furkan
Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
malüm son günlerde yüklediğimiz videoların yüzde 75 80 kimi zaman yüzde 90 kimi zamanda yüzde 100üne ünlem geliyor
bence bu ünlem sorunuyla başetmenin herhangi bir çözüm yolu yok gibi
diyorum ki bir sahte belge hazırlasak, ünlem çıkan videolar için kullansak
sizce işe yararmı
ve incubusun mesajını alıntılıyorum
bu ve bunun gibi birşey yapamazmıyız acaba
malüm son günlerde yüklediğimiz videoların yüzde 75 80 kimi zaman yüzde 90 kimi zamanda yüzde 100üne ünlem geliyor
bence bu ünlem sorunuyla başetmenin herhangi bir çözüm yolu yok gibi
diyorum ki bir sahte belge hazırlasak, ünlem çıkan videolar için kullansak
sizce işe yararmı
ve incubusun mesajını alıntılıyorum
benim kişisel bir önerim var. Yabancı forumlarda duyduğum bir yöntem, işe yarıyor mu denemedim pek şu aralar ilgilenme fırsatı bulamadım. Eğer tutan bir videonuza sonradan ünlem geldiyse ve sizden belge istiyorsa. Bir internet sitesi açın (kanalın adını da içinde bulunduran .com domainli) Ardından youtube'de paylaşmış olduğunuz ve ünlem veren videoyu başka bir video paylaşım ortamında paylaşıp sitenize ekleyin. Siteyi wordpress vb. bir site yaparsanız videonun paylaşılma tarihini de geçmişe gönderebilirsiniz birazcık ama şart olduğunu sanmıyorum. Ardından belge gönderilmesini istediği video için (ünlem çıkan) internet siteinizin .com adresini ve videoyu yayınladığınız bölümünü gönderin ve kendi videonuz olduğunu, internet sitenizde de yayınlandığını söyleyin. Ünlem yeşilleniyormuş. Dediğim gibi denemedim, deneyen olursa bana söylesin. O belgeyi nereden istiyor vs, mail ile mi gönderiliyor vs. onu bile bilmiyorum yani, yabancı forumların vip köşelerinde sürten dedikodu bu.
bu ve bunun gibi birşey yapamazmıyız acaba