Kenan geçmiş olsun dostum. Umarım en yakın zamanda bulunur bu karaktersiz..
Nelerle uğraşıyo görüyon mu? Hakeden cezasını bulur inşallah.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kenan geçmiş olsun dostum. Umarım en yakın zamanda bulunur bu karaktersiz..
[MENTION=7825]kkundakci[/MENTION] öncelikle gecmis olsun,benide son 10 gün icinde banlamistininsallah bu ergen ortaya cikar.Böyle sacma sapan islerle ugrasanin bol vakti vardir onuda cezaevinde falan degerlendirir artik.
yahu saka maka insan kendini zan altinda hissediyor.Evet normal olarak kendimi hakli gördügümden sahsen ben kizmistim sanada,Böyle seyler gercekten cok adice seylerO zaman kaldı 9![]()
Hocam tabiri caizse kan alın kan.
Nefret ediyorum böyle aciz tiplerden.
Ben de buradan ilk okulda silgimi alıp da geri vermeyen arkadaşıma seslenmek istiyorum, kim bili belki de bu forumdadır. An itibariyle 878 kişi var forumda. O silgiyi geri getir. Zaman aşımı ve aşınımı olduğu için şikayet etmeyeceğim ama sen gene de insanlık namına getir.
---Forum amacından sapmadı diye hala ısrar edenlere ibretlik örnektir bu konu.---
geçmiş olsun hocam.. inşallah o şeref yoksununu tez zamanda bulunur da yüzüne tükürürsün..
bu arada benim düşüncem (bi ihtimal) bunu yapan, forumdan banladığın biri ya da nişanlınla olan birlikteliği kıskanan bir karakter yoksunu olabilir..
tekrardan geçmiş olsun ve savcılığa giderek çözmeye çalıştığınız içinde ayrıca tebrik ederim, en doğru en yerinde karar ve davranış..
Geçmiş olsun.
Şikayet üzerine değil de açan kişi bu başlığı görüp silmiş olabilir sayfayı ama iş işten geçmiş![]()
İşin içine bir de aileyi katmış. Yaşı 15 de olsa 55 de olsa hatasının sonucunu öğrenmeli. Yoksa bugün sana yapar yarın ne de olsa birşey olmuyor diyerek bir başkasına yapar.
Kız arkadaşımın konuyla uzakan yakından alakası yok. Sebebi ise bu profili açan zat ilk olarak benim ytparadaki profil resmimi koymuş.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.