Sahte Hesap Açan Karaktersiz İnsan

Ben de buradan ilk okulda silgimi alıp da geri vermeyen arkadaşıma seslenmek istiyorum, kim bili belki de bu forumdadır. An itibariyle 878 kişi var forumda. O silgiyi geri getir. Zaman aşımı ve aşınımı olduğu için şikayet etmeyeceğim ama sen gene de insanlık namına getir.

---Forum amacından sapmadı diye hala ısrar edenlere ibretlik örnektir bu konu.---

Geçmiş olsun, ben yönetimdeyken de ters mesajlar hep gelir ama tutupta fake profil açacak kadar ilerletmiş birisi var ise inşallah cezasını fazlasıyla çeker. O kadar kolay mı bir insanı karalamak dilerim bulursun kim olduğunu uğraşılacak iş değil gerçekten şaşırdım.

[MENTION=7825]kkundakci[/MENTION] öncelikle gecmis olsun,benide son 10 gün icinde banlamistin:) insallah bu ergen ortaya cikar.Böyle sacma sapan islerle ugrasanin bol vakti vardir onuda cezaevinde falan degerlendirir artik.

Ne garip insanlar var arkadaş. Başka yapacak işleri mi yok bunların.

Konu ile ilgili olarak bir abim var. Kendisi bu konuda mağdur olmuş, şikayeti sonuç bulmuş. Hemen hemen Bana olanın aynısı olmuş arkadaşlar. Yapan kişi bulunmuş. Umarım kısa zamanda beim işlemimde sonuç bulur.

Hocam tabiri caizse kan alın kan. :)
Nefret ediyorum böyle aciz tiplerden.

[MENTION=7825]kkundakci[/MENTION]
çok geçmiş olsun kim olduğunu inşallah öğreniriz

---------- Spam Engelliyici 18:40 ---------- Önceki Mesaj 18:38 ----------

Ben de buradan ilk okulda silgimi alıp da geri vermeyen arkadaşıma seslenmek istiyorum, kim bili belki de bu forumdadır. An itibariyle 878 kişi var forumda. O silgiyi geri getir. Zaman aşımı ve aşınımı olduğu için şikayet etmeyeceğim ama sen gene de insanlık namına getir.

---Forum amacından sapmadı diye hala ısrar edenlere ibretlik örnektir bu konu.---

başına böyle bir durum gelirse ne yapıcaksın çok merak ettim doğrusu

çok geçmiş olsun hocam :(
böyle insanlara ne demek ne yapmak gerekir bilinmez
en güzelini ıyapıp şikayetini iletmişsin inşallah yakın zamanda cezasını alır

Geçmiş olsun. Soyadının hakkını veriyorsun :)

geçmiş olsun hocam.. inşallah o şeref yoksununu tez zamanda bulunur da yüzüne tükürürsün..

bu arada benim düşüncem (bi ihtimal) bunu yapan, forumdan banladığın biri ya da nişanlınla olan birlikteliği kıskanan bir karakter yoksunu olabilir..

tekrardan geçmiş olsun ve savcılığa giderek çözmeye çalıştığınız içinde ayrıca tebrik ederim, en doğru en yerinde karar ve davranış..

geçmiş olsun hocam.. inşallah o şeref yoksununu tez zamanda bulunur da yüzüne tükürürsün..

bu arada benim düşüncem (bi ihtimal) bunu yapan, forumdan banladığın biri ya da nişanlınla olan birlikteliği kıskanan bir karakter yoksunu olabilir..

tekrardan geçmiş olsun ve savcılığa giderek çözmeye çalıştığınız içinde ayrıca tebrik ederim, en doğru en yerinde karar ve davranış..

Kız arkadaşımın konuyla uzakan yakından alakası yok. Sebebi ise bu profili açan zat ilk olarak benim ytparadaki profil resmimi koymuş.

Geçmiş olsun.

Şikayet üzerine değil de açan kişi bu başlığı görüp silmiş olabilir sayfayı ama iş işten geçmiş :)

İşin içine bir de aileyi katmış. Yaşı 15 de olsa 55 de olsa hatasının sonucunu öğrenmeli. Yoksa bugün sana yapar yarın ne de olsa birşey olmuyor diyerek bir başkasına yapar.

Geçmiş olsun.

Şikayet üzerine değil de açan kişi bu başlığı görüp silmiş olabilir sayfayı ama iş işten geçmiş :)

İşin içine bir de aileyi katmış. Yaşı 15 de olsa 55 de olsa hatasının sonucunu öğrenmeli. Yoksa bugün sana yapar yarın ne de olsa birşey olmuyor diyerek bir başkasına yapar.

Eskiler derki 'Kendi düşen ağlamaz.'

Facebooktan bildirim geldi zaen mailime. İstediğiniz sayfadaki şikayeti inceledik faka sayfa kullanıcı tarafından kapatılmış diye az önce

Bu ne demek oluyor. Forum dışı insanlar bu yazılarımızı okuyamadığı gibi, bunu yapan forumdan bir arkadaş. Yazıları okuyabildiğine göre :) Geçmiş olsun kendisine

Son düzenleme:
Kız arkadaşımın konuyla uzakan yakından alakası yok. Sebebi ise bu profili açan zat ilk olarak benim ytparadaki profil resmimi koymuş.

anladım hocam.. o zaman ilk dediğim gibi, forumdan banlanan bir karakter yoksununun işi hocam..
valla bir insan nasıl bu kadar salak olurda bunu yapar hayret..
%99 şimdi bu konuyu okuyodur ve yusuf yusuf halindedir ..

tekrardan geçmiş olsun hocam..

bu arada o profilin ekran görüntülerini aldınız umarım..

dip not olarak: eğer bu dip bir sorunla karşılaşırsanız, yani sahte profil açma, sohbetten-skypeden hakaret gibi durumlarda ilgili yerin çıktısı değil ekran görüntüsünün çıktısı esas alınıyor (bilmeyen yoktur ama hatırlatmak istedim)

bunu yapanda kesin burdaki banladığın veletlerin birisidir hocam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri