adam kanallarda izlenim yapmanın kolayyolunu bulmuşturo yüzden 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bilen tek ben olsam satmazdım galiba deli spam yapılır
Sizden zarar gelmez hocam![]()
hocam kanal partner mi?
Adamsın.Spam yapma gereksizliğine zaten girmezsin.Uyarıya gerek yok1k başı kazanç 14$ mı ?
Garanti verdiğin bir kanala kim 17 k verir ?
ticaret risk işide bu iyice kumar olmuş dediğin gibi
konuyu baltalamak gibi olmasın ama
ben şahsen 17k paramı riske atmayı hiç istemem, hiçbi yutub kanalın(spam kanalların) geleceği garanti değil, vereceğim 17k parayı çıkartırmıyım belli değil,
bir nevi kumar gibi bişey bu durum, herşey şansa bağlı
Hocam almayı düşünen kişi merak edebilir. Günlük izleniminin resminide koyarmısınız
Unutmusum hocam saolun![]()
40k civarlarındaydı günlük izlenim şimdi girebilcek durumda degılım yakın bı zamanda koyarım
Çok güzel kanal umarım istediğin fiyata satarsın dostum. Hayırlı satışlar
Hocam zaten paranın 1 ay bilemedın 2 ay sonra kesin benım olacagını bilsem neden satıyım ki ?
Acil ihtiyacım olmadıgı sürece ki acil ihtiyacım olsa içindeki paranın bıraz fazlasına satarım .
Bu kanalında fıyatı bana gore uygun (diger satılan kanallara gore ) kazanctan ziyade 10k abone hatrı sayılır bi kitle sonucta
Kanal bence Pahalı değil . Kazanç düşmezse bu ay bu ay min 9 bin bırakır, 5 binde içinde var [MENTION=23458]ceyo[/MENTION] 1 aylık Kazanç + içindeki para şeklinde kanal aldığı zaman çok ucuza alıyorsun diye laflar söyleniyordu. Bu kanalda hemen hemen 1.aylık Kazanç diyeceksin. Artı kategori .
Hocam yüksek tutarlarda sözleşme yapıyoruz, kategoride önemli değil zaten bir kanalın en önemli notkası oturmasıdır. Ve kanalı inceleyeğiz videolarını göreceğiz öyle alacağız. O kadar parayı bir anda riske edemeyiz, hiçbirşeyin garantisi yok.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.