Şahin Kendirci Yeni Videosunu Paylaşan Kişilere Sesleniyorum

• Kullanıcı bayburt16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bayburt16

Kayıtlı Üye
o videoları teker kaldırın şimdiden uyarıyorum yoksa aksi taktirde telif hakkı gönderilecektir ona göre çok ciddiyim

Şimdiden uyarımı yapıyorum telifide geri çekmem videonun sahibi ömer gürbüz ve şahin kendircidir gerekli kanıtlar sağlanıyor Rica ediyorum kaldırın yoksa telif atmak zorunda kalıcağız

bize yazacağına videoların altına yorum yapsana msj atsana dicektim de maşallah sürüyle video var dediğin kişi hakkında :D

Bende seni uyarıyorum gereksiz konu açarsan devamında süresiz uzaklaştırılıcaksın.

tüyo için teşekkürler. şahin kendirci kanalı açıyorum hemen :)

Aynen şimdi aklına olmayanlarda paylaşıcak :D Bende paylaşayım bari :D

:) bu mesajı yazman o videoyu paylaşan arkadaşları korkutmayacaktır :) tam tersine sinir edecektir ve onlarda sana telif atar
bu arada videoyu bende buldum
ve bu video hakkında düşüncelerimi iletmek istiyorum
biraz sert olacağım ama kusura bakma gerçekten

ya allah aşkına bu rap falan değil
sadece hayatımın 10 saniyelik zaman kaybı

Aynen şimdi aklına olmayanlarda paylaşıcak :D Bende paylaşayım bari :D

aslında sırf üşenmesem buna yapacağımı bilirimde neyse :D
konu mesajına bak resmen aklınca tehdit ediyor

arkadaşımın hesabından yazıyorum bu tehtit filan değil sadece bir uyarı ve sinir ben yeni videodan bahsediyorum bu çocuk bu videodan para kazanıcak isterseniz telif atın videonun sahibi belli sorun olmucaktır sadece biranlık öfkeden dolayı biraz sert yazmış olabilirim istediğiniz kadar paylaşın eski videoları beni ilgilendirmez ben bundan sonrası için bakarım gereksiz konuya gelirsek herkes okadar konu açıyor bu adam kim kim telif attı bana kimsenın banlandıgını gormedım kimlerin ne oldugunu gördük bu durumda çok iyi oldu herkese ders olur haydi sağlıcakla kalın 12.12.2013 gine burdayım

tekrar diyorum kimseyi tehtit etmiyorum ben 6 gün sonra gine burdayım belki biraz daha temkinli olmayı öğrencem ama olsun kimin ne adam oldugunu gördük
yaşım daha 18 öğrencek daha çok şeyim var ama bir kaç adam gelipde benim öğreniceğim şeylerin önüne geçemicek

arkadaşımın hesabından yazıyorum bu tehtit filan değil sadece bir uyarı ve sinir ben yeni videodan bahsediyorum bu çocuk bu videodan para kazanıcak isterseniz telif atın videonun sahibi belli sorun olmucaktır sadece biranlık öfkeden dolayı biraz sert yazmış olabilirim istediğiniz kadar paylaşın eski videoları beni ilgilendirmez ben bundan sonrası için bakarım gereksiz konuya gelirsek herkes okadar konu açıyor bu adam kim kim telif attı bana kimsenın banlandıgını gormedım kimlerin ne oldugunu gördük bu durumda çok iyi oldu herkese ders olur haydi sağlıcakla kalın 12.12.2013 gine burdayım

tekrar diyorum kimseyi tehtit etmiyorum ben 6 gün sonra gine burdayım belki biraz daha temkinli olmayı öğrencem ama olsun kimin ne adam oldugunu gördük
yaşım daha 18 öğrencek daha çok şeyim var ama bir kaç adam gelipde benim öğreniceğim şeylerin önüne geçemicek

Gine gelmiş bu. Arkadaşının hesabıymış, arkadaşın hiç aktif olmuyor sanırım forumda :D Yetkili arkadaş şu hesaplada ilgilenirse artık :D

Gine gelmiş bu. Arkadaşının hesabıymış, arkadaşın hiç aktif olmuyor sanırım forumda :D Yetkili arkadaş şu hesaplada ilgilenirse artık :D

senın gibi adamlar olduğu sürece bu normal birşey herşeyi bahane etmeyin şuan kayıt olma açık mı hayır bu siteyi ben ona tavsıye ettım oda hesabını kurdu size açıklama yapıyorum ya utanıyorum kendımden saygım buna müsade etmiyor napıcaksın

hocam burada özgün videondan para kazanmanı istemek kadar doğal bir hakkın yok bende senin yerinde olsam bende yaparım
ama yazma şeklin birçok kişiyi sinir edecek düzeyde bu kişiler sadece sana sinir olduklarından dolayı kanalını kazanç bile getirmeyeceklerini bilseler bile kopyalarlar

Geçmiş olsun bu hesapta banlanacak ikiside kalıcı olarak silinecek

Ayrıca sen yöneticileri aptal sansın galiba.

KEndine ikinci üyelik almışssın ordan mesaj atıyorsun bizide kandırmaya çalışıp arkadaşımın diyorsun.

Hani yazmışsın ya yaşım 18 öğrenecek çok şeyim var diye evet öğrenecek çok şeyin var mesela MAC ban var birazdan sana uygulanacak ebedi giremeyeceksin pcye.

senın gibi adamlar olduğu sürece bu normal birşey herşeyi bahane etmeyin şuan kayıt olma açık mı hayır bu siteyi ben ona tavsıye ettım oda hesabını kurdu size açıklama yapıyorum ya utanıyorum kendımden saygım buna müsade etmiyor napıcaksın

:confused: Bide anlasam...

hocam burada özgün videondan para kazanmanı istemek kadar doğal bir hakkın yok bende senin yerinde olsam bende yaparım
ama yazma şeklin birçok kişiyi sinir edecek düzeyde bu kişiler sadece sana sinir olduklarından dolayı kanalını kazanç bile getirmeyeceklerini bilseler bile kopyalarlar

böyle düşünmene sevindim bende hatamı anladım teşekkür ederim anlayışla arkadaşlardan özür diliyorum benım kazandıgım birşey yok zaten çocuk okadar tık alıyor ama onun yerıne başkaları kazanıyor bende yardımcı oluyorum babasının hammal oldugunu söyliyip utanmayın adamın arkasında dururum [MENTION=1687]Nihat[/MENTION] bey gibi iki gazel okudu diye star mı oldu kelımesı zaten bir çekememezlik ben bunu bu yaşda anladıysam zati...

---------- Mesaj saat 22:29:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:27:14 civarında gönderildi. ----------

Geçmiş olsun bu hesapta banlanacak ikiside kalıcı olarak silinecek

öyle birşey olucagını sanmıyorum ben son derece kendımı savunuyorum hak ve hukuk çerçevesinde eğer dediğin gibi birşey olursa olmucagını dusunuyorum çünkü korkunun oldugu yerde adaletde olur "Allah korkusu"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri