sahte skype açan dolandırıcı

mustyy58

Kayıtlı Üye
arkadaşlar dün konu açmıştım, bugün gördümki aynı şahıs aynı yöntemle piyasayı çarpmaya çalışıyor. hesap nolarını verdiği şahsı feysden buldum mesaj attım bilgisi var mı yok mu göreceğiz, bu bir satıcı falan galiba bu çakal bundan birşeyler alıyor çünkü adamın her bankada hesabı var. dolayısıyla paravan gibi kullanıyor cevap gelirse buradan paylaşacağım konuyu herkes okusun isterim skypeden sizi biri eklerse forumda pm almadan kesinlikle alışveriş yapmayın. verdiği banka hesapları ogün gider adına.

elemanın bela olduğu konular

http://www.ytpara.com/paypal-alis-satis-ve-onaylama/72527-paypal-2000-tl-bozdurulacaktir.html

http://www.ytpara.com/paypal-alis-satis-ve-onaylama/72409-dolandirildim.html

http://www.ytpara.com/konu-disi/72483-dolandiricilar-piyasada.html

yt.coder skype adresine dikkat - DOLANDIRICIDIR

hesap nolarının sahibi ile bu görüşmeyi yaptık son günlerde bu eleman yine piyasada bu arkadaşda ip adresini vs mahkemeye verdik dedi bende kendisinden ip adresini istedim bakalım verirse mod arkadaşlarımız ortaya çıkarır bu şahsı

Son düzenleme:
İnsan olmak çok zor olmuş otur adam akıllı çalış kazan boğazından haram geçmesin !!

İnsan olmak çok zor olmuş otur adam akıllı çalış kazan boğazından haram geçmesin !!

Aynen aynen 10 tl için bile dolandırıcılık yapıyor acemi birde dün geldi kanal satmaya çalıştı 2500 vereyim dedim sana 2250 olur diyor gerizekalı

Forumda bir gün banlanırsam bu karaktersiz hırsızlar yüzünden olacak, her seferinde zor tutuyorum kendimi ağır konuşmamak için ama hırsız lafı yeterince ağır bence.

adamlar profesyonel aga
kendini aşmışlar töbe töbe gece gece ya

:) hahah adam acemi ya daha idare etseydin

ettim bi süre dedim banka hesabını alalım adı soyadı çıkar oradan diye :D fakat dediğim şahsa ait hesap nosunu verdi .

---------- Spam Engelliyici 23:05 ---------- Önceki Mesaj 23:04 ----------

adamlar profesyonel aga
kendini aşmışlar töbe töbe gece gece ya

aga burdan yazmıyoruzda biliyorumki sende en az benim kadar iyi küfür ediyorsundur bu çakallara :D

sen o kişiye ulaşırsan havale yaptıgın saati söyle o satte kime ne satmış baksın

dolandırıcıları ve dıger sahtekarları bı yere davet edelım forumca dovelım denyoları

@bbs1 hocama az önce mesaj attım kendi konusunda farklı bir skype var beni biri bu ayın başlarında eklemişti bende artık forumdan yazmayanı ve her önüme geleni eklemiyorum diye tepki göstermiştim. Bir daha da yazmadı skypedeki vatandaş @bbs1 hocanın konusunda skype bu: Skype: anatoliatv Ama bana gelen kişi farklı dolandırıcı onunda fake hesabını açmış büyük ihtimalle. Kendisi az önce o skype benim değil dedi pmden. Aman dikkat edin. Beni ekleyen farklı skype: antolia.network

Son düzenleme:
Bu Ogün denen arkadaşla görüşen var mı hiç. Dolandırılan arkadaşlardan birisi arasın sorsun marmariste bir barda çalışıyor sanırım. Arayıp işyerini ulaşın kendisine, anlatın derdinizi. Numarasını bulamazsanız pm atın yardımcı olayım.

Bu Ogün denen arkadaşla görüşen var mı hiç. Dolandırılan arkadaşlardan birisi arasın sorsun marmariste bir barda çalışıyor sanırım. Arayıp işyerini ulaşın kendisine, anlatın derdinizi. Numarasını bulamazsanız pm atın yardımcı olayım.

feysten mesaj attım ben bakalım döner belki benim on euromu dolandırdı onuda ukash olarak verdim hocam yani bu şahsa para falan atmadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri