fiyatı

Dökülmenın onune geçebiliyorsa hocam istetiyorum :D birde ne sıklıkla kullanıyordunuz 2 gunde 1midir hocam ?

Son düzenleme:
bioxcin şampuanları gerçektne çok iyi tek önerim bu. dökülmeleri engelliyormu bilmem ama katkı maddesi az kepek yapmıyor kokusu güzel vs

herkese yorumları için teşekkürler "zivagus sarımsaklı şampuan" aldım ilk yıkamada dahi memnun kaldım sarımsak kokusu vs. hiç yok saçımda kaşıntı vs. oluyordu şuan oda geçti dökülme sorununun geçip geçmediği zamanla göreceğim.

herkese yorumları için teşekkürler "zivagus sarımsaklı şampuan" aldım ilk yıkamada dahi memnun kaldım sarımsak kokusu vs. hiç yok saçımda kaşıntı vs. oluyordu şuan oda geçti dökülme sorununun geçip geçmediği zamanla göreceğim.

yararsa söyle soydaş :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri