Sahte Hesap Açan Karaktersiz İnsan

anladım hocam.. o zaman ilk dediğim gibi, forumdan banlanan bir karakter yoksununun işi hocam..
valla bir insan nasıl bu kadar salak olurda bunu yapar hayret..
%99 şimdi bu konuyu okuyodur ve yusuf yusuf halindedir ..

tekrardan geçmiş olsun hocam..

bu arada o profilin ekran görüntülerini aldınız umarım..

dip not olarak: eğer bu dip bir sorunla karşılaşırsanız, yani sahte profil açma, sohbetten-skypeden hakaret gibi durumlarda ilgili yerin çıktısı değil ekran görüntüsünün çıktısı esas alınıyor (bilmeyen yoktur ama hatırlatmak istedim)

Profilin herşeyi, attığı resimler, attığı yorumlar ve küfürler, profil sayfa linkine kadar. Savcılığa teslim edildi.

Nefret ediyorum böyle insanlardan ne geçicekse ellerine bi ara banada yapmışlardı savcılık felan diyince kapatmışlardı hesabı geçmiş olsun hocam

Profilin herşeyi, attığı resimler, attığı yorumlar ve küfürler, profil sayfa linkine kadar. Savcılığa teslim edildi.

en doğrusu hocam. en kısa sürede buradan ifşa edeceksiniz demek ki bu haysiyetsizi :)

bu arada konuyu okuyanlardan ufak bir şey takıldı gözüme...
yoksa... :D
JpyJNq.png

en doğrusu hocam. en kısa sürede buradan ifşa edeceksiniz demek ki :)

bu arada konuyu okuyanlardan ufak bir şey takıldı gözüme...
yoksa... :D
JpyJNq.png

Yok yok hocam. Forumdan merak etmeyin. Eline kağıt gittiği zaman zaten bana ulaşacak. Avukatta ayarladım her duruma karşı. Herşey resmi. Sıfır sıkıntı:cool:

Iyi yapmişsiniz hocam. Bazi insanlar hala internette yaptiklarindan
Sorumlu olmayacaklarini düşünüyorlar.

Tapatalk

hocam helal olsun, boyle tiplerin peşini bırakmamak lazım. çogu kişi üşenir uğraşmaz bile belki. çok takdir ettim. artık o karaktersiz düşünsün...

yapıştır müdür affetme.. geçmiş olsun..

Aklı başında adamın yapacagı bi iş değil bu. Okuduguma göre yapsa yapsa 15 16 yaşındaki bebe yapar.

hocam geçmişolsun öncelikle yalnız şuda aşikar ve öncelikle forum üyeleri neden böyle birşey yapsın? çevrende ki kişilerden biri ise ya nebiliyim geçmişten canıyanmış unutmamış bir arkadaşın da olabilir insan dır piskolojik etkenlerden etkilenmiş çok yakınındaki biride olabilir. tabi mutlaka bu konu savcılık tarafından mutlaka çözülecektir. sayfayı görmedim fakat sayfanın detaylı ekran görüntülerini alsaydın bildiğim kadarıyla paylaşımlardan belki bir tahmin yürütebilirdin.

hocam geçmişolsun öncelikle yalnız şuda aşikar ve öncelikle forum üyeleri neden böyle birşey yapsın? çevrende ki kişilerden biri ise ya nebiliyim geçmişten canıyanmış unutmamış bir arkadaşın da olabilir insan dır piskolojik etkenlerden etkilenmiş çok yakınındaki biride olabilir. tabi mutlaka bu konu savcılık tarafından mutlaka çözülecektir. sayfayı görmedim fakat sayfanın detaylı ekran görüntülerini alsaydın bildiğim kadarıyla paylaşımlardan belki bir tahmin yürütebilirdin.

forumdan olma ihtimali şu şekilde galiba sonuçda moderatör biri gıcık olmuştur sonucunda bir şey yapamaz nasılsa diye düşünmüştür yaşıda 15 civarıdır o kesin zaten. şüphelenmesinin sebebide forumdaki profil resmiyle aynı resmi kullanmış o mahlukat ondan dolayı forumdan olduğunu düşünüyo

Savcılığa vermek zor değil gerçi vermişsinde seni kendisi bulacak o ahmak :) ve senden özür de dileyecek ahanda buraya yazdım

Diyorum ki. Savciliga gittigimi cevremden kimse bilmiyor. Forumada kimse uye degil. Facebooktan mail geliyor hesabi kullanici kapamis diyo. Eee haber alicagi burasi kaldi. Konuyu actiktab bi saat sonra kapiyor. Ne diyimki tek ihtimal forum

forumdan olma ihtimali şu şekilde galiba sonuçda moderatör biri gıcık olmuştur sonucunda bir şey yapamaz nasılsa diye düşünmüştür yaşıda 15 civarıdır o kesin zaten. şüphelenmesinin sebebide forumdaki profil resmiyle aynı resmi kullanmış o mahlukat ondan dolayı forumdan olduğunu düşünüyo

sayfayı görmedim ama yinede detaylı araştırılmalıdır. akkıllı kendini başkasının nikiyle yada başka bir fotoyla gizlemeye çalışmış olabilir ön yargılı davranmamaklazım bu tür konularda çünkü yaptırımı ciddi sonuçlara yol açacak bir eyleme girişilmiş.

---------- Spam Engelliyici 21:17 ---------- Önceki Mesaj 21:12 ----------

Diyorum ki. Savciliga gittigimi cevremden kimse bilmiyor. Forumada kimse uye degil. Facebooktan mail geliyor hesabi kullanici kapamis diyo. Eee haber alicagi burasi kaldi. Konuyu actiktab bi saat sonra kapiyor. Ne diyimki tek ihtimal forum

hocam sizi iyi tanıyan yada tanımayan forumdaki nikinizden burda takıldığınızı bilir ifadeyi okudum ikitane detay dikatimi çekti 1. soruşturmanın gizliliği ki siz bunu ifadeyi paylaşarak yok etmişsiniz 2. soyadınızı nikiniz olarak kullanmanız google yazdığınızda üye olduğunuz bütün sayfalardan size ulaşabilirler ve ençok ilgi alanınız olan forumu bulmaları çok kolay.

sayfayı görmedim ama yinede detaylı araştırılmalıdır. akkıllı kendini başkasının nikiyle yada başka bir fotoyla gizlemeye çalışmış olabilir ön yargılı davranmamaklazım bu tür konularda çünkü yaptırımı ciddi sonuçlara yol açacak bir eyleme girişilmiş.

Detayli arastirilcak bir durum yok. empati kurun. Suzinde esiniz sevgiliniz kardesinizle olan resimleri kopyalanip o ile baslayiu ile biten cumleler kurulup yazildiginda detaylica bi arastirin siz. Ön yargılı olmakta fayda var. Adam birebir beni kopyalamis. Daha ne diyim

En iyisi en güzelini yapmışsınız. çok basit sanıyorlar böyle şeyleri. Özel hayatın gizliliği,hakaret vs gibi suçlar işlenmiş gözüküyor. Çoğu kişi aman ya kim uğraşcak mahkeme fln diyor uğraşmıyor. Bu örnek hepimize ders olur . Yaşı 10 da olsa önce adam olsun ilerde daha kötülerini yapar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri