Sahte Telif Atmak İçin Ofis Açmak :)

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baş oyuncu serkan abi dir bize o öğretti mNote izle bak sana ne yapiyom sana kazanç yok bugün uyuma sabaha kadar telif temizleyici sana 0539 485 91 55 numaramda bu arayan arasın açıklama yaparım

Ben arıyorum seni birader neymiş açıklaman merak ettim neden gerek duydun bi bakalım
TELEFONUDA AÇARSAN SEVİNİRİK

Baş oyuncu serkan abi dir bize o öğretti mNote izle bak sana ne yapiyom sana kazanç yok bugün uyuma sabaha kadar telif temizleyici sana 0539 485 91 55 numaramda bu arayan arasın açıklama yaparım

Hemen kanallarımı gizleyeyim Aşırı derecede korktum konuyuda kaldırıyorum :D :) :D :) :D

bunların ip sini paylaşabilirmisini

Ofisin adresini versin gidelim , bir hayırlı uğurlu olsun diyelim.

adres-ver-gelelim_192338.jpg

gözümden yaş geldi cuk oturmuş : )

senin ananı düdüklü tencereye sıkıstırır öttüre öttüre mikerim

[MENTION=25855]SedatAydin[/MENTION] eğer yarın başka bi ofis açarsanız hepize günlük 1 milyar para verir Şarap şişeleriyle fantazi yaptırım size 7 nizede bu daha zevk verir size hemde tırink para

adam daha üye olalı 1 ay olmamış herhal daha önce ya banlandı ya da baska hesabı daha var, yoksa nerden öğrenmiş hemen telif ekibi filan

Hunharca güldüm resmen
Resmen hukugun etrafindan dolasmak tabiri hayat bulmus
Yinede analar kutsaldır be hocam.Bize yakışmaz.

Tapatalktan yollandı.

ya bu ne arkadaş şu adamı da banlayın küfür etmeye yer arıyorsunuz ahlaktan yoksun olduktan sonra ha sahte telif ofisi açmışsın ha böyle ulu orta yerde küfürler etmişsin ne farkı var

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam görün işte bu siteye üyelikler bu kadar kolay alınmamalı ne kadar yararlı üye varsa bi o kadar da öyle görünüp aslında bu sahteli telifleri ve her türlü pisliği yapmaya meğilli üyeler var

ya bu ne arkadaş şu adamı da banlayın küfür etmeye yer arıyorsunuz ahlaktan yoksun olduktan sonra ha sahte telif ofisi açmışsın ha böyle ulu orta yerde küfürler etmişsin ne farkı var

sana giren çıkan mı var ?

belkide sürekli telif atanlar bana bunlardır yahu kendi içeriğin olmayan şeyin neyine telif atıyon hiçmi utanma yok

Eğer kategorisinde sahte telif yiyen olursa söylesin. Kalan kanallar bu ********lerindir hemen indiririz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri