Sağlık Bakanlığı Tarafından Hakkımda BEYAZ KOD Verildi :)

xxTuRKuaZxx

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba;

Konuyu Açmamdaki Neden Daha Önce Böyle Bir Durumla Karşılaşan Oldu mu? Süreç Nasıl İşliyor? Sonunda Neyle Karşılaşıyoruz? Bu Soruları Merak Ettiğimdendir. Konu Hakkında Bilgiye Sahip Olan Arkadaşların Görüşlerine Göre Hareket Edeceğim...

Benim Babam Onkoloji Takipli Hastası. Son Bir Aydır Aşırı Yorgunluk, Devamlı Uyku Modu, İştah Azalması Şikayetlerinden Dolayı Marmara Üniversitesi Pendik Araştırma Hastanesine Gittik. MR Çekildi ve Geçtiğimiz Gün MR Sonuçlarını Gösterdiğimiz İlgili Bir Doktor, Onkoloji Polikinliğindeki Başka Bir Doktora Yönlendirdi. O Doktorda Dosyayı Asistanlara Bir İnceleteyim Diyerek Ertesi Gün Saat 11'e Randevu Verdi. Biz Randevu Saatinde Hastaneye Varıp, Barkodumuzuda Alarak 1. Odadaki Doktorun Bilgisinin Olduğunu Bize Yardımcı Olacağı Söylenildi. Elimdeki Barkodu Bırakmak için Doktorun Odasına Gittiğimde Ben Doktora Sizin Bilginiz Varmış Bu Barkodu Size mi Bırakayım Hocam Tarzındaki Soruma Artist Artist Yüksek Sesle Azarlar Gibi Cevaplar Verdi. Bende İnsanım, Bana Neden Sormadılar Sizi Alırken, Barkodu Veren Kızı Telefonla Arayıp Azarlamalar Falan En Sonunda Elimdeki Barkodu Aldı Masaya Fırlattı Sert Uslübla Geç Bekle Falan Dedim Kendi Kendime Hayırdır yaa? :) Neyse Beklemeye Başladım. 2 Saat Geçti Biz Hala Bekliyoruz :) Benden Sonraki Hastayı Aldılar Sesimi Çıkarmadım. En Son Bizi Bıraktılar. Neyse Sıra Bize Geldi Baktım Doktor Sakinleşmiş. Tam Muayeneye Başlayacaklar Benden İstediği Evrakları Veriyorum, Laf Arasında Kibar Bir Dille Durumu Anlatmaya Çalıştım. Yaa Hocam Falancı Doktor Falanca Doktora Gönderdi Oda Size Yönlendirmiş, Barkodu Veren Arkadaş Sizin Bilginizin Var Olduğunu Söylediği için Size Geldim. Bana Bu Saate Randevu Verilmişti Falan Filan Derken Laf Arasında Ben Sizin O Tavrınızı Üzerime Alındım Dedim. Hay Demez Olaydım. Eleman Başladı Yine Esip Gürlemeye. Yok Konuyu Neden Açıyorsun, Yok Neden Geriyorsun vs. vs. vs. Ben Sakinliğimi Korumaya Çalıştıkça O Daha Fazla Uzattı. Ben Ya Sabır Çekerek Dışarı Çıktım. İçim Rahat Etmedi Tekrar Girdim içeri Bu Sefer O Beni Dışarıya Çıkardı. Ben Yine Girdim Derken Muayeneyi Tamamladı.

Sonrasında Babamı Arabaya Gönderdim ve Ben Geri Döndüm Doktorun Odasına. Elim Kolum Titriyor Patlatacam İki Tane Amacım O. Neyse Ben Başladım Üzerindeki Önlüğemi Güveniyorsun? Neden Öyle Davrandın Falan Filan Derken Başka Bir Doktor Beni Sakinleştirmeye Çalıştı. Çıkardı Beni Kendi Odasına Götürdü Biraz Konuştuk. Hak Verdi El Sıkıştık ve Beni Gönderdi.

Her Ne Kadar O Anda Sakinleşmiş Olsam da O Gece Uyuyamadım. Aslında Uyuyamayaşımın Sebebi O Durumu Hazmedemediğimden. Düşünsenize Babanız Akciğer Kanseri, Beyninde Metastas Var ve Siz Orada Bulunmanızın Tek Nedeni Var Umut! Umut Ararken Babamın Yanında Doktorun O Davranışını Hazmedemedim. Gecenin 4'de Sağlık Bakanlığını Aradım. Sağolsunlar Çok İlgililerdi. Yarım Saat Benim Şikayetimi Dinledi ve Ona Göre Yardımcı Olmaya Çalıştı. Asıl Olay Buradan Sonra Başlıyor :)

Ben Durumu Olduğu Gibi Anlatırken Kıza Laf Arasında Ağzımdan "Gözüme Uyku Girmiyor, Sabah Olmak Bilmedi Gidip O Doktoru Dövesim Var" Gibi Bir Cümle Çıktı. Telefondaki Kız Bu Cümle Üzerine Çok Durdu. Ben Hatalı Bir Cümle Kurduğumu Farkettim Her Ne Kadar Direk Geri Vites Yapamasam da Biraz Yumşatmaya Çalıştım. Sonrasında Gecenin 4 Buçuğunda Sağlık Bakanlığından Başka Bir Temsilci Aradı. Başvurumu Okudu Baktım Arada Benim Doktora Zarar Verme İsteğimin Olduğunu Uyuyamadığımı Falanda Okudu. Ben Araya Girip Sadece Ne Kadar Sinir Olduğumu ve Hazmediğimi Anlamanız için Bir Ölçüt Olarak Kullandığımı Söylesemde Kar Etmemiş.

Dün Hastane Doktorlarından Biri Arayarak Beni Bu Durum için 4-5 Defa Özür Diledi. Bende Saygıyla Karşıladım ve Özür Dilemelerine Gerek Olmadığını Belirttim. Telefonu Kapattık. Bugün Bir Mail Geldi ve Bu Maili Sizlerle Paylaşıyorum :)

ljogqg.png

Bu Durumda Ben Neler ile Karşılaşabilirim? Nasıl Bir Yol İzlemeliyim? Sizin Başınıza Gelseydi Siz Ne Yapardınız? Fikirlerinizi Paylaşırsanız Çok Memnun Olurum.

Biraz Uzun Oldu ve Yazım Hatası Varsa Kusura Bakmayın. Yazarken Olayı Yeniden Yaşadım.

Son düzenleme:
anladığım kadarıyla o tehdit cümlesi nedeniyle işlem başlatmışlar hakkında, haklıyken haksız duruma düşmüşsün, adli vakaya dönüştüğü için karakol senin de ifadeni alır sende durumu anlatırsın, doktor şikayetçi olursa gidip özür dilersin ancak şikayete tabi suç olmadığından sadece cezanda indirim olur veya sabıkan yoksa erteleme cezası verilir..

İti iti ısırmaz derler ya tam öyle olmuş senin ki.

Sana karşı dava açılmış yakında mahkeme kağıdı gelir ama korkmana gerek yok mahkemede olanı biteni anlatırsın mahkeme biter.

Artık doktora bağırdığında kızdığında hemen beyaz koda başvurup hakkında dava açtırıyor sağlık bakanlığına.

Sonra doktoru dövünce vay efendim neden dövdün.

Başıma Okmeydanı diş hastanesinde bir olay geldi sıra bekliyorum mahkum geldi elleri kelepçeli kollarında jandarma odaya girdi iki dakika sonra kavga sesi geldi içerden hemen açtım kapıyı ne oluyor dedim mahkum benden baya büyük insan yerine koymuyorlar abi bizi dişimiz ağrıyor uyuyamıyoruz doktora geliyoruz doktor hayvan muamelesi yapıyor bize bağıra bağıra mahkumuz diye azarlıyor dedi. Askerlere döndüm dedim böyle mi mahkumu muayeneye getiriyorsunuz yok mu sizin komutanınız dedim. Sonra doktora döndüm bu adam mahkumsa devlet bunun cezasını vermiş siz bu adama hayvan muamelesi yapamazsınız herkese nasıl davranıyorsanız öyle davranacaksınız dedim sonra mahkumla polisleri çıkardım odadan gidin başka doktordan sıra alın dedim.

Velhasıl bazı doktorlar gerçekten çok iyi bir dayağı hak ediyor.

İti iti ısırmaz derler ya tam öyle olmuş senin ki.

Sana karşı dava açılmış yakında mahkeme kağıdı gelir ama korkmana gerek yok mahkemede olanı biteni anlatırsın mahkeme biter.

