sağolasın,Acın büyük başın sağolsun![]()
sağlık olsun ne diyelim hacı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sağolasın,Acın büyük başın sağolsun![]()
gmail açılışıyla alakası yok. tamamen manuel çalışırım organik çalışırım. 20k üzeri abonesi olan 2 kanal uçtu gitti. bu nasıl iş arkadaş. etiket ve açıklamayla ilgili olabilir diyecem. ama net bir şey yok ortada çaresiz kaldım. sıkıntılı bir durum patlayan kanalları niye avlıyor bunlar. ne bot kullanırım ne vds bilen bilir beni. patlayan kanalları seçiyorlar. eski kanalları avlıyorlar.
valla artık rastgele atış bu ona eminim,ne geliyorsa biçiyorlar,bana göre riskli gözüken kanallar duruyor en güvendiğim üstüne titrediğim kanallar gitmiş
Aynen öyle bir ortaları yok 4 k izlenen kanalımda gitmiş 400 k izlenende :s
benimde sağlam bir kanalım uzun süredir para getiren şekildeydi bugün kapanmış
sanırım etiketlerinden dolayı banladılar çünkü açıklama ve etiketler baya dolgundu![]()
bence kafasına göre işliyor yt botları. daha doğrusu şöyle. ne yapacağına karar veremeyince olumsuz karar veriyor diye düşünüyorum.neye göre analiz edip kapatıyorlar çözmek lazım. yoksa emekler boşa gidecek.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.