Sahte sandım ama Gerçekmiş.

1000tl tazminat kesinleşmiş mi yoksa sen itiraz mı edeceksin ?

Birde avukatla ve film şirketiyle irtibata bence,
Telif haklarıyla ilgili yeterli bilgi sahibi olmadığını,
film eski oldugu için yükleyebileceğini düşündüğünü,
yaptığından dolayı özür dileyip pişman olduğunu anlatıp,
davanın kapanması veya geri çekilmesi gibi bir durum olup olmadığını sor derim

Bu arada :
Gülşah Film Şirketi 1974 yılında İstanbul'da kurulmuştur. Selim Soydan ve Hülya Koçyiğit'in ortak olduğu şirketin kuruluş amacı Sinema ve Televizyon Filmleri yapmak ve dağıtılmasını sağlamaktır. Şirketimiz aynı zamanda Türk Sinemasının önemli filmlerinin de işletmesini yapmaktadır.

Belge ve dava açan kişi ismi fake gibi duruyor yani yanlış anlama sen fake yapmış değilsin sana yapılan iş fake gibi yani belgedeki imgeler bile saçma ben böyle bir ibraname ilk defa görüyorum, göz korkutma amaçlı yapılmış olabilirmi ? Yanılıyor olabilirim ama ben böyle düşünüyorum..

Video ve Film Yapım Dağıtım Ve Sanat Ürünleri İşletmesi Ltd. Şti.
Dereboyu Cad. Meydan Sokak Beybi Giz Plaza No : 1 Kat : 17 Daire : 65 Maslak - İstanbul
Telefon:+90 212 290 21 31
Fax:+90 212 290 21 30 e-mail:
[email protected]

Bir git şirkete durumu anlat eğer istanbuldaysan

hem spam yapıp hemde geri bildirim gönderecek cesareti bulduğun için seni TEBRİK EDİYORUM..
Geçersiz geri bildirimlerin hepsi mahkemelik mi oluyor? Ya da gönderdiğiniz de dava açmak için onlara bi delil mi sunuyosunuz. Bu konuyla ilgili bilgim yok o yüzden soruyorum

AEQUITAS HUKUK & DANIŞMANLIK BÜROSU
Saksı Sok. Kısmet Apt. No. 15 Kat 2/3 No. 2 Pangaltı -İSTANBUL
Tel / Fax : (90.212) 234 29 15 -219 64 53
Mail :
mail.jpg

Geçersiz geri bildirimlerin hepsi mahkemelik mi oluyor? Ya da gönderdiğiniz de dava açmak için onlara bi delil mi sunuyosunuz. Bu konuyla ilgili bilgim yok o yüzden soruyorum

ya bir kere geri bildirim yaptığınız bir tv kanalıysa %100 mahkemelik olursunuz,adamların onlarca avukatı var-salarlar valla adamın üzerine

1700 tl civarında haksız rekabetten ve mahkeme masrafları gibi bedel cıkarmıs.İşin su tarafı yarın birgün memur olayım desem adli sicilde bu cıkarmı memur için bi engel olabilir mi askeri ve polislik sınavları gibi kurumlarda sıkıntı cıkarır mı karsıma
askeri ve polis sınavlarında sıkıntı çıkmaz bilmiyordum yanlışlıkla felan dersin para cezasıyla yırtarsın "bence". ayrıca adli siciline falan da işlenmiyor böyle suçlar "benim bildiğim". bence yapman gereken bir avukat bulman olur davayı kaybedersin büyük ihtimal sadece dava bedellerini karşılarsın olay biter. Bir de e-devletten davaya bir bak istersen. Bu kadar uğraşmalarının sebebi %99 kazanacakları bir dava avukatlar böyle geçiniyor.

Edit: Gönderdiğin mektubu yeni gördüm bana daha önce gelen mahkeme kağıtlarından bildiğim kadarıyla bu çok saçma bir belge hemen e-devlet e girip oradan dava açılmış mı bir bak.

Son düzenleme:
Eline ulasan tebliğ görmek gerekiyor paylasilan foto karai tarafin savciliga iletmiş olduğu şikayet dilekcesidir. Sizin ifadeniz alinmadan hukuki süreç başlamaz. Sen yokken nazil dava görülmüş olabilir anlayamadim boyle bisey söz konusu olamaz. Sahsina ulasan tebligat i en Lisa surede paylasmani talep ediyorum. Durumun ciddiyetine gore diğer sorulariniza bakariz

Eline ulasan tebliğ görmek gerekiyor paylasilan foto karai tarafin savciliga iletmiş olduğu şikayet dilekcesidir. Sizin ifadeniz alinmadan hukuki süreç başlamaz. Sen yokken nazil dava görülmüş olabilir anlayamadim boyle bisey söz konusu olamaz. Sahsina ulasan tebligat i en Lisa surede paylasmani talep ediyorum. Durumun ciddiyetine gore diğer sorulariniza bakariz

İfade alınmadan mahkeme görülür başıma geldi tebligat da ulaşmamıştı muhtarın işgüzarlığı sebebiyle.1-2 kez mahkeme görülüyor sonra hakim yakalatma çıkarıyor eğer avukatın mazeret bildirmezse

yine bi de fabula narrator/ acooustic vakası ile karşı karşıyayız sanırım :)

yine bi de fabula narrator/ acooustic vakası ile karşı karşıyayız sanırım :)

Kaç kere açıklama yapılmış öyle bir durum söz konusu değil diye gereksiz yorum yapmayalım arkadaşlar. Konu sahibi arkadaş konusunu düzenleyip gerekli belgeleri koyacak.

Arkadaşlar , 8 adet resim cekip tüm resimleri yükledim lakin 4 tanesini yüklememe müsade etti.

İlk mesaj düzenlenip 4 adet rresim ekledim. İlk mesajı kontrol edebilirsiniz.

Eleştirmek bir yana yardımcı olabilecek, fikir verebilecek arkadaşlar yazarsa sevinirim..

[MENTION=10030]CBurak[/MENTION] [MENTION=13038]calww45[/MENTION] kusura bakmayın arkadaşlar mesajlar pek inandırıcı gelmedi bana başta. allah yardımcın olsun ne diyeyim.

[MENTION=13038]calww45[/MENTION] baktım zaten o yüzden cevap yazdım tekrar yoksa yazmazdım.

Kanunun Ek 4 üncü maddesi uyarınca, dijital iletim de dâhil olmak üzere işaret, ses ve/veya görüntü nakline yarayan araçlarla servis ve bilgi içerik sağlayıcılar tarafından eser sahipleri ile bağlantılı hak sahiplerinin bu Kanunda tanınmış haklarının ihlâli halinde, hak sahiplerinin başvuruları üzerine ihlâle konu eserlerin üç gün içinde içerikten çıkarılması ihtar edilir. Söz konusu istemin yerine getirilmemesi halinde Cumhuriyet savcısına yapılan başvuru üzerine, üç gün içinde servis sağlayıcıdan ihlâle devam eden bilgi içerik sağlayıcısına verilen hizmetin durdurulması istenir. İhlâlin durdurulması halinde bilgi içerik sağlayıcısına yeniden servis sağlanır. Ancak ihlalin durdurulmaması halinde bilgi içerik sağlayıcısının söz konusu fiili FSEK. uyarınca suç teşkil eder.

Yani özetle öncelikle ihtar çekilmesini ve içeriğin 3 gün içinde çıkarılmasını talep etmeleri gerek diyor.

bilgim bu kadar yarın gündüz bi avukatı ara yardımcı olacatır.

Avukatı ve Film şirketini ara anlat durumu. İlk yapacağın bu olsun. Onları da bi dinle kendini anlat, geri dönüşü yoksa bu sürecin sonra düşünürsün ne yapacağını. Bence yarın ilk işin iletişime geçmek olsun bu kişilerle

Telife itiraz ettikden sonra 15 gün içinde mailine cevap geldi mi?

gülşah film'den ben de ihtar almıştım geri bildirimde bulunmadım ama.

not: direk videoyu yükleyene dava açmıyorlar. ihtar gönderiyorlar, karşı bildirimde bulunursanız dava açılıyor.

oQdNl2.png

Umarım karşıdakı insanlar iyi insanlardır kötü sonuçlanabilir arayıp konuş bnce birşey olmaz gibi olurlarsa sahte telif atarız :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri