Evet hocam önce sorunu net anlamak ve analiz etmemiz lazım.gecen sene yasadiklarimizi hatırl.ona ek olarak cep telefonu bir sorun olabilir daha da korkutucusu yeni bir işaret daha geliyor ( ! ? + - # )Arkadaşlar,
biliyorsunuz ki youtube geçen hafta bir hattın ücretsiz olup olmadığını çözmüştü. Gördüğüm kadarıyla yeni kanallarda bir işlem yapmıyor geçmiş yıllara ait kanallara darbe getirmiş. Acaba bu darbede geçmişe ait açtığınız kanallarda youtube telefon onayı istemiş ve sizinde 3cx ile girdiğiniz kanallarmıydı? Eğer böyle birşey yaptıysa telefon doğrulaması sahte kanalları kapattı. Çok değerli kanalınız varsa gerçek hat ile doğrulayıp giriş yapın gördüğüm kadarıyla kısa sürede tekrar kanalı açıyor. Sanki bu iş sadece 3cx ile telefon doğrulaması yapılmış bazı kanallarda olmuş. Benim geçmiş kanallarımda sıkıntı yok. 3cx hiç yapmadım, telefon doğrulaması istemeden kayıt edilmiş kanallar almıştım. Çünkü özgün kanallarınıda arkadaşların kapatmış. Video veya kanala giriş olduğunu düşünmüyorum, 3cx vebenzeri sistemleri youtube artık tespit etmeye geçen hafta başladığına göre ona göre yaptırım getirmiş olabilir.
mobil mesaj