Sahte Flag Telif Atanlara giriş Sayfasına Beddualı bir karşılama Yapsak.

AntiBiyotiK

Yasaklanmış
arkadaş patır patır topluluk geliyor omrumde gormuslugum yoktu oyle basıt videolara geliyorkı , allah ıslah etsin diyoruz olmuyor kufur ediyoruz olmuyor, bari forumun girişine ibretlik bir şey yazalımda bıraksınlar şu kansızlar para için kendi çevresini zehirlemekden başka bişe değil bu. yazık acıyorum hallerine 10 misli olarak atıyorum yaptıkları beni sinirlendirmek sadece.

20e yakın kanalım gitti hocam. saçma sapan videolara atılan flaglar yüzünden nasıl sövüyorum bir bilsen sabahtan beri.

Hocam dediklerine sonuna kadar katılıyorum lakin senin burda bunu belirtmen onlara keyif veriyor karakter yoksunu insanlar çünkü yapılması gereken bellide kimse kimse ortaya atmak yerine ondan bu işin inceliklerini öğreniyor bu işler çığ gibi büyüyüp gidecek böyle devam ederse

Geçen hatırladınmı hocam senin bedduayı postu şikayet eden vardı. Onu bi linç etsek ?

arkadaş patır patır topluluk geliyor omrumde gormuslugum yoktu oyle basıt videolara geliyorkı , allah ıslah etsin diyoruz olmuyor kufur ediyoruz olmuyor, bari forumun girişine ibretlik bir şey yazalımda bıraksınlar şu kansızlar para için kendi çevresini zehirlemekden başka bişe değil bu. yazık acıyorum hallerine 10 misli olarak atıyorum yaptıkları beni sinirlendirmek sadece.

Hocam boyna durmadan şu konularında ya bela okuyon ya sövüp sayıyon :D Toplulukta gelen tüm cümleleri bir yazarmısın bakalım senin yanlışından mı geliiyor, yoksa birileri gerçekten hep seninlemi uğraşıyor ?

20 30 tane kanala aboneliğim var spam yapan. 10 tanesi açıklama spamından gitti 1 hafta içinde.

Hocam boyna durmadan şu konularında ya bela okuyon ya sövüp sayıyon :D Toplulukta gelen tüm cümleleri bir yazarmısın bakalım senin yanlışından mı geliiyor, yoksa birileri gerçekten hep seninlemi uğraşıyor ?
yazacak bişe yok topluluk mesajını herkes biliyor. küfür etmek işe yaramıyor yada burası yeri değil ama en azından bunca beddu yada laftan sonra insanlıgını hatırlarda insan gibi işen bakar hevesi ile bedduamı ederim aslım neyse yüzümde o burda millet birbirine dostum diye hitap ederler , ama birbirinin arkasından oyun çevirirler sen ne yaparsın ama ben allah belasını versin derim.

---------- Spam Engelliyici 13:32 ---------- Önceki Mesaj 13:30 ----------

20 30 tane kanala aboneliğim var spam yapan. 10 tanesi açıklama spamından gitti 1 hafta içinde.
bir film düşün açıklamasında konu ile sitesinde yanınlanan açıklama var ne 1 kelime 10 kerre yazılı nede etikette 2010 filime 2014 yazılı düşün artık kapak resimide filmin en güzel sahnesinden sen adını ne koyarsın bunun.

---------- Spam Engelliyici 13:33 ---------- Önceki Mesaj 13:32 ----------

http://www.ytpara.com/sikayetim-var/55155-sanalda-en-yakin-dostunuza-bile-guvenmeyin.html buyur en basit orneklerinden birisi durum ortada.

yazacak bişe yok topluluk mesajını herkes biliyor. küfür etmek işe yaramıyor yada burası yeri değil ama en azından bunca beddu yada laftan sonra insanlıgını hatırlarda insan gibi işen bakar hevesi ile bedduamı ederim aslım neyse yüzümde o burda millet birbirine dostum diye hitap ederler , ama birbirinin arkasından oyun çevirirler sen ne yaparsın ama ben allah belasını versin derim.

Hocam bu senin beddularına yanlış anlamada her zaman kızmışımdır şu sakın yanlış anlama, videoları ne kadar evirsen çevirsende naparsan yap senin olmadığın şeye beddua etsen neye yarar ki hocam sende başkasının yaptığı çizgi filmi alıyosun sonuçt?:D

Nası topluluğu herkez biliyo topluluğun bir sürü çeşidi var, bak linke mesela bana gelen böyle ;

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...6-topluluk-resimden-geldi-nedir-bu-simdi.html

Hocam bu senin beddularına yanlış anlamada her zaman kızmışımdır şu sakın yanlış anlama, videoları ne kadar evirsen çevirsende naparsan yap senin olmadığın şeye beddua etsen neye yarar ki hocam sende başkasının yaptığı çizgi filmi alıyosun sonuçt?:D

Nası topluluğu herkez biliyo topluluğun bir sürü çeşidi var, bak linke mesela bana gelen böyle ;

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...6-topluluk-resimden-geldi-nedir-bu-simdi.html
sen gene olayı anlamadın herzamanki gibi , videomu yada videoyu alana deil kendininki izlensin diye üstündekini yalan dolanla indirene lafım neden sadece sen bukdar kasılıyorsun asıl sen yanlış anlama ama senden başka herkes bu durumdan şikayetci?

sen gene olayı anlamadın herzamanki gibi , videomu yada videoyu alana deil kendininki izlensin diye üstündekini yalan dolanla indirene lafım neden sadece sen bukdar kasılıyorsun asıl sen yanlış anlama ama senden başka herkes bu durumdan şikayetci?

Hocam bende şikayetçiyim altta linkte verdim sana da, ama benim kendi malımmış gibi beddua saymıyorumki, ben başkasından çalıyorum, benim çaldığımıda öbür çalan çekemiyo bir şekilde eline geçiriyor ben gidip beddua etsem tutarmı tutmaz tabi :D

Neyse hocam geçmiş olsun, flag atanlar ya çocuktur çünkü forumun yaş ortalaması 10 yaşa düştü, yada daha kişiliği oturmamış beyni 10 yaşlarında kalan beyinsizin biridir hocam, yapacak birşey yok.

Ben kendime her zaman gülüyorum sizin gibi laf anlamazlarla tartışmaya girmicem girmicem diyip yine girdiğim için.
girme dostum ozaman yoluna işine bak neden ilginç kelimelerle insanların sıkıntılı zamanlarında laf soluyorsun anlamış değilim , benim attıgım videolar açdıgında izlenir açıklaması okunur etiketi yerinde çıkar bende tbm 5 dir to 4 dur, bende yalan dolan ve bu işden gelir getirene yanlış olmaz ama onların tbm de to da almış başını gidiyodur işte ben buna kızıyorum , oyuzden sen kendinede bizede gül geç boş ver.

10 flag konusunun 9 u sen de belkide hata sendedir kasıtlı olarak flag atmıyorlardır ?

antibiyotik bende sana bunu diyorum işte durmadan allah belasını versin bilmemne versin düz duvara tırmandırsın yok kafasına uçak düşsün anası ölsün gibi v.b. beddular sallayıp duruyosunuz sanki yönetmen yapımcı oyuncusu sizmiş gibi :D Birde tüm flag konuları sizde arkadaşın dediği gibi belkide hata sizdedir, sonra o beddular döner dolaşır seni bulur karışmam sonra :D

antibiyotik bende sana bunu diyorum işte durmadan allah belasını versin bilmemne versin düz duvara tırmandırsın yok kafasına uçak düşsün anası ölsün gibi v.b. beddular sallayıp duruyosunuz sanki yönetmen yapımcı oyuncusu sizmiş gibi :D Birde tüm flag konuları sizde arkadaşın dediği gibi belkide hata sizdedir, sonra o beddular döner dolaşır seni bulur karışmam sonra :D
Spamcı olarak Yada , senin demene göre hırsız olarak cevaplarına birşey yazmiyacagım neden dersen onca yazıda sana anlatamadım kardeş. aslında sen anladın nedemek istedigimi ama niyetini anlamadım neyzarsan yaz daha bişe yazmam sana.

Spam zaten haram adı üstünde telif hakkı baskasının hakkını yiyerek cektigi filmleri,cizgi filmleri v.s. yayınlayarak para kazanıyoruz.
Haram oldugunu kabul etmemek sadece kendinizi kandırmaktır.
Bunun dısında adama beddua etsende sadece ona degil kendinde arada kaynarsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri