Arkadaşlar selamın Aleykum, bi arkadaşım bu şekilde bi dolandırıcı tarafından malesef tongaya düşmüş.
Başkalarının da başına gelmesin diye yada daha dikkatli olmaları için buraya yazmak istedim.
Olay şu adam 2 yıllık kurumsal üye üzerinden yaklaşık 60 tane ilan veriyor ve fiyatları piyasanın yaklaşık 3 te 1 i kadar koyuyor. Ve genelde de elektronik ürünlerin ilanlarını veriyor.
Size ödeme sadece havale ile yapılıyor diyor ve sizde ucuz diye kaçırmamak için alıyorsunuz.
Aynı kişi farklı mağaza isimleri kullanıyor surekli
Ve satıcı nasıl oluyor bilmiyorum ama sürekli 2 yıllık kurumsal üye üzerinden satış yapıyor.
Buda o dolandırıcının tüm ilanlarında kullandığı açıklama..
Buda ilanlardan bi kaçı ;
Başkalarının da başına gelmesin diye yada daha dikkatli olmaları için buraya yazmak istedim.
Olay şu adam 2 yıllık kurumsal üye üzerinden yaklaşık 60 tane ilan veriyor ve fiyatları piyasanın yaklaşık 3 te 1 i kadar koyuyor. Ve genelde de elektronik ürünlerin ilanlarını veriyor.
Size ödeme sadece havale ile yapılıyor diyor ve sizde ucuz diye kaçırmamak için alıyorsunuz.
Aynı kişi farklı mağaza isimleri kullanıyor surekli
Ve satıcı nasıl oluyor bilmiyorum ama sürekli 2 yıllık kurumsal üye üzerinden satış yapıyor.
Buda o dolandırıcının tüm ilanlarında kullandığı açıklama..
Kod:
.
YALNIZCA BİR GÜNLÜK FİYATLARDIR ÖDEMEMİZDEN DOLAYI YARIN ÖGLENE KADAR GECERLİ FİYATLARIMIZDIR GECE MESAJLARA CEVAP VERİLECEKTİR
ÇEKİNMEDEN YAZABİLİRSİNİZ ALICILARI AYIRTIP YARIN GÜN İÇİNDE DÜKKANDAN TESLİM ALABİLİRLER TAKAS PAZARLIK SÖZ KONUSU DEGİLDİR
KURUMSAL ÜYEYİZ TÜRKİYENİN HER YERİNE HAVALE SONRASI AYNI GÜN KARGO İYİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ
TOPTAN BİLGİSAYAR,TOPTAN ELEKTRONİK,
TOPTAN CEP TELEFON MALZEMELERİ
23 YILLIK DENEYİM 2000 İ AŞKIN ÇEŞİDİ İLE 300 M2 MAĞAZAMIZDA EN
UCUZ EN GÜVENİLİR ŞEKİLDE HİZMET VERMEKTEYİZ
TÜM ÜRÜNLERDE EN İYİ FİYAT GARANTİSİ
YURTDIŞI PAZARIN'DA
%100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
''%100 ORJİNAL ÜRÜN''
ÜRÜNLERİMİZ %100 ORJİNAL KUTUSUNDA OLUP APARATLARI MARKA LİSANSLI APARATLARDIR
ÜRÜNLERİMİZ KALİTE KONTROL AŞAMASINDAN GEÇTİKTEN SONRA MÜŞTERİLERİMİZE KUTUSUNDA JELATİNLİ OLARAK GÖNDERİLMEKTEDİR
ÜRÜNLERİMİZ FABRİKASYON ARIZALARA KARŞI 15 GÜN DEĞİŞİM 4 AY MAGAZA GARANTİLİDİR
TEMEL PRENSİBİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İLE ÜRÜNLERİ EN İYİ ŞEKİLDE ANINDA MÜŞTERİLERİN HİZMETİNE SUNMAKTIR
İlgili resim
24 SAAT CANLI YARDIM DESTEK
CEP:05524055515
MAİL:[email protected]
ADRES:Yalı mahallesi Hakan ünsal caddesi No47 Ayancık/SİNOP
Gazi stadı ayakınındayız yelken cafe yanı
Buda ilanlardan bi kaçı ;