Sahibindende dolandırılma olayı hakkında acil

Adam sizden başka 10 kişidende para aldıyda banka hesabıda büyük ihtimal onun değildir parayı kendisi çektiyse kameralardan yakalanırda aracı kullandıysa geçmiş olsun

Sahibindendeki adi Metin Bulutluymus Bankaya para yatirilan hesap Ensar Dikiş .Sahibindendeki puanima ticaretlerime bakin falan demis adam isin garibi ya bilmedigini anladigi icin bunu dedi ya da Metin Bulutlu gercek hesapti.Bir arkadasin dedigi gibi Suriyeli ya da yasli biri ya da borclu oldugu birinin hesabina yollatmis olabilir.Sanal hesap kullaniyor internet bankaciligi vesaire denildi.Bu adamlari cözmek gerek.

İnternetten havale geçtiyseniz Karşı hesap hangi şehir gözüküyor ?

Parayi kartsiz islem bankamatikten yatirmis
Savcidan gelen ve bankadan gelen detaylari aktariyorum.
Adam garanti ile davalikmis bütün hesaplari kapatilmis fakat sanal hesap olusturup internet uzerinden parayi cep telefonlarina gonderip ya da biyerden cektirip kullaniyormus.Bankamatik yada bankaya ugradigi yokmus anladilan.Profesyonelmis uzun siredir bu bankayi farkli hesaplarla kullanip can yakiyormus.
Savci bu isten bisey cikmaz son zamanlarda meshur oldu ve cok fazla var bu konuda ulkede kaos ve bilincsizlik var demis.telefon kayitlarini ve mesajlari inceleyecegini belirtmis.

Parayi kartsiz islem bankamatikten yatirmis
Savcidan gelen ve bankadan gelen detaylari aktariyorum.
Adam garanti ile davalikmis bütün hesaplari kapatilmis fakat sanal hesap olusturup internet uzerinden parayi cep telefonlarina gonderip ya da biyerden cektirip kullaniyormus.Bankamatik yada bankaya ugradigi yokmus anladilan.Profesyonelmis uzun siredir bu bankayi farkli hesaplarla kullanip can yakiyormus.
Savci bu isten bisey cikmaz son zamanlarda meshur oldu ve cok fazla var bu konuda ulkede kaos ve bilincsizlik var demis.telefon kayitlarini ve mesajlari inceleyecegini belirtmis.

Hesabındaki parayı Cepbank ile attıysa telefonuna bu parayı çekmeye illaki gitmiştir polislerde hiç akıl yokmu hesabı inceleyip hangi telefona gönderildiğini bulumıyorlar mı?

olaya bak mağdur suçlu çıktı iyimi. çok geçmiş olsun hocam.

Selamun aleyküm arkadaşlar gerek sohbet gerek satış konularıyla iletişime geçtik.Bugün ablam baş ağrısı çekince bir sıkıntısı olduğunu anladım.Site üzerinden Apple Mac Book Airı adamın biri o sabah 750 tl ye koymuş ve piyasası 1200 1800 temizliğine göre.Adamda benim ticaret puanım bu satışlarım bu diye konusmus hesap no vermiş hesap baskasının adına elbet.. Bankamatikten 750 tl yi peşin peşin yatırmasını istemiş yatırdıktan bi süre sonra adam telefonunu kapatmış.

Paranın yattığı hesap no elimde

Adamın iletişime geçtiği telefon no elimde

Sahibinden ilanını silmiş.

Yapması gereken nedir Nasıl bir yol izlemeli.

Ağzı düzgün edepli bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim.Seviyeli koruyalım.Selametle.

sahibinden konuşma kayıtları tel no ve hesap no sunu ekle dilekçeye ver savcılığa ilan nosu silinse bile sahibinden de duruyordur onuda alabilirsen iletişime geçip onuda eklersin e devletden takip edersin gerisini

Adamlar boncuk gibi sistem yapmış get ilan diye.20 30 fazla öde get ile al kabul etmiyorsa zaten bir sıkıntı vardır merak etme.Soğuk su için o para gelmez.

Büyük ihtimal havale yaparken açıklama kısmına da bir şey yazmadı. Açıklama bölümüne yazılan şeyler delil niteliğinde oluyor ama diğer türlü işiniz zor.

Toplamda 4 adamin adina 2 adamin bilgilerine ulastim.Profesyonel bir bilişim çetesi olabilir.Aksani düzgün ve net ortaminda hizli islem yapan ve telefon facebook ya da satis sitelerindeki hesaplari kontrollu calistiran kisiler diye dusunuyorum bakalim kilit bi isim var.Adina Sanal hesap olusturulan kisi bana dönerse ilerleyebilirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri