sağlam kıyım var

• Kullanıcı mustyy58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kim ne derse desin ben etiket olayından şüpheleniyorum. bunlar nokta atışı yaptı veri alabileceği bağlantı kurabileceği tek nokta etiket. eğer özgün kanalları da götürdülerse bir bağ üzerine götürdüler.

2014 teki kıyımdan daha beteri geliyor sanıırm hazır olun :D

---------- Spam Engelliyici 02:17 ---------- Önceki Mesaj 02:15 ----------

İnşallah Benim Tüm Kanallarım Giderde Herşeye 0 Dan Temiz Bi Şekilde Başlarım

https://www.youtube.com/watch?v=8P6uKbdXHfM

tam elinizin avcunun ortasında bir yeriniz acıyacak..
Bankanız sizi içine sığdıramayacak kadar dar olduğunu fark edeceksiniz..(daha da büyültmeniz gerekecek yoksa paraları nereye koyalım lan :D)
Sokağa fırlayacaksınız, sokaklarda dar gelecek..
Tıpkı paralarınızın bankanıza dar geldiği gibi..
Ne denizin mavisi açacak içinizi, ne pırıl pırıl gök yüzü..
Kendinizi taşıyamayacak kadar çok büyüyecek bu spam, bir yandan da kaybolacak kadar küçüleceksiniz..
Birileri size bir şeyler anlatacak durmadan..(Yumii temsili :D)
"Önemli olan sağlık.''
''Yaşamak güzel.''
''Boş ver her şey unutulur.''
Siz hiçbirini duymayacaksınız..(paralar gidiyor çünkü arkedeş) :D
Göz yaşlarınızdan etrafı göremez hale geleceksiniz..
O'ndan (YOUTUBE) ölmesini isteyecek kadar çok nefret edecek, az sonra kollarında ölmek isteyecek kadar çok seveceksiniz..
Hep paradan bahsetmek isteyeceksiniz..
''Ölüme çare bulundu'' ya da ''Yarın kıyamet kopacakmış'' deseler başınızı kaldırıp ''Ne dedin?''(Para mı o) diye sormayacaksınız..
Yalnız kalmak isteyeceksiniz..
Hem de kalabalıkların arasında kaybolmak..
İkisi de yetmeyecek. Geçmişi düşüneceksiniz..(erken gelseydik daha çok kazanabilirdik) :D

bu kadar yeter :D

Neredeyse dakika dakika, ama kötüleri atlayarak!
Onunla geçtiğiniz yerlerden geçmek isteyeceksiniz, gittiğiniz yerlere gitmek..
Bu size hiç iyi gelmeyecek ama bile bile yapacaksınız..
Biri size içinizdeki acıyı söküp atabileceğini söylese, kaçacaksınız..
Aslında kurtulmak istediğiniz halde, o acıyı yaşamak için direneceksiniz..
Hayatınızın geri kalanını onu düşünerek geçirmek isteyeceksiniz...
Aksini iddia edenlerden nefret edeceksiniz..
Herkesi ona benzetip kimseyi onun yerine koyamayacaksınız..
Hiçbir şey oyalayamayacak sizi, ilaçlara sığınacaksınız..
Bir kaç saat kafanızı bulandıran ama asla onu unutturmayan..
Sadece bir müddet buzlu camın arkasından seyrettiren..
Bütün şarkılar sizin için yazılmış gibi gelecek..
Boğazınız düğümlenecek, dinleyemeyeceksiniz..
Uyumak zor, uyanmak kolay olacak, sabahı iple çekeceksiniz..
Bazen de '' Hiç güneş doğmasa'' diyeceksiniz..
Ne geceler rahatlatacak sizi, ne gündüzler..
Ölmeyi isteyip , ölemeyeceksiniz..
Belki çivi çiviyi söker diye can havliyle önünüze çıkana sarılmak isteyeceksiniz, nafile..
Düşüncesi bile tahammül edilmez gelecek..
Rüyalar göreceksiniz, gerçek olmasını istediğiniz..
Her sıçrayarak uyandığınızda onun adını söylediğinizi fark edeceksiniz..
Telefonun çalmasını bekleyeceksiniz..
Aramayacağını bile bile..
Her çaldığında yüreğiniz ağzınıza gelecek..
Ağlamaklı konuşacaksınız arayanlarla..
Yüreğiniz burkulacak..
Canınız yanacak..
Bir daha sevmemeye yemin edeceksiniz..
Hayata dair hiçbir şey yapmak gelmeyecek içinizden..
Onun sesini bir kez daha duymak için yanıp tutuşacaksınız..
Defalarca aradığı günlerin kıymetini bilmediğiniz için kendinizden nefret edeceksiniz..
Yaşadığınız şehri terk etmek isteyeceksiniz..
Onunla hiç bir anınızın olmadığı bir yerlere yerleşmek..
Ama bir umut..Onunla bir gün bir yerde karşılaşma umudu..
Bu umut sizi gitmekten alıkoyacak..
Gel gitler içinde yaşayacaksınız..
Buna yaşamak denirse...[/B]

Kanallara girdim baktım 2:18 ile 2:21 arasında bir videoya gelen spam bildirimiyle birlikte kanallar da kapatılmış.

Zamanlara bakın sizde de böyle mi? Youtube kanalları kapatsa bir videoya neden ihtar göndersin, direkt kapatır, botlarla flag atılmış diye düşünüyorum.Yoksa sistem neye göre kapatacak kanalları.

şu saatten sonra bu iş çok zorlaştı. tutunacaklar çok sabırlı olanlar olacaktır. ve onlar stabil ve yüksek kazanaçlar elde edecektir. ben kendi içimde bir çözümleme yaptım kanallarımı ona göre açacağım bu saatten sonra. vazgeçmeyip analiz yapın bi insan bir şeyin peşine ne kadar çok düşerse eninde sonunda istediğini alır. bu kainatın kanunudur. herkese geçmiş olsun. bu arada moderatörler forum da neye göre denetim yapıyor anlamış değilim. şöyle sağlam bir konuyu bile baltalama peşine saçma sapan insanlar çıktı ve uyarı da bulunmadınız.

kanalları giden tüm arkadaşlarım için üzüldüm herkese geçmiş olsun :(

Son düzenleme:
toplu kapananlar genelde son zamanlarda açtığınız ya da normalden fazla girip çıktığınız kanallar mı? ya da eski kanallara son zamanlarda giriş yapmış mıydınız? benim çünkü ilk kapandığından bu yana giriş yaptıklarım kapanıyor genelde, ortak nokta.

26 milyonluk kanalım gitmiş. günde 100 k izleniyodu. Neler oluyor.

---------- Spam Engelliyici 07:44 ---------- Önceki Mesaj 07:43 ----------

kim ne derse desin ben etiket olayından şüpheleniyorum. bunlar nokta atışı yaptı veri alabileceği bağlantı kurabileceği tek nokta etiket. eğer özgün kanalları da götürdülerse bir bağ üzerine götürdüler.

abi özgün olan web sitesi dahi olan kanalımda gitmiş bu nedir ya

Uzun süredir girmediğim, 2010 açılışlı hesaplarım gitmiş.

Profil resmi unleme donusen hesaplarla ilgili ne yapilabilir?
Onlar kapanmasi yuksek ihtimal olan kanallar mi?

biri etiket demiş. Evet etiketin o kadar büyük etkisi var ki. Vds de deneme amaçlı etiket girmiştim alakasız çok alakasız. Bütün kanallarım spamdan kapanmıştı. Vds de dandik bi iş yaparsanız bütün kanallar gidiyor.

gmail açılışıyla alakası yok. tamamen manuel çalışırım organik çalışırım. 20k üzeri abonesi olan 2 kanal uçtu gitti. bu nasıl iş arkadaş. etiket ve açıklamayla ilgili olabilir diyecem. ama net bir şey yok ortada çaresiz kaldım. sıkıntılı bir durum patlayan kanalları niye avlıyor bunlar. ne bot kullanırım ne vds bilen bilir beni. patlayan kanalları seçiyorlar. eski kanalları avlıyorlar.

2 gun once 5 tane kanal açtm hepsi kapanmış suan hocam tum hepsi fes edilmiş

alt kanallarıda ucurdular hadi hayırlısı

ne bekliyorsunuz arkadaşlar youtuber sayısı çok fazla arttı aynı videoyu 20 kişi atıyor adamlar da temizlik yapar tabi. izleyiciden fazla uploader oldu neredeyse.

50 60 70 100k hatta 200k ne kadar abone olduğum kanal varsa topluluk ihtarları yüzünden kapanmış. Uzun vade kanal düşünen varsa topluluğa çok dikkat etmesi lazım bazen tek toplulukta gidiyor kanallar.

Aynen dedigin gibi ustad ama olsun.Bizde ona gore calisiriz birseyler yaparizda ya ne istedin koskoca kanalimdan youtube bacim onu anlamadim.Hayatimda ilk kez bi kanala banner yaptimdi,afis yaptimdi logo yaptimdi face yaptimdi google plus yaptimdi twitter hesap bile actimdi benimi gordun ayip be :D

Kac bin abone ve ne kadar izlenim vardi o kanainda merak ettim :)

Özgün kanalım dahi etiketten gitmiş, ne iştir bu ya.

Arkadaşlar,

biliyorsunuz ki youtube geçen hafta bir hattın ücretsiz olup olmadığını çözmüştü. Gördüğüm kadarıyla yeni kanallarda bir işlem yapmıyor geçmiş yıllara ait kanallara darbe getirmiş. Acaba bu darbede geçmişe ait açtığınız kanallarda youtube telefon onayı istemiş ve sizinde 3cx ile girdiğiniz kanallarmıydı? Eğer böyle birşey yaptıysa telefon doğrulaması sahte kanalları kapattı. Çok değerli kanalınız varsa gerçek hat ile doğrulayıp giriş yapın gördüğüm kadarıyla kısa sürede tekrar kanalı açıyor. Sanki bu iş sadece 3cx ile telefon doğrulaması yapılmış bazı kanallarda olmuş. Benim geçmiş kanallarımda sıkıntı yok. 3cx hiç yapmadım, telefon doğrulaması istemeden kayıt edilmiş kanallar almıştım. Çünkü özgün kanallarınıda arkadaşların kapatmış. Video veya kanala giriş olduğunu düşünmüyorum, 3cx vebenzeri sistemleri youtube artık tespit etmeye geçen hafta başladığına göre ona göre yaptırım getirmiş olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri