Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bunun özelliği dökülmeyi engellemek mi saçım dökülmüyor ama kepek oluyor bende kullanabilir miyim
Merhaba arkadaşlar , şampuana pek önem veren biri değildim hep kafama göre alırdım ama bu aralar her saçı yıkadığımda dökülme olmaya başladı zaten saçım seyrek saç sizde hangi şampuanı kullanmalıyım hem dökülmeyi önleyecek hemde saçı besleyecek
Sizce bu nasıldır?
Zigavus Ekstra Plus Saç Dökülemelerine Karşı Sarımsak Özlü % Fiyatı
bunun özelliği dökülmeyi engellemek mi saçım dökülmüyor ama kepek oluyor bende kullanabilir miyim
Bende de cok kepek vardi bilindik şampuanların hepsini kullandım gecmedi.doktora gittim en son sebovium sampuani verdi 2 yikamadi temizlendi kepeklerden şimdiye dek bosuna çile cekmisim http://www.dermokozmetik.com/sebovium-sampuan.html#0bunun özelliği dökülmeyi engellemek mi saçım dökülmüyor ama kepek oluyor bende kullanabilir miyim
Yağlı saçlar için Awe Cemre Kil Özlü şampuanı öneriyorum.Ertesi gün yağlanan saçlarım 3 gün sonunda yağlanmaya başlıyor.Kesinlikle tavsiye ederim.
Çok yağlı bir cildim var hocam, günaşırı yağlanıyor. İyi gelir diyorsanız alıp denemeyi düşünüyorum. İnternetten mi alacağız sadece ? Marketlerde falan yok mudur![]()
Wella Sp Men Sensitive Şampuan 1000 Ml Fiyatı - Taksit Seçenekleri
eğer 450ml e 40 tl verebiliyorsan 1000 ml 95 verirsin diye yazıyorum.
Genetik olarak ailemde saç dökülüyor. 4 yıl öncesine kadar bende sp kullanmıyorum. 4 yıldır kullanıyorum, artık elime saç gelmiyor.
Buarada ilk 3 ay aşağıdakini kullanmanı öneririm sonra sensitive geç
Sp Men Şampuan Maximum Dökülme Önleyici 1000 Ml Fiyatı
herkese yorumları için teşekkürler "zivagus sarımsaklı şampuan" aldım ilk yıkamada dahi memnun kaldım sarımsak kokusu vs. hiç yok saçımda kaşıntı vs. oluyordu şuan oda geçti dökülme sorununun geçip geçmediği zamanla göreceğim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.