Sadece merakımdan soruyorum *Yönetime

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet beyler 7 yıllık adsensem var diyor arkadaş rakam farklı ama bana birini hatırlatıyorrrrrr ey gidi ey

ytpara holding titan zincirine hoşgeldin.

Senin gibi 20 tl verecek 6 üye daha getir 20 tlni iade edelim .Bu getirdiğin üyelerde 6 tane üye getirsin sana her gelen üyeden komisyon verilecek.

Sen 20 tl para verdin ve saadet zincirinin bir üyesi olsun. Aramıza hoşgeldin ortak :D

biz beleş üye olduk üstüne büsssürüüü para kazandık :) sen 20 lirayla ister hiç iplemez parayı verdiğinle kalırsın ister ipler para kazanırsın kardeş :)

edit: 20 lira nedir 200 yapın abi tükan zarar eder bu paraya :P

Arkadaşlar sağolsun o kadar boş yorumlar attı ki, şimdi adsense hesabım 7 yıllık ve zaten kesinleşmiş bir ödemem var desem ona bile laf ederler :)

Sadece aktif ettikten sonra istediğim konuya erişemeyince nedenini merak ettim.
Neyse tek konuda altın vuruş yapmış oldum, şu saatten sonra forumda kimseyle muhattap olmam. Yardım, fikir, paylaşım vs konularına teşekkür mesajımı yazıp çıkarım.

muhatap olmayacagın ınsanların yardım fikir paylaşım vs konularınıda okuma o zaman

hocam sen arkadaslara bakma sana o 20 lirayi neden verdigini ve nasil telafi edebilecegini anlatacagim ama önce benim paypala da bir 20 tl cikman lazim.:D birde elimde daha kullanilmamis,yakinda bitecek bir asma köprü var.iki kitayi birbirine baglayacak,istanbullularin kurtulus umudu.yani o derece,istersen onuda ucuza birakirim sana.:D

Siteye artık üye alımları paralı mı?
La iyiki bedava zamanında üye olmuşum.
Bak senin sayende Foruma üyeliklerin paralı olduğunu öğrendim.
Bana birşeyler öğretti senin Foruma üye olman.
Aydınlandım resmen sayende.
3. gözüm açıldı, Şu an Nirvanadan yazıyorum.
Buda'dan selamlar. . .
:cool:

Sadece üyeliğimi aktif etmek için 20 TL ödedim. Ne işime yaradı bu?

hemen söylüyorum [MENTION=23920]Oktayla[/MENTION] senin para yatırman bir işe yaramadı mesaj yazman dışında ama forumun şu işine yarıyor paralı üyelik.
1. Her yoldan geçen gelmiyor.
2. Az üye daha fazla huzur.
3. Youtube sektörünü ne kadar az kişi bilirse o kadar daha çok kazanırsın :D
4. Davetiye sistemi olsa herkes davetiye dilenir böyle para dilenemiyor ;)

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=9544]RockNRolla[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] [MENTION=10033]fsever[/MENTION]
konu takip ediliyor :)

Kimse yanlış anlamasın sadece forumda yeniyim, istemediğiniz kadar konuda bilgi sahibiyim.
Hiç konu açma gereksinimi duymadım.
Sürekli forumdayım ama bi' konuya iznim yok diye giremedim.
Bende aktifleştirdim, değişen birşey olmadı :)

Merakımdan sordum.

Arkadaşlar sağolsun o kadar boş yorumlar attı ki, şimdi adsense hesabım 7 yıllık ve zaten kesinleşmiş bir ödemem var desem ona bile laf ederler :)

Sadece aktif ettikten sonra istediğim konuya erişemeyince nedenini merak ettim.
Neyse tek konuda altın vuruş yapmış oldum, şu saatten sonra forumda kimseyle muhattap olmam. Yardım, fikir, paylaşım vs konularına teşekkür mesajımı yazıp çıkarım.

Kardeş maşallah havandan geçilmiyor :)

Ben merak ettim şimdi, senin gibi istemediğimiz kadar konuda bilgi sahibi bir arkadaş forumdaki naçizane hangi konuyu merak etti de okuyamadı acaba?

Şimdi ben buraya 7 yıllık adsensesi olan biri geçenlerde banlandı, Sonun benzemesin yazam.
:D

Bilgi aldın sen bence o fiyata üye olabildiğine şükret forum benim olsaydı üyelik alımını açmazdım bile :D

Akıl akıldan üstündür.
*Belki de kategoriyi biliyorumdur ama giremediğim için göremedim :)

Heh ben de oraya bağlayacaktım; Akıl akıldan üstündür.

Bu forumda büyük bir paylaşım ve fikir alışverişi söz konusu. Bu forum sayesinde birçok arkadaş az ya da çok bir şeyler kazanıyor.

Senin bahsettiğin konu nedir neden girilmiyor bilmiyorum ama üye olarak görüntüleyip fikir alabileceğin bir sürü konu görüntüleme hakkın, arada istersen konu açıp, sınırsız engin bilgilerinle diğerlerine fikir verebileceğin bir hakkın olmuş oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri