sadece bu gece için geçerli satılık kanal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dreamblack

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : Alacak Kişiye
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 14 Mayıs
Abone Sayisi : 140
izlenim Sayisi : 97.000
Kanalinizda UYARI Varmi : Tertemiz
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 3-4-5-6$
Kanal Satis Fiyatiniz : 500 tl
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : 1.5 aylık tertemiz kanal, telif riski düşük ve uzun vadeli getirisi olan bir kategori.
Edit:adsense'e bağlı.

NOT: KANALA VİDEOLAR 14 MAYISTA TEK SEFERDE ATILMISTIR
kanas sadece bu gece için satılıktır yarın konu kaldırılıcaktır fiyatı kanlın ederinin altına koydum resimler assagıda.

ne güzel karalamısım be :D

arkadaslar ödeme alınmadı adsenseden bu ay ümitliyiz ama :)

alan kisi partnere baglayabilir kanalı kafasına göre

arkadaslar ödeme alınmadı adsenseden bu ay ümitliyiz ama :)

alan kisi partnere baglayabilir kanalı kafasına göre

Hocam baltalama gibi düşünme ama bende işleme girmeyen adsense den bir kanalı satışa çıkarmıştım. Günlük 100 usd gelirli. Ancak adminler işleme girmeyen adsense e ait kanal satışı yapılamayacağını belirterek konuyu kaldırdı.

Bilginiz olsun.

Hocam baltalama gibi düşünme ama bende işleme girmeyen adsense den bir kanalı satışa çıkarmıştım. Günlük 100 usd gelirli. Ancak adminler işleme girmeyen adsense e ait kanal satışı yapılamayacağını belirterek konuyu kaldırdı.

Bilginiz olsun.

Haklılar daralda oyüzden sormuş zaten bu kanalı hangi adsense bağlasan sıkıntı çıkarır bunu satıcının başta belirtmesi gerekirdi.

Bilginiz olsun.

Belliki acil durum hocam :) sen şiy itme balım hazar olur bi çıkarı

Ben kanalı alcagım ama bazı arkadaları adsenseı odeme aldımı dıye sormus yanı adsense değilde ben partnre baglıcam nasıl yapıcaz şimdi :D

Ben kanalı alcagım ama bazı arkadaları adsenseı odeme aldımı dıye sormus yanı adsense değilde ben partnre baglıcam nasıl yapıcaz şimdi :D

Hocam alıp bağlayabilirsiniz. Eğer partner çalışcaksanız sorun olmaz. Sadece içinde kesinleşen kazanclar arkadaşta kalır.

benim gecen ay odemesini alamadıgım adsensedeki kanalları partnere tasıdım kazancınıda sorunsuz aldım.

---------- Spam Engelliyici 18:57 ---------- Önceki Mesaj 18:56 ----------

yani baglı oldugu adsensenin isleme girip girmemesinin hic onemi yok.

Kanalın normal capslarini filan al sonra Partnrli kanal satışı bölümüne konuyu açıp durumu açıklayıcı bir şekilde yazarsan sorun olmaz herhalde.

Mesela kanal gunluk 3*4 dollar getiriyor fakat içinde ki para benim adsensede kalacak partnerde devam etmeniz gerekiyor

Ödeme alınmayan adsense kanal satışı forum kuralları gereği yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri