Sacit Alizade Şikayetçiyim

mehmet.mania

Kayıtlı Üye
Şikayetçi Üye: @mehmet.mania [MENTION=56664]mehmet.mania[/MENTION] [MENTION=56664]mehmet.mania[/MENTION]

Şikayet edilen üye: @Sacit Alizade
Olayın Geçtiği Konu: https://www.ytpara.com/ozgun-kanal-...tediginiz-dilde-haber-videosu-hazirlayin.html
Olay: Haber ve slayt videosu diye aldığım ve haberci botunu öneren ve kısıtlamalardan haberdar etmeyen Sacit Alizade şikayetçiyim.
Kanıtlar:

Süre ve resim kısıtlamasını söylemediği için hiç bir işime yaramayan botu dk olarak uzatmaya çalışarak paramı gasp eden başta iade etse bile yarısını iade edeceğini söyleyen, daha sonra paramı kurtarmak için başka birine devredeyim dediğimde parayı vermemek için kabul eden ve bana pm atan kişilere de dürüstlük ilkesine göre doğruyu söylediğim kişilerin süre kısıtlamasını belirttiğim için doğal olarak insanların vazgeçtiği Sacit Alizade şikayetçiyim.
Ayrıca o kadar ilgisiz ki ses apisi diye verdiği websitesi kapanmış devretmek için açılmasını bekledim.
Yıl olmuş 2018 hala süre, resim kısıtlı slayt botu yapan var
Ve ne hikmetse konusunda dahi belirtmiyor.

dSFL0W.jpg

EeRn5K.jpg

3oG249.jpg

lixBNE.jpg

sr9wkn.jpg

KkgyoX.jpg

IIslWY.jpg

z7PBEm.jpg

3Q1KiY.jpg

slocvu.jpg

pWiT5B.jpg

i5MTol.jpg

Q4Vcst.jpg

ti5vZ0.jpg

KQiZNr.jpg

rTQ1xD.jpg

COv3sq.jpg

AA9UIc.jpg

HBu324.jpg

oLt7Ek.jpg

b4hMG6.jpg

Son düzenleme:
diğer forumda açtığım konuda haksız bulundum. Biraz daha sakin olacağım. Sinirli iken konuşunca kendimi kaybediyorum. Beni güzel kandırdın tebrik ederim. Olayı kendi lehine çevirmeyi başardın. Ben olumsuz yorum görmeyince yazılımı hemen iade etmemekte direndim. Zaten beni buradan tongaya düşürdün. Tecrübe oldu diyelim.

Buradaki akibet ne olur bilemiyorum. Ancak sadece sana son iletine göre cevap vereceğim.

qswUQ.jpg

PROGRAMIN ADI "HABERCİ"
- Yani bir programın adı ne ise onun ne olduğunu tamamen anlatabilir mi? Bir insanın adı Savaş ise o gidip birileri ile mi savaşır. Komik olmayın. Onun kaç dakika video ürettiğini resim çıkardığını anlatmıyor ... Alan kişi bunu sınırsız diye alır ben böyle bir şey ile karşılaşacağımı nereden bilebilirdim. Ben sana ayrıca başka türlü videolarda yapacağımı belirtmiştim.

SLOGANI " İSTEDİĞİNİZ DİLDE HABER VİDEOSU HAZIRLAYIN"
- Ben sana ayrıca başka türlü videolarda yapacağımı belirtmiştim. Ondan sonra bununla sadece haber videoları üretebilirsin demedin. Süre dakikasını resim sayısını belirtmedin. Onu alınca gördüm.
- İstediğin dilde hazırlanmıyor. Verdiğin site de diller belirli. Ayrıca dışardan eklemen gerekiyor zaten bana söylemiştin ancak oraya öyle yazman tam olarak durumu anlatmıyor.

PROGRAM HABER VİDEOLARI ÜRETİYOR.
- Ben sana ayrıca başka türlü videolarda yapacağımı belirtmiştim.
- Program haber videoları üretiyor demişsin. Neye göre oradaki yazıya göre e oradaki yazı 5 dakikalık da olur 15 dakikalık da sorun şu ki senin dakika uzatman benim bir işime yaramadı. Ben daha sonra resim süresini de arttır demek zorunda kalıcağımı anladığım için iade etmek istedim.
- 20 dk. olursa bir de video yu bir de birleştirmek için mi uğraşacağım. Bana yarardan çok külfet gibi geldi. O zaman niye kullanmak için uğraşayım.

HABER VİDEOLARININ ORTALAMA UZUNLUĞU 3 DAKİKA.
- Ben sana ayrıca başka türlü videolarda yapacağımı belirtmiştim. O zaman diyecektin ki kardeş bu 3 dk. 20 resim kısıtlamalı. Zaten ben sınırsız istediğimi belirtmiştim.

SANA 15 DAKİKA YAPAYIM DEMİŞİM.
- Bir şeyin sınırını kullanıcı belirler. Evet beni ikna etmeye çalıştın ben de inanmak istedim. Dakika uzattın sonra 20 resim yetmedi 30 resimli yap diyecektim. Çünkü bu iş sınırlı olarak olmayacağını anladım. Bu sefer ben seninle mi uğracaşacağım diyecektin. Bunu gördüğüm için iade etmek istedim.

SANA İSTERSEN AYRI AYRI ÇIKTILAR ALIP BİRLEŞTİREBİLİRSİN, GÜZEL KARDEŞİM, BÖYLELİKLE İSTEDİĞİN KADAR SINIRSIZ YAPABİLİRSİN DEMİŞİM
- 20 dk. olursa bir de video yu birleştirmek için mi uğraşacağım. Bana yarardan çok külfet gibi geldi. O zaman niye kullanmak için uğraşayım.

AKLI MANTIĞI YERİNDE OLAN HERKES sınırsız süreli video olmayacağını bilir.
- Sınırsız demek süre kısıtlamasız demek bunu bilerek mi söylüyorsun. Bir şeyin sınırını kullanıcı belirler. Eğer bu belirli değilse konuda belirtmek zorundasın.
- Ben sana nasıl süre kısıtlamasız nasıl yapacağını söyliyim her türlü haber slayt videosu yapabilirsin. Video editör programını aç. Örneğin Windows Movie Maker (Bedava) Bir tts programı indir. Balabolka (Bedava) yada online tts sitesi bul. (Bedava) istersen 200 dk. yap. Youtube ne kadar uzun süre video yaparsan seni o kadar daha fazla sever. Artık haber siteleri dahi o gün neler olmuş diye kolaj videolar yapıyor. E şimdi ben diyeceğim ki 20 resim yetmedi 30 resimli yap. Bu sefer ben seninle mi uğrayım diyecektin? Sonra senin derdin ne diyecektin. E benim derdim belli bu benim işime yaramıyor paramı iade et. Yazılımını bedavaya mı getirecektim yahu bırakın allah aşkına bu işleri.

Ben zaten bu işler ile uğraşıyorum.
qs0At.jpg

Son düzenleme:
Konuyu çok karıştırmak istemiyorum. Ancak burada başka bir arkadaşta mağdur olduğunu açıkladı.

qBCT6.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri