Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim tek takıldığım nokta şu.... Karşı bildirimde bulunurken gerçek bilgilerini mi kullandın?
Yani gerçek isminle gerçek posta adresinle mi karşı bildirimde bulundun. Eğer böyle bir karşı bildirimde bulunma cesareti göstermişsen sonucu normal. Yani karşı bildirimde bulunurkende spam bilgiler kullanacaksın. Diyecek bişey bulamıyorum.
İfade alınmadan mahkeme görülür başıma geldi tebligat da ulaşmamıştı muhtarın işgüzarlığı sebebiyle.1-2 kez mahkeme görülüyor sonra hakim yakalatma çıkarıyor eğer avukatın mazeret bildirmezse
Ohoho bi neden bahsediuoruz siz neden
.
Konudaki 1 ci mesajda belitletilen foto latin hic.bir geçerliliği yoktur.
Bunlar tebliğ değildir.dosyalarda yazanlar savcilik malamina iletilmesi gereken dilekceden ibarettir.
Butur şikayet iceren dilekcelerde sadece şikayete neden olan suçlar yazilir. Savcilga sunulan dilekcelerde suca karsi gelen maddelerin yazilmasi komiktir.
Suçun işlenişi sucu isleyen nazil ve neden işlendiği vsvsvs incelendikten sonra savcilik makami kovuşturma karari verirse mahkeme süreci baslar.
Bahsi gecen sucu arkadaş kendi sunucularında barindirmadigi için fotolarda belirtilen birçok suc arkadaş.için geçersizdir.
Kisacasi konu içinde paylasilan fotolarin hiçbirisi su anda mahkeme sürecinin basladihina dair en ufak bir nitelik tasimiyor
Boyle şikayet dilekcesi olmaz arkadaş.
Nu belgelerin eline nasil ulastigi muammadir.
Fotofaki belgelerin muhattabi iddaa makamidir.
Bu belgelere sizin su iimkanlarla ulaşabilmeniz tamamen komiktir
Ek-5
Bu fptolar.yeni eklendi sanirim yeni gördüm. İtiraz yolunuz aciktir. Şahsi avukat tutarak davayi kazanma ihtimalinin yukselir fakat ayni parayi avukata verirsiniz.
Barodan avukat talep edebilirsiniz bu süreçte avukatin istek ve inisiyatifine kalir durum.
İtiraz hakkinizi kullanmalisiniz.
Bu fptolar.yeni eklendi sanirim yeni gördüm. İtiraz yolunuz aciktir. Şahsi avukat tutarak davayi kazanma ihtimalinin yukselir fakat ayni parayi avukata verirsiniz.
Barodan avukat talep edebilirsiniz bu süreçte avukatin istek ve inisiyatifine kalir durum.
İtiraz hakkinizi kullanmalisiniz.
@calww45 bu durumdaki en net ve kesin bilgiyi sana ben veriyorum !
bu evrakları aldığının ertesi günü ilgili mahkemeye gidip, bana böyle böyle evraklar geldi ben hiçbirşey anlamadım. benim youtubeyle bu tarz filmlerle hiçbir alakam yoktur. telif için karşı bildirimde bulunulurken benim adımı, adresimi kim ve neden kullandı bilmiyorum. bilgisayarıma hackerler girmiş olabilir. aptal ayağına yatacaksın hakkımda herhangi bir ceza verilmemesini saygılarımla arz ve talep ediyorum diyeceksin.
%100 tek kurtuluş yolu bu.
ilk başta 1000 TL lik dava açılmasının sebebi mahkeme masrafı az vermek içindir. 1000 TL lik yazan kısmını okursan taleplerinin saklı kalmasından bahsediyor. yani karşı taraf haklı görülrse ona göre tazminat miktarı artacaktır.
@calww45 bu durumdaki en net ve kesin bilgiyi sana ben veriyorum !
bu evrakları aldığının ertesi günü ilgili mahkemeye gidip, bana böyle böyle evraklar geldi ben hiçbirşey anlamadım. benim youtubeyle bu tarz filmlerle hiçbir alakam yoktur. telif için karşı bildirimde bulunulurken benim adımı, adresimi kim ve neden kullandı bilmiyorum. bilgisayarıma hackerler girmiş olabilir. aptal ayağına yatacaksın hakkımda herhangi bir ceza verilmemesini saygılarımla arz ve talep ediyorum diyeceksin.
%100 tek kurtuluş yolu bu.
ilk başta 1000 TL lik dava açılmasının sebebi mahkeme masrafı az vermek içindir. 1000 TL lik yazan kısmını okursan taleplerinin saklı kalmasından bahsediyor. yani karşı taraf haklı görülrse ona göre tazminat miktarı artacaktır.
bilgisayarı imha etse, benim hiç bilgisayarım olmadı, hiçbirşeyden haberim yok dese, bi kaç tanede şahit? aslında mantıklı geliyor arkadaşın yazdıkları.
Bende bilmiyorum sadece arkadaşın yazdığına göre mantıklı olabilir. Yani sizin internet hattınızdan bir başkası bilmediginiz tanımadıgınız bi bilgisayar girip sizin bilgilerinizle işlem yapmış olabilir. Çok inandırıcı gelmese de ortada bilgisayar olmayınca yapcak bişey yokPeki böyle bir açıklama yaparsan;
1- İnterneti sağladığın şirketle irtibata geçip senin bilgilerini almazlar mı ?
2- Youtube ile irtibata geçip adsense bilgilerinden banka, ev adresi vs. bilgilerini mahkeme talep edemez mi ?
Yani merak ettiğimden soruyorum yanlış anlaşılma olmasın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.