Artık doktora bağırdığında kızdığında hemen beyaz koda başvurup hakkında dava açtırıyor sağlık bakanlığına.

Sonra doktoru dövünce vay efendim neden dövdün.

Başıma Okmeydanı diş hastanesinde bir olay geldi sıra bekliyorum mahkum geldi elleri kelepçeli kollarında jandarma odaya girdi iki dakika sonra kavga sesi geldi içerden hemen açtım kapıyı ne oluyor dedim mahkum benden baya büyük insan yerine koymuyorlar abi bizi dişimiz ağrıyor uyuyamıyoruz doktora geliyoruz doktor hayvan muamelesi yapıyor bize bağıra bağıra mahkumuz diye azarlıyor dedi. Askerlere döndüm dedim böyle mi mahkumu muayeneye getiriyorsunuz yok mu sizin komutanınız dedim. Sonra doktora döndüm bu adam mahkumsa devlet bunun cezasını vermiş siz bu adama hayvan muamelesi yapamazsınız herkese nasıl davranıyorsanız öyle davranacaksınız dedim sonra mahkumla polisleri çıkardım odadan gidin başka doktordan sıra alın dedim.

Velhasıl bazı doktorlar gerçekten çok iyi bir dayağı hak ediyor.

Bazen Gerçekten Hakettiklerini Bende Düşünüyorum.

bence kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilecek ve konu kapanacak

Konu biraz sıkıntılı gibi geldi bana, her ne kadar işleyiş hakkında bilgim olmasa da, son yasal düzenlemelerde, sağlık personelinin korunmasının amaçlandığını biliyorum.

Sizinle irtibata geçen görevliler, bu çerçeve de ve ileride doğabilecek olumsuzluklardan kendilerinin de sorumlu tutulmaması adına olayı olası suç duyurusuna çevirip, topu adliyeye atmışlar.

Olması gereken, tarafların dinlenip sorunun çözülmesi, ama siz ipinizi sağlam tutun bence.

Gecikmeden bir avukatla görüşün ve olay hakkındaki tüm detayları içeren şikayetinizi yapın ve suç duyurusunda bulunun.

''Ben uzasın istemiyorum '' gibi düşüncelere de kapılmayın, olaya müdahale etmezseniz, tahmin edemeyeceğiniz kadar uzar.

Kolaylıklar ve de sabırlar diliyorum.

anladığım kadarıyla o tehdit cümlesi nedeniyle işlem başlatmışlar hakkında, haklıyken haksız duruma düşmüşsün, adli vakaya dönüştüğü için karakol senin de ifadeni alır sende durumu anlatırsın, doktor şikayetçi olursa gidip özür dilersin ancak şikayete tabi suç olmadığından sadece cezanda indirim olur veya sabıkan yoksa erteleme cezası verilir..

Doktor Tarafından Verilen Bir Kod Değil Bu. Alo 184 ile Telefonda O Bahsettiğim Cümleden Dolayı Tedtid Unsuru Olabilir Niteliğinde Beyaz Kod Verilmiş. O Şekilde Açıkladılar. Hayatım da Hiç Karakola Gitmiş Biri Değilimdir. Adliyeyi Bile ilk Kez Boşanma Mahkememde Gördüm. Heyecanla ve Sabırsızlıkla Bekliyorum :)

Doktor Tarafından Verilen Bir Kod Değil Bu. Alo 184 ile Telefonda O Bahsettiğim Cümleden Dolayı Tedtid Unsuru Olabilir Niteliğinde Beyaz Kod Verilmiş. O Şekilde Açıkladılar. Hayatım da Hiç Karakola Gitmiş Biri Değilimdir. Adliyeyi Bile ilk Kez Boşanma Mahkememde Gördüm. Heyecanla Sabırsızlanıyorum :)

Yok xaten doktor icin demedim, onlar onu tutanaga baglamislardir magdur doktor supheli sen olacaksin dosyada yakinda cagirirlar surec dedigim gibi isler

Dostum kendine sağlam bir avukat bul hsklıyken hskdız duruma düşmüşsün devletim memurunu dehtitten yargılanacaksın anladığım kadarı ile ve bundan sonra ki süreçte doktorun burnu kanasa senden bilinir sakın fevri hareket etme. İyi bir avukatla belki ceza almadan çıkarsın hakime derdini iyi anlatırsan

Ertleleme cezasi alsann bile sabikana isler orada gozukur

Süreye bağlı. 6 aydan aşağısı işlemez adli scil kaydına ki arkadaş doktoru direk tehtit etmemiş sadece psikolojim bozuldu apırsapır konuştum onlarda ciddiye almış ben böyle biri değilim demesi bile hafifletici unsurlar. Tabi sicil bozuk değilse ki belki savcı dava bile açmaz .

doktor arkadaşımın demesi dava açılıp para cezası verilirmiş

HER meslekte olduğu gibi ters adam cok özellikle resmi dairelerde

bi tebessüm yok ... bi nezaket yok

anlamak anlatmak hoş görmek yok

normal olması gereken durum artık YAA SİZ GİBİLERİ KALDIMI demeye başladık

biraz sesimizi yükseltince SUÇLU susarsak KOYUN oluyoruz.

Son düzenleme:
Bizler birlik olsak varya hiç bir alanda hiç bir sektorde kımse bişe yapamaz Örnek vermek gerekırse o doktor sana orada kötü davrandı görenlerden 3-5 kişi şahit olsa O doktor mahkemede gününü görür ve bir daha kımseye çıkışamaz Ama bizde şu zihniyet var beni sokmayan yılan bin yaşasın Ama gün geliyor sıra herkese geliyor Doktor olmus ama insan olamamış Kim olursan ol önce insan ol kardeşim gideceiğin yer 2 metre kara toprak İnşallah bu kötü olayı tez zamanda atlatırsınız Allah yardımcınız olsun

Hiç bi' şey olmaz. Menisküs yırtığı yüzünden doktora gittim. 3 sefer farklı günlerde git gel yaptım. En son şu gün gel ameliyat tarihi belirleyelim dedi. O gün gittim, öyle bi'şey demedim gibisinden laflar etti. Elimdeki kendi raporlarını verdim dinlemedi. Sizin hesap artist artist konuştu. Sekreterinin yanında masayı devirdim nerdeyse, araya girdiler. Üzerine yürüdüm, dışarı çıkarmaya çalıştılar, kapıyı suratlarına vurdum, küfrü bastım.

Sonra direk hasta hakları birimine gittim, dilekçeyi bıraktım, sağlık bakanlığını aradım şikayeti bıraktım. Telefonda da ne yaptımsa anlattım. Doktor hakkında soruşturma açılmıştı. Sonrasında özürler vs. ler derken aradan 3 sene geçti.

Bi' cacık olmuyor hocam.

yazdım yazdım sildim...
Allah babana bir an önce şifa versin
biran önce kurtullsun şu illetten.
Allahım sen hepimizi şu kanser belasından koru yarabbim.

yazdım yazdım sildim...
Allah babana bir an önce şifa versin
biran önce kurtullsun şu illetten.
Allahım sen hepimizi şu kanser belasından koru yarabbim.

ALAH Razı Olsun. ALLAH Kimseye Böyle Bir Hastalık Vermesin. Çok Zor Hem Hasta için Hem Hasta Yakınları için...

---------- Spam Engelliyici 16:12 ---------- Önceki Mesaj 16:12 ----------

Hiç bi' şey olmaz. Menisküs yırtığı yüzünden doktora gittim. 3 sefer farklı günlerde git gel yaptım. En son şu gün gel ameliyat tarihi belirleyelim dedi. O gün gittim, öyle bi'şey demedim gibisinden laflar etti. Elimdeki kendi raporlarını verdim dinlemedi. Sizin hesap artist artist konuştu. Sekreterinin yanında masayı devirdim nerdeyse, araya girdiler. Üzerine yürüdüm, dışarı çıkarmaya çalıştılar, kapıyı suratlarına vurdum, küfrü bastım.

Sonra direk hasta hakları birimine gittim, dilekçeyi bıraktım, sağlık bakanlığını aradım şikayeti bıraktım. Telefonda da ne yaptımsa anlattım. Doktor hakkında soruşturma açılmıştı. Sonrasında özürler vs. ler derken aradan 3 sene geçti.

Bi' cacık olmuyor hocam.

Size de Kod Verilmişmiydi Üstad?

Git temiz bi yumruk çak doktora. Delikanlı gibi git mahkemeye

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri