Sahte sandım ama Gerçekmiş.

türk içerik mi... aman abi kalsın. geçmiş olsun paşam

Bu adamların kemal sunalın filmlerini tv kanallarınada satıyorlar.Fakat Sunal ailesinden hic birine bir ödeme yapmıyorlar.Bundan dolayı Kemal Sunal'ın aileside GULSAH film sirketini dava etmistir ama suan dava ne durumda bilmiyorum.

Adamların sitesi: https://gulsahfilm.tv/Anasayfa

Alın bu da size dersin olsun.Bu haberi iyi okuyun ve haberde gecen filmlerin hic birini yüklemeyin arkadaslar.

Kemal Sunal

Benim tek takıldığım nokta şu.... Karşı bildirimde bulunurken gerçek bilgilerini mi kullandın?
Yani gerçek isminle gerçek posta adresinle mi karşı bildirimde bulundun. Eğer böyle bir karşı bildirimde bulunma cesareti göstermişsen sonucu normal. Yani karşı bildirimde bulunurkende spam bilgiler kullanacaksın. Diyecek bişey bulamıyorum.

Allah kolaylık versin, onlar da eminim dava sürecine girmek istememişler ama sen geri bildirim atmışın ara konuş masrafları öde kurtul yoksa yeni yasalarla hapis bile yatarsın

Benim tek takıldığım nokta şu.... Karşı bildirimde bulunurken gerçek bilgilerini mi kullandın?
Yani gerçek isminle gerçek posta adresinle mi karşı bildirimde bulundun. Eğer böyle bir karşı bildirimde bulunma cesareti göstermişsen sonucu normal. Yani karşı bildirimde bulunurkende spam bilgiler kullanacaksın. Diyecek bişey bulamıyorum.

öncelikle geçmiş olsun.
aynı kategoride benzer bir durumla karşı karşıya kaldım. hatta elemanın okuyacağı kısma olm şerefs.. yapma herkes ekmeğini yesin gibilerinden mesaj da attım. karşı bildirim olumsuz sonuçlandı kanaldaki 3 - 4 videonun her biri için ayrı telif atıldığı için kanala sonrasında video da atmadım öylece kapandı. youtube'un ip bilgileri vereceğini sanmıyorum. sanırım karşı bildirimde arkadaşın da belirttiği gibi gerçek isim ve gerçek adres bilgilerinizi verdiniz?

Yaw eger videolari bilirkisiye gitmeden 5 is gunu once sildiysen jic bisi olmaz rahat ol
Relax man

dedektif serkan abi yine bu konuyu arastırsın :)
geçen seferki olayın aslını cıkarmıstı.

Arkadaşlar uzun zaman önce oldu hatırlayamıyorum. Evet bu işlerle uğrastım ama farklı nedenlerden ötürü bıraktım yaklasık 2 aydır youtubeye bile girmiyorum. Bu kanal telif gelince sildim. sadece bunu biliyorum.

İfade alınmadan mahkeme görülür başıma geldi tebligat da ulaşmamıştı muhtarın işgüzarlığı sebebiyle.1-2 kez mahkeme görülüyor sonra hakim yakalatma çıkarıyor eğer avukatın mazeret bildirmezse

Ohoho bi neden bahsediuoruz siz neden
.

Konudaki 1 ci mesajda belitletilen foto latin hic.bir geçerliliği yoktur.

Bunlar tebliğ değildir.dosyalarda yazanlar savcilik malamina iletilmesi gereken dilekceden ibarettir.

Butur şikayet iceren dilekcelerde sadece şikayete neden olan suçlar yazilir. Savcilga sunulan dilekcelerde suca karsi gelen maddelerin yazilmasi komiktir.

Suçun işlenişi sucu isleyen nazil ve neden işlendiği vsvsvs incelendikten sonra savcilik makami kovuşturma karari verirse mahkeme süreci baslar.

Bahsi gecen sucu arkadaş kendi sunucularında barindirmadigi için fotolarda belirtilen birçok suc arkadaş.için geçersizdir.

Kisacasi konu içinde paylasilan fotolarin hiçbirisi su anda mahkeme sürecinin basladihina dair en ufak bir nitelik tasimiyor

Boyle şikayet dilekcesi olmaz arkadaş.

Nu belgelerin eline nasil ulastigi muammadir.

Fotofaki belgelerin muhattabi iddaa makamidir.

Bu belgelere sizin su iimkanlarla ulaşabilmeniz tamamen komiktir

Ohoho bi neden bahsediuoruz siz neden
.

Konudaki 1 ci mesajda belitletilen foto latin hic.bir geçerliliği yoktur.

Bunlar tebliğ değildir.dosyalarda yazanlar savcilik malamina iletilmesi gereken dilekceden ibarettir.

Butur şikayet iceren dilekcelerde sadece şikayete neden olan suçlar yazilir. Savcilga sunulan dilekcelerde suca karsi gelen maddelerin yazilmasi komiktir.

Suçun işlenişi sucu isleyen nazil ve neden işlendiği vsvsvs incelendikten sonra savcilik makami kovuşturma karari verirse mahkeme süreci baslar.

Bahsi gecen sucu arkadaş kendi sunucularında barindirmadigi için fotolarda belirtilen birçok suc arkadaş.için geçersizdir.

Kisacasi konu içinde paylasilan fotolarin hiçbirisi su anda mahkeme sürecinin basladihina dair en ufak bir nitelik tasimiyor

Boyle şikayet dilekcesi olmaz arkadaş.

Nu belgelerin eline nasil ulastigi muammadir.

Fotofaki belgelerin muhattabi iddaa makamidir.

Bu belgelere sizin su iimkanlarla ulaşabilmeniz tamamen komiktir

Edit.

Son düzenleme:
Ek-5

Bu fptolar.yeni eklendi sanirim yeni gördüm. İtiraz yolunuz aciktir. Şahsi avukat tutarak davayi kazanma ihtimalinin yukselir fakat ayni parayi avukata verirsiniz.

Barodan avukat talep edebilirsiniz bu süreçte avukatin istek ve inisiyatifine kalir durum.

İtiraz hakkinizi kullanmalisiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu fptolar.yeni eklendi sanirim yeni gördüm. İtiraz yolunuz aciktir. Şahsi avukat tutarak davayi kazanma ihtimalinin yukselir fakat ayni parayi avukata verirsiniz.

Barodan avukat talep edebilirsiniz bu süreçte avukatin istek ve inisiyatifine kalir durum.

İtiraz hakkinizi kullanmalisiniz.

Hocam resim ekleme sınırından ötürü ekleyememişti arkadaş , o yüzden yeni ekledi resimler. Dediğiniz gibi yarın hem bir avukat ile hem de karşı taraf ile iletişime geçicez umarım fazla problem cıkmadan hallederiz.Sağolasın verdiğin tavsiye için.

[MENTION=13038]calww45[/MENTION] bu durumdaki en net ve kesin bilgiyi sana ben veriyorum !
bu evrakları aldığının ertesi günü ilgili mahkemeye gidip, bana böyle böyle evraklar geldi ben hiçbirşey anlamadım. benim youtubeyle bu tarz filmlerle hiçbir alakam yoktur. telif için karşı bildirimde bulunulurken benim adımı, adresimi kim ve neden kullandı bilmiyorum. bilgisayarıma hackerler girmiş olabilir. aptal ayağına yatacaksın hakkımda herhangi bir ceza verilmemesini saygılarımla arz ve talep ediyorum diyeceksin.

%100 tek kurtuluş yolu bu.

ilk başta 1000 TL lik dava açılmasının sebebi mahkeme masrafı az vermek içindir. 1000 TL lik yazan kısmını okursan taleplerinin saklı kalmasından bahsediyor. yani karşı taraf haklı görülrse ona göre tazminat miktarı artacaktır.

@calww45 bu durumdaki en net ve kesin bilgiyi sana ben veriyorum !
bu evrakları aldığının ertesi günü ilgili mahkemeye gidip, bana böyle böyle evraklar geldi ben hiçbirşey anlamadım. benim youtubeyle bu tarz filmlerle hiçbir alakam yoktur. telif için karşı bildirimde bulunulurken benim adımı, adresimi kim ve neden kullandı bilmiyorum. bilgisayarıma hackerler girmiş olabilir. aptal ayağına yatacaksın hakkımda herhangi bir ceza verilmemesini saygılarımla arz ve talep ediyorum diyeceksin.

ilk başta 1000 TL lik dava açılmasının sebebi mahkeme masrafı az vermek içindir. 1000 TL lik yazan kısmını okursan taleplerinin saklı kalmasından bahsediyor. yani karşı taraf haklı görülrse ona göre tazminat miktarı artacaktır.

gercektende en mantikli aciklamayi siz yaptiniz bunu bende düsündüm benim basima böyle birsey gelse ayni seyi yapardim...

Herkes benim basima böyle birsey gelse ? diye yorum yapmali fikir vermeli gerisi tiyatro

Gecmis olsun

Bu sıkıntıları bende çok çektım Birincisi Bana da mail geldı mahkemesı devam eden bir videoyu yayınladım dıye İkincisi Gercek telife karsı bıldırımde bulundum Gerçek olduğunu anlayınca hemen mail adresı kökten sıldım çok şükür bişe olmadı Ama çektiğim sıkıntıları gelde bana sor 10 senelık ömrüm gitti hele mail gelince avukattan dunyam karardı Bir arkadaşımız haberım yoktu de yalan soyle falan demıs sonra yalanı ortaya cıkmasın arkadaşımız daha zor durumda kalmasın Ben calww45 arkadaşımızı çok iyi anlıyorum damdan düşenin halını damdan düşen anlar keşke elımden gelen bişe olsa

bilgisayarı imha etse, benim hiç bilgisayarım olmadı, hiçbirşeyden haberim yok dese, bi kaç tanede şahit? aslında mantıklı geliyor arkadaşın yazdıkları.

@calww45 bu durumdaki en net ve kesin bilgiyi sana ben veriyorum !

bilgisayarı imha etse, benim hiç bilgisayarım olmadı, hiçbirşeyden haberim yok dese, bi kaç tanede şahit? aslında mantıklı geliyor arkadaşın yazdıkları.

Peki böyle bir açıklama yaparsan;
1- İnterneti sağladığın şirketle irtibata geçip senin bilgilerini almazlar mı ?
2- Youtube ile irtibata geçip adsense bilgilerinden banka, ev adresi vs. bilgilerini mahkeme talep edemez mi ?
Yani merak ettiğimden soruyorum yanlış anlaşılma olmasın.

Peki böyle bir açıklama yaparsan;
1- İnterneti sağladığın şirketle irtibata geçip senin bilgilerini almazlar mı ?
2- Youtube ile irtibata geçip adsense bilgilerinden banka, ev adresi vs. bilgilerini mahkeme talep edemez mi ?
Yani merak ettiğimden soruyorum yanlış anlaşılma olmasın.
Bende bilmiyorum sadece arkadaşın yazdığına göre mantıklı olabilir. Yani sizin internet hattınızdan bir başkası bilmediginiz tanımadıgınız bi bilgisayar girip sizin bilgilerinizle işlem yapmış olabilir. Çok inandırıcı gelmese de ortada bilgisayar olmayınca yapcak bişey yok:)
Yanlış yönlendirmeyelim yinede inş kısa sürede atlatır bu olayı.

o kadar zmandır ilk defa dava olayı gördüm garip
ne yazık ki yine biz türkler .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri