Sahte Hesap Açan Karaktersiz İnsan

Hocam forumun yaş seviyesi yarısından çogu 10-15 yaş arasi oldugundan bu gibi durumlarla karsilasilmasi normal, yetişkin biri yapmaz öyle şey. mah. versen ne olacak cikacak karsina 13 yaşında cocuk.

Aklının ermeyecegi islere bulasmayacak o zaman hocam. zaten o yaslarda birisi cikar en fazla 17 18 olur. Olurda bulunuraa ki inşallah bulunur evine kağıt gittiğinde o düşünsün.

Aklının ermeyecegi islere bulasmayacak o zaman hocam. zaten o yaslarda birisi cikar en fazla 17 18 olur. Olurda bulunuraa ki inşallah bulunur evine kağıt gittiğinde o düşünsün.

eli ayagı titriyodur korkudan simdi. bulurlar hocam her türlü bulurlar, gecmis olsun

eli ayagı titriyodur korkudan simdi. bulurlar hocam her türlü bulurlar, gecmis olsun

Neresi titrerse titresin. Bulunduğunda avukat atkadasima sordum simdi hem benim adimdan hem nisanlim adinddan ayri ayri maddi manevi dava acabilecegimizi belirtti icim rahat.

sikayet ettik de umarim faydali olur. Gecmis olsun bu arada.

Tahminimce en son gecici ban verdigim son 10 arkadaştan birisi çıkacak. bir tanesi ö.m yolu ile cok atarlandı çünkü

ne kadar gereksiz insanlar var bazen hayret ediyorum. peşini bırakmayın, muhtemelen sorunlu asosyal ergenin tekidir. biraz burnu sürtsün ki başka kimseye musallat olmasın.

böyleleri de erkeğim diye ortalıkta geziyor kkundakci hocam şikayet konuna yazdım kusura bakmayasın...

profili şikayet edelim mi hocam ?

---------- Spam Engelliyici 08:40 ---------- Önceki Mesaj 08:39 ----------

şikayet ettim

Hayırlı olsun dayanışma gücüü. Geçmiş olsun hocam. Hesap kapanmış

böyleleri de erkeğim diye ortalıkta geziyor kkundakci hocam şikayet konuna yazdım kusura bakmayasın...

profili şikayet edelim mi hocam ?

---------- Spam Engelliyici 08:40 ---------- Önceki Mesaj 08:39 ----------

şikayet ettim

Selam.

Bu olay basina gelmeyenlere kupe ve tecrubr olsun. Hic korkmanizi gerektiren bir durum yok. Bugune kadar forumda birisine ne kufur etmisim nede hakaret. Icimde gonlumde rahat.
metrobus yolunda trafik yasiyorum buda ayri bir dert :)

---------- Spam Engelliyici 08:46 ---------- Önceki Mesaj 08:43 ----------

Hayırlı olsun dayanışma gücüü. Geçmiş olsun hocam. Hesap kapanmış

Buradan bildirmek isterim ki. Olaki hesabi kendisi kapamissa kurtuldugunu sanmasin elimde bol miktarda gorselle beraber gidiyorum. Sayfanin o linki var. Hangi bilgisayardan acildigina kadar bulacaklar.

Hayirlisi olwun hesap kapanmis ama ben yinede gidiyorum

[MENTION=7825]kkundakci[/MENTION] çok geçmiş olsun hocam :(

Selamlar arkadaşlar savciliktan ciktim. Ofise gectigimde ifademin gorselini atacagim. Herşey gayet güzelce anlatildi. Resimleri tek tek anlattim. facebook id de gosterdim.

Acan arkadaşa soliyecegim tek sey karsinda cocuk yok.

Arkadaslar hepinize tesekkurler sagolun. Hesap kapatilmis ancak isin pesini birakmayacagim.

Geçmiş olsun hocam,teknik bir avukatıniz umarım vardır işiniz daha kolay hallolur

geçmiş olsun. hesabı kapattığına göre forumdan olduğu kesin. ergenin biridir. :)

Geçmiş olsun hocam,teknik bir avukatıniz umarım vardır işiniz daha kolay hallolur

Hele bir bulunsunda ne avukatlar var. Forumdan oldugu kesin. Cunki ilk benim profil resmimi kopyalayip koymus. Ardindan facedeki bir resmimi. Bide arkadaslik istegi gondermis. Takdir ettim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri