Sağlam Kapanmayan Gerçek Tel Onaylı Sistem İstiyoruz

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
çok mu istiyoruz?

özellikle [MENTION=1]Muslera06[/MENTION], Serkan abi sana sesleniyorum:

Açtığımız kanallarımız kısa sürede kapanıyor, çünkü sanal tel onay sistemleri sağlam olmuyor. Siz nasıl onlarca kanal yatırımı yapıp ayakta tutabiliyorsunuz?

Eşten, dosttan gerçek tel onayı bulmak da bir yere kadar oluyor, sonra kanal açamıyoruz patlıyor çünkü gerçek tel onayı olmadan.

Yabancı bir arkadaştan toplu mailler aldığınızı söylemiştiniz bir ara, sağlam patlamayan mailler ve hatta bize de ücretli hizmet vericektiniz ama gerçekleşmedi bu sonrasında, sebeplerini bilmiyorum.

Serkan abi toplu sağlam mailler almak istiyoruz kapanma riski az olan ama bu konuda gerçekten elimiz kolumuz bağlı durumda.

Rica etsek bizi bu konuda yönlendirebilir misiniz? Önerebileceğiniz yabancılardan sağlam mailler satan birileri var mı bildiğiniz, biz de paramızla ondan satın alalım. veya bu konuda bizi nasıl yönlendrirsiniz?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

ankaraya gelmessen burda böle mavlarsın alex :) öle bi sistem yok :)

spama düşmesinin nedeni sanal telefon numara olması mı ?

spam olayındaki telefon kısıtını bu şekilde herkesin bilip kullanacağı şekilde çözen bir sistem olduğunda emin olun youtube-google başka ve çok daha zor bir doğrulama mekanizması getirecektir. Herkesin kendine özel ve az sayıda kişinin bildiği bir çok metodun olması ve bu metodların da tamamen ortaya dökülmemesi en iyisi... Bu konuyu bu kadar açık söylemek istemiyordum ama bunun için konu açıldığını görünce artık dehşete kapılıyorum. Benim gördüğüm bu hususu nasıl herkes göremiyor anlamıyorum. Herkesin elinde bir maymuncuk olsa insanlar şu anki kilitlere güvenir mi? en kısa sürede tüm kapılarda herkesin elinde olan maymuncuklarla açılamayacak şekilde dizayn edilir. "Herkes maymuncuğa ulaşabiliyor şu anda" demeyin lütfen, şu anda herkes bununla uğraşmıyor o yüzden hırsızlıklar olsa da sistem işliyor.
Siz diyorsunuz ki bir maymuncuk olsun herkese dağıtılsın ve herkes rahat rahat istediği hırsızlığı yapsın...
yok öyle :)

27 kanal bırsuru telıf geldı bot vds her sekılde yukledım kapanan 0 kanal hepsı gercek telefon onaylı ama etkısı var demekkı ama suda var her kanalı 4 tarayıcı bır vds
+ tarayıcı + 8 etti bunlara ıp programları ekleyerek tek tek degısımler yapıp acmıstım 1 ayı gectı 20 sını acalı 7 kanalda yenı hala kapanan yok

spam olayındaki telefon kısıtını bu şekilde herkesin bilip kullanacağı şekilde çözen bir sistem olduğunda emin olun youtube-google başka ve çok daha zor bir doğrulama mekanizması getirecektir. Herkesin kendine özel ve az sayıda kişinin bildiği bir çok metodun olması ve bu metodların da tamamen ortaya dökülmemesi en iyisi... Bu konuyu bu kadar açık söylemek istemiyordum ama bunun için konu açıldığını görünce artık dehşete kapılıyorum. Benim gördüğüm bu hususu nasıl herkes göremiyor anlamıyorum. Herkesin elinde bir maymuncuk olsa insanlar şu anki kilitlere güvenir mi? en kısa sürede tüm kapılarda herkesin elinde olan maymuncuklarla açılamayacak şekilde dizayn edilir. "Herkes maymuncuğa ulaşabiliyor şu anda" demeyin lütfen, şu anda herkes bununla uğraşmıyor o yüzden hırsızlıklar olsa da sistem işliyor.
Siz diyorsunuz ki bir maymuncuk olsun herkese dağıtılsın ve herkes rahat rahat istediği hırsızlığı yapsın...
yok öyle :)

Benim beklentim bit metot değil ki, toplu mail alabileceğim güvenebileceğim, paramla account alabileceğim bir yönlendirme bekliyorum yöntem değil : )

---------- Mesaj saat 10:25:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:24:33 civarında gönderildi. ----------

27 kanal bırsuru telıf geldı bot vds her sekılde yukledım kapanan 0 kanal hepsı gercek telefon onaylı ama etkısı var demekkı

Ben de 3 kez kanal kapatılma rüzgarına yakalandım

Bu rüzgarların hepsinde ayakta kalan 11 kanalım vardı

Bu 11 kanal da gerçek tel onayı ile açılan kanallarımdı.

benim hep sağdan soldan sitelerden onaylanma 1 ay öncesi spamdan 50 kanal kapandı 100 kanal içinden şuanda bi sorun yok tabi ilerisi ne olur bilemem

nasıl geleyim hacım taa Bursa dan :o

Sen nasıl açıyorsun kanallarını, nasıl spamdan kaçıyorsun?

Biz de bilmeyelim mi şimdi bunları :rolleyes:

kanal açma olayını 5 ay önce söledim amca-dede-teyze-kuzen-komuşu vb lerin telefonları bizi bekliyor arkadaşlar ...eve gelene çökün :)

öncelikle günaydın. arkadaşlar kanallarınızın kapanmaması bir çok kritere bağlıdır.. Benim taktiğim herşeyin az ve öz olmasını istiyorum ve bu yolda kendimi geliştiyorum, ve başardığımıda görüyorumda , Neticesinde kanallarımda son 2 ayda bir kapanma söz konusu olmadı. Bakın arkadaşlar şu anda 4 tane adsense hesabı kullanıyorum . ben hesaplarıma yüzlerce gmail eklemiyorum . her hesabımın birisinde totalde taş çatlasa 5 adet gmail vardır . toplamda 20 veya 23 kanalım vardır. Bana tek adsense 5 gmail hesabı 20-25 $ bazen yeri geliyor 30 $ bulabiliyor. yani demek istediğim insan yaptığı zaman 1 kanalla dahi başarabilir. önemli olan o kanalın eskiliğini ve değerini artırmak. Kanallarınızın kapanmamsını istiyorsanız bu yöntemi uygulayın. Eğer gözünüz günde 100 $ ve üstü ise youtube gmail ameleliğine başlayın derim. Siz açacaksınız onlar kapatacak ve bu döngü bu şekilde devam edip gidecektir.

benim hep sağdan soldan sitelerden onaylanma 1 ay öncesi spama 50 kanal kapandı 100 kanaldan şuanda bi sorun yok tabi ilerisi ne olur bilemem

sanal onay sistemleriyle artık 1 kanal bile açmayacağım emekler boşa gidiyor

---------- Mesaj saat 10:38:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:37:29 civarında gönderildi. ----------

öncelikle günaydın. arkadaşlar kanallarınızın kapanmaması bir çok kritere bağlıdır.. Benim taktiğim herşeyin az ve öz olmasını istiyorum ve bu yolda kendimi geliştiyorum, ve başardığımıda görüyorumda , Neticesinde kanallarımda son 2 ayda bir kapanma söz konusu olmadı. Bakın arkadaşlar şu anda 4 tane adsense hesabı kullanıyorum . ben hesaplarıma yüzlerce gmail eklemiyorum . her hesabımın birisinde totalde taş çatlasa 5 adet gmail vardır . toplamda 20 veya 23 kanalım vardır. Bana tek adsense 5 gmail hesabı 20-25 $ bazen yeri geliyor 30 $ bulabiliyor. yani demek istediğim insan yaptığı zaman 1 kanalla dahi başarabilir. önemli olan o kanalın eskiliğini ve değerini artırmak. Kanallarınızın kapanmamsını istiyorsanız bu yöntemi uygulayın. Eğer gözünüz günde 100 $ ve üstü ise youtube gmail ameleliğine başlayın derim. Siz açacaksınız onlar kapatacak ve bu döngü bu şekilde devam edip gidecektir.

Gerçek tel onaylılar çok çok zor kapanıyor Berkan

evet şu bir gerçekki gerçek telefon onaylı ve farklı ip den açılmış eski gmailler gerçekten kapanmıyor en kötü ihtimal telif geliyor .

bu konuda bir yönlendirme bekliyoruz

beyto kardeş geldikde sanki söyledinizmi herşeyden önce serkan arkadaşımla tanıştığıma çok memnun oldum

Yöntem çok hocam da uygulaması zor. En işe yarayan. İngiltere'de birini bulun. Sürekli bedava sim kart alınabiliyor. Yani bedava telefon numarası. Onun telefonu üzerinden ayarlayın her şeyi. Gerçek mis gibi, sıkıntısız telefon numarası, size özel.

çok mu istiyoruz?

özellikle [MENTION=1]Önerebileceğiniz yabancılardan sağlam mailler satan birileri var mı bildiğiniz, biz de paramızla ondan satın alalım. veya bu konuda bizi nasıl yönlendrirsiniz?

Bana ozel calisan bir saticim var. cok sukur kanallarin hicbirisi patlamadi. %100 manuel urettigi ve gercek tel kullandigi icin oyle buyuk miktarlar satmiyor. Ayda anca 150-200 hesap cikartabiliyor. Fiyati da tabii ona gore.

Bana ozel calisan bir saticim var. cok sukur kanallarin hicbirisi patlamadi. %100 manuel urettigi ve gercek tel kullandigi icin oyle buyuk miktarlar satmiyor. Ayda anca 150-200 hesap cikartabiliyor. Fiyati da tabii ona gore.

Satıcının iletişim adresini gönderir misin

Ben kafamdaki tecrübeyle sonuçlarını yazıyım,

Orjinal numara kapanmıyor diyemezsin, özellikle bu forumdan bi abimin büyüğümün işlerini aldım ona teslim ederken çok aksilikler yaşadım ondan yola çıkarak aktarayım tecrübeleri,

Video yükleyerek video sayısı 200 lerde 1 saate atıp spama giren kanal görmedim, çünkü hep boş kanalların gittiği zamanlarda oldu hiç video yüklemeden

Olay burada orjinal numarada olsa seriye bağlamayacakın yani sana 5 sms 5 sesli hak veriyorsa hepsini aynı gün ve ya ertesi gün için kullanmayacaksın hakların bunu şuanda orjinal tel numarada aynı sorunu yaşamamdan dolayı Sanal textnow v.s gibi programlardada böyle olduğu düşüncesine vardığım için günlük onlardanda 2 tane sms açıp deneyeceğim, Dediğim gibi burada her numaradaki günlük limit önemli bence, ben daha 1 tane kanal açıpda bir günde ne olursa olsun kapandığını söyleyen duymadım gittimi hep bi seriden kanalları gidiyor ve oda aynı numarayla açılmış kanallar oluyor, dikkat edilmesi gereken nokta bu. Aldığım işi orjinal numaralarla yapıyorum onu bitirdikten sonra bunun sanal servislerdeki etkisini deneyip söyleyeceğim her şeyi de kesin olarak birilerinden beklemeyin kendiniz deneyip görün derim, İyi forumlar.

Uzun oldu artık k.bakmayın aciliyetten kısaltamıyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri