Sağlam bitcoin madencilik sitesi

• Kullanıcı abab1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

abab1

Kayıtlı Üye
Site gerçek bitcoin madencilik sitesidir

Maden yapılabilen coinler: bitcoin,zcash,dashcoin ve ethereum

Güç almak için kullanılabilecek yöntemler : BTC, EMC, kredi kartı (En güzel tarafı ), webmoney ve payeer

Güç fiyatları

Bitcoin güç fiyatı: 10ghs 1.5$

Scrypt güç fiyatı: 1 mh 7.50$(bu seçenek litecoin kazıp otomatik bitcoine çeviriyor

Ethash(1 yıl) güç fiyatı: 100 kh 2.20$

X11(dash)1 yıl) güç fiyatı : 1 mh 3.20$

EQUIHASH(zec) (1yıl) güç fiyatı: 0.1H 2.00$

KAYIT LİNKİ

Şu anki güç durumum

2. guncelleme
Guncel son durum 175$ yatırım roi 59 gün 12.12.2017

Son düzenleme:
Sha-256 için en iyi pool ayarı nedir bilenler yardımcı olabilir mi ?
Şuan 2 th güç var 4-4.30 dolar felan bırakıyor havuz ayarı hepsi eşit.

hesaplamama göre şuanki difficultta
btc için 10gh/s 1.5 $
3 ayda amorti ediyor doğru mudur?

dostlar biri anlatabilir mi en uygun ve mantıklı seçim nedir? etherium veya dash kazmak istiyorum

hesaplamama göre şuanki difficultta
btc için 10gh/s 1.5 $
3 ayda amorti ediyor doğru mudur?

şu anda 2.5 ayda parasını cıkartıyor btc artarsa bu süre kısalır bugun btc biraz düşmüş

---------- Spam Engelliyici 14:16 ---------- Önceki Mesaj 14:12 ----------

dostlar biri anlatabilir mi en uygun ve mantıklı seçim nedir? etherium veya dash kazmak istiyorum

Şu anda bitcoin karlı yaklaşık iki ayda parasını cıkarır (tabi şu andaki haliyle ileride ne olur bilinmez )

siteden mining olmaz, kaptırmayın paralarınızı.

Hocam piyasanın en sağlam cloud madencilik sitesine karşı ithafta bulundunuz şuanda: :) Bu işte her şey riskdir daha geçen gün bir hack haberi aldık mesela. Ama hasflare güvenilir sitelerden biridir. En azından şimdilik. :)

ÖNERİM:
h-hXJJKIQ-qY5x2_KTX6TQ.png

3 yıldır odeme yapan bir site diğer ponzi siteler gibi değil

Hocam piyasanın en sağlam cloud madencilik sitesine karşı ithafta bulundunuz şuanda: :) Bu işte her şey riskdir daha geçen gün bir hack haberi aldık mesela. Ama hasflare güvenilir sitelerden biridir. En azından şimdilik. :)

benimki öneri. daha önce de ne saglamlar gördüm :) bu arada hep dedigim gibi hacklenme hikaylerine inanmayın lütfen. parayı çuvallayan hacklendik diyip kepenkleri kapatıp gidiyor. en kısa yoldan para kazanma yöntemi şuan :D

edit: en saglamı nicecash diye biliyordum. oda malum "hack"lenmişti 3 5 gün önce :/

Son düzenleme:
hashocean tecrübesi ve yaklaşık 5 bitcoin dolandırılmış biri olarak diyorum ki bende hashoceasn a üye olurken 4 yıldır düzenli ödeme yapan bir siteydi yatırdık paramızı 21. gün site kapandı hiç birşey yapmayıp sadece cüzdanda kalsaydı şuanda zaten 400 bin tl param vardı tabi 5 btc 1 adet 1360 tl den almıştım risk alamak güzel birşey ama paranızı tutmadan sürekli çekim yapın derim

site kapandımı ne olacak? o para sözde sisin ama sizin hesaba geçene kadar başkasının. malesef btc değerlendikçe güven ortamı azalıyor. riski hep aklınızda tutun. bol kazançlar

site kapandımı ne olacak? o para sözde sisin ama sizin hesaba geçene kadar başkasının. malesef btc değerlendikçe güven ortamı azalıyor. riski hep aklınızda tutun. bol kazançlar
Her seyin bir riski var onu goze almassan bi yere varamazsin

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Risk almak istiyorsanız alın btc elinizde dursun, 2,5 ayda paranızı neye göre çıkarıyorsunuz btc kazım zorlaşmıyor mu? btc fiyatı aynımı kalıyor? vs vs. birde bunun içine hacklendik paralar gitti vs demeleri var, max risk cloud miningler, konuyu açan arkadaşım kusura bakma kimsenin iyiliği için konu açmamışsın refden kazanç için açmışsın refsiz link bile eklemediğinden belli bunun kuralı yokmuydu ben mi yanlış hatırlıyorum? yarın öbür gün insanların zarar etmesi çok olası işler için bilmediğiniz firmaları övmeyin, en son şu firmayı övmeyin dediğim firmalardan birisi kairos du.

Guncel son durum 175$ yatırım roi 59 gün 12.12.2017

Bahsedilen siteden 1 yıldır ödeme alıyorum.
1 yıl önce Yatırım yaptığım miktar 3.000 tl civarındaydı.Bugün itibari ile bitcoin kuruna göre 1.300 tl bıraktı bu ay. Herkeze bol kazançlar.
Site 4 yıllık bir site ve bakım ücreti almakta o yüzden ömrü uzun olur inşallah.. [ Ve keşke daha fazla yatırım yapsaydım diyorum ]

BTC minimum withdrawal amount is set to 0.05 BTC.

Minimum para çekme 0.05 oldu

hashocean tecrübesi ve yaklaşık 5 bitcoin dolandırılmış biri olarak diyorum ki bende hashoceasn a üye olurken 4 yıldır düzenli ödeme yapan bir siteydi yatırdık paramızı 21. gün site kapandı hiç birşey yapmayıp sadece cüzdanda kalsaydı şuanda zaten 400 bin tl param vardı tabi 5 btc 1 adet 1360 tl den almıştım risk alamak güzel birşey ama paranızı tutmadan sürekli çekim yapın derim

ben de 1200 tlden mi ne 4 btc almıştım. 1 hafta geçmeden kapandı site :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri