adi insan cok ya.. [MENTION=7825]kkundakci[/MENTION] hocam Allah sabır versin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İnş... bulunur ceza alır da herkes de görür bundan sonra bu tür davranışlar sergileyeceklere ders olur
Kenan Az bile demişsin bu ahlak yoksunu korkak iğrenç yaratığa.. Dilerim en kısa zamanda kim olduğu bulunur karşına çıkar suratına tükürürsün
Sonuna kadar katılıyorum hocam, elinden geleni yap.Acıma böylelerine.
Geçmiş olsun hocam umarım hakettiği cezayı alır.
Bakıyorumda, konuya herkes giriyor ama şüphelendiğim arkadaş yanından bile geçmiyor.
Sezgilerim sanırım beni haklı çıkaracak
Kundakcı senden korkulur valla senden kaçamaz da uzatmalarını oynuyor![]()
Hocam büyük geçmiş olsun.En iyisini yapmışsınız.
Hahaha, Eyvallah teşekkür ederim. Ben hep adaletli olmaya çalıştım bu forumda, haksız bir işlem yaptığımı bugüne kadar hiç düşünmedim.
Ama gel görki neler oluyor işte. Hayat çok acımasız.
Teşekkürler, arkadaş konuya bir giriş çıkış yaptı bu aradaHislerim gerçekten kuvvetli ya.
Tahmin ettiğim kişi eğer sen isen, diğer forumlarda da buldum seni, diğer video platformlarında da buldum Nickini. buradan belirteyim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.