Saç Sorunu :D

ben zigavus kulllanıyorum hocam gayet iyi kepeğe karşı, ama jole falan kullanıyorsan etki farklı olabilir...

Arkadaşalr Yaklaşık 1.5 2 Yıldır Bu Sorunla Karşı Karşıyayım Şimdi Konu Benim Saçım : Arkadaşlar Saçım Kepekleniyor Kabuklanıyor Yağlanıyor Hergünde Yıkamama Rağmen Yıkadıktan 3 4 Saat Sonra Tekrar Aynı Şey Oluyor Deri Soyuluyor Pul Pul Dökülüyor Saçım Yumuşak Sert Değil Artık Çok Rahatsız Olmaya Başladım Denemediğim Şampuan Krem Kalmadı Head Shoulders Kullandım Geçmedi Bioblas Kullandım Geçmedi Elidor Kullandım Yine Geçmedi Arkadaşlar Ne Yapmam Gerek Bu Sorunu Yaşayan Arkadaşlar Varmı Veya Sorun Olupta Geçirenler Nasıl Geçirdiklerini Yazabilrler Mi :confused: Veya Ben Nasıl Neyle Geçirebilirim

Saçım Bu Yıkadıktan Sonra Çektim :D :

Aşağıda belirttiğim hastalık mevcut ise bir cilt uzmanına görünmenizi tavsiye ederim.

https://www.google.com.tr/?gws_rd=ssl#q=seboreik dermatit

Seboreik Dermatit - UZMANTV

hocam kepek sorunu çoksa zetion şampuan al eczaneden eczacı tavsiyesi sana :)

tozlu ortamlarda cok bulunmuyorsan. Sık yıkama sacları.
saçın ve derininde yağa ihtiyacı var. kurumasın.

hocam yıllardır bu sorunla uğraşıyordum . 1 Sene önce Prozinc şampuanı buldum kepek dökülmeler pul pul dan sorun kalmadı her ay alıyorum eczanelerde tekli ve 3 lü kutuda satılıyor 3 lüsü uyguna geliyor her ay alıyorum. 3 Çeşit kırmızı mor yeşil kutu olanı var var. Benim saçlarıma Yeşil kutu olan iyi geldi . Arkadaşa da aynı yeşil kutu iyi geldi .
vitamin-e-kuru-saclar-300-ml-z.jpg

denemekte fayda var

Banyodan çıkarken saçını ılık su ile durula. Benimde saçlarım çabuk yağlanıyor blendax kullanıyorum çok memnunum. (Ürünlere atılan bot yorumlar gibi oldu ama blendax iyi) :D

Tek degilmisim. Daha 15 yasindayim. Yikandiktan 10 dakka sonra kepek görüyorum.

ketoral nizoral felan hepsi aynıdır herhangi birini al iyi geliyor

kepek sorunu için %100000 çözüm clear şampuan 1 haftada etkisini gördüm zamanında işine yarıcakdır

Yaşın gereği normal hocam bence, bu yaşlarda normal gelişim çağında olduğun için.

benim saçımda her türlü yaratık var bunlar olmasa saçım bu kadar gür olmazdı yani bir nevi saçta kepek yağ kabul olması iyi bir şey.

1 yıl önceki resim bu şimid saçlar daha gür :)

Kısa saç bana yakışmadığı için uzun genelde. Ve aynı sorunlar bende de var. Şu an yıkayayım 1 saat sonra kepek oluşuyor öyle küçükte değil ha kimisi büyük büyük. Ve ertesi gün yine yağ içinde.

Anlayacağınız komili komili geziyoruz. Yıkamaktan sıkılıyorum yav.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri