Sadece "Kopyala" Diyerek Yapıştırma Yöntemi (Zamanımız Değerli)

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

flyx

Süper Moderatör
Uzunca süredir kullandığım bir uygulamadır arkadaşlar..

İnternet işlerinde zamanımız değerli olduğu için işleri kolaylaştırmak ve hızlandırmak gereklidir..

Buna istinaden örnek vererek açıklarsam daha akılda kalıcı olur diye düşünüyorum...

Etiket çalışması yapacağız diyelim aralardan yüksek TBM olanları seçeceğiz..

Funny
Videos
Cat
Dog
Awesome
Car
Accident
Fun

bunların aralarından sadece bir kaç tane seçeceğiz ama kopyala yapıştır demeden sadece kopyala diyerek işleri hallediyoruz.. :)

Uygulamayı yükleyince programı açın ve kopyalamak istediğiniz kelimeleri cümleleri kopyalayın program kendiliğinden yapıştıracaktır. Liste halinde göreceksiniz.
Kopyalama işleminiz bittiğinde File menüsünden "Export List" dediğinizde word dosyasına liste halinde yapıştırdğınız kelimeleri göreceksiniz.

Umarım işinize yarar..

Ücretsiz İndir

Elle yapmak bu dediğini yapmaktan daha kolay geldi bana çünkü kopyala yapıştır 1-2 saniyemi almıyor.

Bana aynı anda hem başlığı hem açıklamayı kopyalayacak bir şey lazım.
Başlığı kopyala açıklamayı kopyala başlığı yapıştır etiketleri yapıştır. Bu işi yapar mı bu eklenti ?

tabiki herkesin el çabukluğu yoktur ben gerek duymadığım için yazdım ama kaba davrandıysam affola

Estağfurullah hocam takıldım sadece ;-) benimde elim çabuk ama mesela bota toplu link girerken videoları izlerken pratik oluyor. Beğendiğim videonun adresini sadece kopyala diyorum geçiyorum hepsi birikiyor sonra bi kerede linkleri alıyorum.

Bana aynı anda hem başlığı hem açıklamayı kopyalayacak bir şey lazım.
Başlığı kopyala açıklamayı kopyala başlığı yapıştır etiketleri yapıştır. Bu işi yapar mı bu eklenti ?

Eklenti değil hocam Program ama dediğini tam anlayamadım yükleyip bir dene istersen.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Bu Program eğer Yanlış anlamadıysam çok iyi olur..

etiketleri kopyaladım programa yapıstırdım liste halindemi oluyor etiketler ? açıklamaya girmek için ??

etiketleri kopyaladım programa yapıstırdım liste halindemi oluyor etiketler ? açıklamaya girmek için ??

etiketleri kopyaladın yapıştırmaya gerek kalmadan programa kendisi yapıştırıyor hocam.. liste halinde word dosyasına kayıt ediyor..

ayrıca bir cümleyi "," koymadan etiket haline getirmek için
http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/13288-ipucu-bir-cumleyi-etiket-haline-getirmek.html

hocam naptın yapabildin mi? işe yaradı mı yani

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri