Sahibinden.com'da aylık 3 milyar reklam görüntülenmesi

• Kullanıcı aknur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar
Webmasterlık yaparken ne domainler geldi geçti elimizede kullanmasını bilemedik. 50 ye alıp 200'e satınca kar yapıyoz sandık.. Millet şimdi voleyi vurdu aynı domainlerle..

[MENTION=7831]serdar41[/MENTION] hocam bu arada hayırlı olsun mağazanız. Benimde böyle bir düşüncem var önümüzdeki 2 ay içerisinde faaliyete geçirebilirim. İlk etapta adwords masraflarını düşünüyorum. Size adwordsün getirisi nasıl oluyor. Tatmin edicimi?

ne ürün satacağınıza bağlı bu hocam, mesela bizim burada almancı bir abimiz sadece gittigidiyordaki mağazasından aylık 200 bin lira ciro yapıyor :)
şimdi bazıları 200 bini duyunca bir heves bu işlere girmeye çalışır da keşke o kadar kolay olsa, 5 yıllık mağazası yeni yeni o ciroları görüyor

ne ürün satacağınıza bağlı bu hocam, mesela bizim burada almancı bir abimiz sadece gittigidiyordaki mağazasından aylık 200 bin lira ciro yapıyor :)
şimdi bazıları 200 bini duyunca bir heves bu işlere girmeye çalışır da keşke o kadar kolay olsa, 5 yıllık mağazası yeni yeni o ciroları görüyor

Ne satıyor bu almancı abimiz:)

Arsa işi nasılsa net işide öyle. Tüm fikirler çürüdümü peki tabikide hayır. Daha bilmediğimiz neler vardır kim bilir.

hey gidi siteme 9 senedir verdiğim emeği daha farklı bir alanda verseydim, farklı bir şey yapmayı akıl edebilseydim belki ben de öyle bir siteye sahip olabilirdim. Alanında en büyük iki siteden birisine sahibim ama server parasını zor karşılıyor. verilen emek gönül işi, kalan para çerez parası :) ahh ahhhh

bende bu işe merak saldım pm attım :)
Hocam pm attım, bana bu işin meraklıları, emek verecek, ekip işi yapacak arkadaşlar lazım. Ben başlangıçta kazancımı bile bölüşmeye razıyım yeter ki bişeyler başaralım, ürün satalım, ekonomiye can verelim yani:D

Hocam, gittigidyorda,sanalpazar vb. yerlerde böyle ürün satan çok. E-ticareti fiziksel ürün satışını merak ediyordum girdik hayırlısıyla bakalım :) Ekip olarak sadece mağazaları değil her kazanç fırsatını da değerlendirebiliriz yeter ki bana bu işe merakım var emek veririm, girerken iyice anladım sistemi içim rahat diye girin benle bu işe.

Webmasterlık yaparken ne domainler geldi geçti elimizede kullanmasını bilemedik. 50 ye alıp 200'e satınca kar yapıyoz sandık.. Millet şimdi voleyi vurdu aynı domainlerle..

[MENTION=7831]serdar41[/MENTION] hocam bu arada hayırlı olsun mağazanız. Benimde böyle bir düşüncem var önümüzdeki 2 ay içerisinde faaliyete geçirebilirim. İlk etapta adwords masraflarını düşünüyorum. Size adwordsün getirisi nasıl oluyor. Tatmin edicimi?

Saolasın hocam bi heves merakım vardı e-ticarete girdik hayırlısıyla. Hocam sende benim gibi merakın varsa bu işlere emek de veririm dersen ekip olarak çalışabiliriz. Adwordse reklam vermiyorlar adwords daha sonra hocam, ilan ilk etapta. Biliyorsan adwordsun gücünü bir de ileride buna adwordsu ekleyeceğini de düşün:) Sana pm atarım detayları.

bi araba alacaklısı alacağı arabaya kendisi günde 10 kere bakıp hergün bi arkadaşına 5kere göstermek için açıyor zaten :D

hey gidi siteme 9 senedir verdiğim emeği daha farklı bir alanda verseydim, farklı bir şey yapmayı akıl edebilseydim belki ben de öyle bir siteye sahip olabilirdim. Alanında en büyük iki siteden birisine sahibim ama server parasını zor karşılıyor. verilen emek gönül işi, kalan para çerez parası :) ahh ahhhh

Hocam site işine gönül verirsen, severek yaparsan sen baştan kazanmışsın zaten. Ha senin kaybın ne, sana para kazandıracak bir kategoride site açmamışsın yada o konuda reklam yok yada rağbet yoktur.

Ben bi hevesle merakım olan olan konuda sırf benim gibi arayışta olanlara bilgi aktarayım diye açtım siteyi bir de affiliate düşüncesiyle o konuda bir satış ortağı ürünü buldum sitede tanıttım,bana tahmin ettiğimden fazla kazandırdı. Hala daha kazandırıyor, ona gereken ilgiyi belki aylardır vermiyorum ama bana hala kazandırıyor. Ne algoritma çarptı ne de güncelleme. Severek, özenli,benzersiz, özgün site her zaman değerlidir. Bol kazançlar.

nazar değdirdiniz :D
Türk Telekom altyapısından kaynaklandığı söylenen sorun sebebiyle Sahibinden.com, Milliyet.com.tr gibi bazı bilindik sitelere erişim sağlanamıyor.

bazı kodlamaların nasıl yapıldığını bilmiyorum, bir anlasam kafamda onlarca fikir var hepsi de tutulacak ve yaratıcı fikirler. sektördeki beklenen açıklar. arada bazen çıtlatıyorum arkadaşlarıma, niye yapmıyon böyle fikirlerin tutmama ihtimali yok deyip duruyorlar.

anlamıyorum işte arkadaş ne gerekiyor nasıl yapcağım kafam allak bullak oluyor. bi yandan para lazım, kickstarter a başvurup parayı bi şekilde alırım diye düşünüyorum. ama hangi programları bilmem gerektiğini çözemiyorum. o yüzden hala yerimde sayıyorum.

en iyisi şimdilik youtube deyip devam ediyorum :D

ilerde birgün buralarda benim fikirlerim de haber olursa şaşırmam... ben yapmamış olurum muhtemelen ama hayırlısı bakalım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri