Saçları dokulen youtuberlar?

Üç numaraya vurmak gerçekten fayda etti 1 hafta oldu kestireli ama zeytin yağını yapmıyordum bir de öyle deneyem :)

yılan yağı var onuda surebılırsın sürenleri duydum :D:mad:ne iğrenc bişi ığğğy sana bır sıte vereyım oraya bak ama ÇİNKO eksıklıgın varmı bir bak sacın en buyuk döken düşman

bazı arkadaşlarım kazıtıp sarımsak veya soganda sürerdi diplerini kalınlaştırmak için ama dikatet yakar :D

Zeytinyağı Saça Nasıl Uygulanır? | SacPort.Com

ne durumdasınız arkadaslar,

gıden gerı geldımı, varmı tavsıye

sarmısak kürü, vitaminli beslenme, örnek nesquik gevrekleri, ve testestoron seviyeni düşür :) nasıl yaparsın orasını bilmem :) spor da iyi geliyor ayrıca bol bol jiletle saçları sıfıra vur, mümknse jilet derini kaldırsın kan akana kadar :) denediğim için söylüyorum deri ne kadar kanarsa saçlar o kadar güçleniyor. benim kafamı görenler başını çeviriyorrdu, işte sen düşün nasıl kanattığımı. sonuç yüzde yüz dökülme durdu.

acı yoksa mutlulukta yok..

seboreik dermatit icin cozumu olan var mi? :D
Karbonat kullaniyorum iyi geliyor fakat surekli yikamam lazim oluyor baydi artik sac dokuluyor seboreik yuzunden.Domates yeme acı yeme sigara icme stres olma vs vs vs . Icten tedavi lazım distan ne yapsam bos.Tecrubesi olan var mi seboreikle ilgili?

Daha 18 19 yaşımda açılmaya başlamıştı tepesi sanırım genetik bütün sülalede yanlar var tepe yok 6aydır minoxil kullanıyorum doktor önerdi ailemin söylediğine göre kapanma var ama ömür boyu kullanmam gerekiyormuş Allah izin verirse seneye prp denemek istiyorum ama şuanlık fısfıs'a devam.

---------- Spam Engelliyici 07:31 ---------- Önceki Mesaj 07:29 ----------

sarmısak kürü, vitaminli beslenme, örnek nesquik gevrekleri, ve testestoron seviyeni düşür :) nasıl yaparsın orasını bilmem :) spor da iyi geliyor ayrıca bol bol jiletle saçları sıfıra vur, mümknse jilet derini kaldırsın kan akana kadar :) denediğim için söylüyorum deri ne kadar kanarsa saçlar o kadar güçleniyor. benim kafamı görenler başını çeviriyorrdu, işte sen düşün nasıl kanattığımı. sonuç yüzde yüz dökülme durdu.

Hocam bişey merak ettim peki saç geliyor mu yeni ? yoksa sadece dökülmemi durdu?

Reis sen en iyisi kafanın köküne neşter vur daha gür çıksın :D :D

Solgat markanın biotin 5000 mg kullanıyorum 6 ay sonunda etkisi görülmeye başliyor dediler şuan 7 aydır kullanıyorum saç dökülmem durdu bunun yanında leviathan diye sarımsaklı şampuan kullanıyorum şükürler olsun saç dökülmem durdu ama yeni saç çıkarmı merakla bekliyorum kesin çözüm saç ekimi derim

Not: biotinde daha bugüne kadar hiç bir yan etki görülmediği için yan etkisi yok zaten solgar dünya markası

Daha 18 19 yaşımda açılmaya başlamıştı tepesi sanırım genetik bütün sülalede yanlar var tepe yok 6aydır minoxil kullanıyorum doktor önerdi ailemin söylediğine göre kapanma var ama ömür boyu kullanmam gerekiyormuş Allah izin verirse seneye prp denemek istiyorum ama şuanlık fısfıs'a devam.

---------- Spam Engelliyici 07:31 ---------- Önceki Mesaj 07:29 ----------

Hocam bişey merak ettim peki saç geliyor mu yeni ? yoksa sadece dökülmemi durdu?

kanıyan bölgelerde saçın daha sık olduğunu gördüm:cool:

Ailenizde durum nedir? Saç dökülmesi nedeni %90 genetik olduğu söylenir.

bu durum malesef genetik ve en güel çözümü saç ekimidir. Çevremde yapanlar oldu saç ekimini eskisi gibi oldu adamlar.

Ben dökülme bitene kadar bekledim ve sonra ekim yaptırdım. Ama 20'li yaşlardaki
arkadaşlar tabi ki bu kadar beklemeyi göze alamayacaktır. :)

Ben dökülme bitene kadar bekledim ve sonra ekim yaptırdım. Ama 20'li yaşlardaki
arkadaşlar tabi ki bu kadar beklemeyi göze alamayacaktır. :)

Hocam merhaba, meraktan bir soru sorucağım mesela önleri neden ektirmedeniz ? Ön kısımlara ekim işi daha mı meşaketli yada belirli kuralları mı var yoksa kendi insiyatifinizde olan bir şey miydi ?

Hocam merhaba, meraktan bir soru sorucağım mesela önleri neden ektirmedeniz ? Ön kısımlara ekim işi daha mı meşaketli yada belirli kuralları mı var yoksa kendi insiyatifinizde olan bir şey miydi ?

Ön çizgi yaşa ve yüz şekline göre belirleniyor. 40 yaşında birine 18-20 yaş saç çizgisi olmaz. Saç çizgisi belirlenirken kaşlarımı yukarı kaldırmam istendi. Kırışıklık durumuna bakılarak 1 parmak üzerinden çizgi çizildi. Çok şükür ben memnunum :)

Hocam berberin azizliğine gelmeyiz de mi bir sıkıntı olur mu denicem merak ettim :D her sene iki kere sıfıra vurduruyorum ama kanatmayı hiç denemedim

3'lü bıçakla evde vur bastır iyice, ince deri soyulsun o kadar, benim kafa direk kanıyor ekstra bir şey yapmıyorum. kan akınca vucüt o bölgeye ekstra önem veriyor ve saç dökülmesi duruyor:rolleyes:

Solgat markanın biotin 5000 mg kullanıyorum 6 ay sonunda etkisi görülmeye başliyor dediler şuan 7 aydır kullanıyorum saç dökülmem durdu bunun yanında leviathan diye sarımsaklı şampuan kullanıyorum şükürler olsun saç dökülmem durdu ama yeni saç çıkarmı merakla bekliyorum kesin çözüm saç ekimi derim

Not: biotinde daha bugüne kadar hiç bir yan etki görülmediği için yan etkisi yok zaten solgar dünya markası

bi bu kaldı denemediğim link var mı :D

Tavsiye ederim ,saçları kalınlaştırıyor-5-6 aydan sonra dokulmede duruyor..
Ama sigara içmeyenler için tavsiyem :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri