Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
düşünüyorum şuan aklıma etiket ve açıklama dışında bir şey gelmiyor.
15 gün öncede böyle oldu hepside 1k bırakan kanallardı hey allahım ya quizin yalakası olucaz şimdi
9 hesabı sildim şimdi işin ilginç yani 1 kanal topluluktan kapandığı halde giriş yapınca kendiliğinden açıldı şuan aktifdiğer ilginç olan ise yaklaşık 2 haftadır hiçç ama hiç izlenim almayan çöp kanal da kapanmış yeniye eskiye içeriğe bakılmıyor "bence."
yav usta dedim sana benim etiket açıklama sıkıntım yok hepsi kitap gibi uğraşmıyorum öyle niche ile seo ile anlamıyorum zaten faydasız işler onlar ben aboneye bakarım
bu kıyımın götürdüğü kanallar olabilir fakat bu götürdüğü kanalların bizim için faydası da olabilir.Şuan birçok içeriğin sıralamasında kanal kalmadı ve rekabet azaldı.Bu taraftan da bakmak lazım olaya bence.
Beyler bi rakip kanallara bakın.onlarda durum ne kapanma falan var mı diye.
spam etiketler giriyormusun full izle vs gibi. eski kanallar da sıkıntı çıkarmıyordu ama şimdi sıkıntı çıkarıyor mu acaba.
işim olmaz full izle,türkçe dublaj vs.. ile
etiketlerin tamamen video ile ilgili öyle mi ?
kaç kere daha söyleyim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.