Sahibinden.com'da yeni DOLANDIRICILIK taktiği !

"Şerefini kaybedenin, kaybedecek başka bir şeyi yoktur."
İlanı sahibinden'e şikayet edelim, kimsenin canı yanmasın arkadaşlar.

Birde bu büyük meblağ.Küçük meblağda dolandırıcılık yapana bizzat şahit oldum.Babamı dolandırdılar ama s(eve) s(eve) ödedi ücreti.Adam telefonda resmen gözümün içine baka baka yalan attı ya.Keşke vermeseydi geriye parayı.O zaman görürdü gününü ama neyse.İstanbul Beyazıtta işletmesi var Cix Shop diye. Eski telefonları sıfır diye satıyor sahte ve kullanılmışlar halbuki.Babam samsung e 250 kullanıyor bozuldu,tekrar ondan alam bari demiş aramış adamı adam sıfır abi felan diyip yolluyor.Kutu samsung kutusu.Açıyoruz samsung e 250 çıkıyor.Tabanında NOKIA kartonu var.Açtık telefonu rehberde kayıtlı isimler var.Tuşlar plastik gibi çok basit yapılmış.Ekran koruyucusu çok basit şekilde yapıştırılmış.Her yerinden amatörlük akıyordu telefonun.Anladık sahte olduğunu tabi. Sonra telefonun alarmı çalmasınmı :D En sonunda dellendi babam aradı b öyle böyle diye.Adam hala yok abi gerçek o denemek için yaptık diyo.Vercen ulan parayı felan dedi.İyi yollayın kontrollü felan dedi aldı.Hatta sahibinden linkini bulursam atayım.Belkide alıcıların %90ı olumsuz yorum yapıyordu buna.Neyse konu biraz bağımsız ama böylelerinede fırsat vermemek lazım.Hem vergi dairesine şikayet etmeli hem sahibindene.Haa bide sıfır ürün diyor ama fatura yok.Fatura nerede diyoruz abi maille atıcak arkadaş onu çıkartıcanız yazıcıdan diyor.Böyle yüzsüz hırsız satıcıda görmedim ben.Hala gıcığım o herife.Şeytan diyo gel istanbula dağıt dükkanını çık ama işte...

vay ********ler, bitmiyorlar, konuya ekliyorum bu ilanıda lütfen şikayet edelim, canı yanacak olanlar yine bizim vatandaşlarımız..

Hocam forum spamcı kaynıyor

Herkes müşteri gibi açtığı gmaillerden birer mesaj gönderse onbinlerce mesaj yağmuruna tutarız adamı

Tek tek uğraşsın dursun pez....

:D:D

1 aydır binlerce araç baktım denk gelmedi bana daha öyle bişey ya, bellli araçlara mı yöneliyo acaba bu hırsızlar

Aynı olay geçen ay craiglist te ev ilanında başıma geldi arkadaş tatildeymiş anlaşırsak evin anahtarlarını verecekmişo tatildeysen ben evde kalayım diye ondan önce bilgilerimi istedi o an anladım zaten ama çaktırmadım en sonda western union ile depozito göndermemi istedi ana bacı saydırdım ite bunlar her yere yayılmışlar dikkatli olmak lazım

Bilgilendirme için teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri