Sahte telif Bros. Entertainment tr dizilerine.

• Kullanıcı nicomedya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
[MENTION=823]nicomedya[/MENTION]
2. sayfada ki size gelen mesaj bir üyenin kanalıyla bağdaşıyordu. Bu konu hakkında bir sonuca ulaşabildin mi üstad.

Bu forumda bir şeyler dönüyor ancak kimsenin günahına da girmek istemiyorum.

[MENTION=823]nicomedya[/MENTION]
2. sayfada ki size gelen mesaj bir üyenin kanalıyla bağdaşıyordu. Bu konu hakkında bir sonuca ulaşabildin mi üstad.

Bu forumda bir şeyler dönüyor ancak kimsenin günahına da girmek istemiyorum.
yok şuan kimsenin günahına girmek istemiyorum ama hala araştırıyorm ve dedigin gibi çok şey dönüyor forumda ne yazıkkı.

Konuyu takip ediyorum. Size telif atan kanaldan emin olduğunuz sürece her türlü yardımcı olmaya çalışırım.

İnsanların önünü bu şekilde tıkayan ahlaksızlar her türlü yaptırımı hak ediyor.

Geçmiş olsun tekrar.

FailActual adlı kanal atıyor daha mesajı varda agza alınmıycak sözler
ben anlamadım buna telif atmışlar oda banamı atıyor,

Evet dostum şimdi sıra bende ama bunu sen istedin bana yaptığin şerefsizliği sana pahalı ödeceğim.

bu hafta sahte telif gönderilmeyen bir sen varsın neden sadece sen varsın acaba?

neden böyle bir şerefsizlik yaptıgını sordugumda bu tür mesajlar atmış bana
yani telifi atan bu şahıs.ama bu face maille nasıl atıyor be youtube bukadar çaresizmi

Facebook uzantılı mailden mi geliyor telif ?

youtube kanalınıma geliyor gelen kanal adı bu [FailActual] sadece kanalında contak maili diye biyer var Contact: [email protected], büyük ihtimalle yanıltmaca yaptı bu şahıs aslında atacagı videolara atmayıp farklı videolara telif attı geçen perşembe bir program vardı ben ogün yükleme yapamadım tahminimce cuma telif yediler ögleden önce,ben cuma ögleden sonra yükledim baktım tekim diger yükleyenler telif yemiş videolarım uçtu tabi,bu şahısta benden bilip telif attı,ama şaşırtmaca yaptı bence çünki çok yakınımda biri iki yüzlü hilekar ve kendini akıllı zannediyor yazık yazık şimdi yeni kanal açmış ama onuda biliyorum jeton biraz geç düştü, ama insan olmaz yapmaz diyor bide yanıltmaca yapınca bi anlık kandırdı zannetti beni.yani kendi yükledigi ve benimde yükledigim aynı videolara degilde, benim kanalımda olan onda olmayan diger videolara telif atarak hedef şaşırttı aklınca.

amam ben onun yeni kanalınıda bildigim halde böyle bir şerfsizligi reva görmiyecegim yani telif atmak gibi.ama son kez uyarıyorum bak yakışmaz yapma bunları artık yüzümüze gülüp arkadan bıçak saplama karşındaki aptal degil yaşım 35 ve inan görmedigim hiç bir şey kalmadı anladımki kurnazlık boş bi kere geliyoruz dünyaya ve yüce rabbim bize okadar güzel bişey bahşedmişki sevgiyi saflıgı dürüstlügü, siz zannediyorsunuzki ben kurnazım herşeyi yaparım hayat bir oyun ve hayatta kazanmak için her yol mubaak,ayrıca seni yakaladıgımı ispatlıyamam çünki agzın güzel laf yapar güzel utanmadan yalan söylersin ben söylesem inanmaz kimse sen söylesen inandırırsın senin ustalıgında burda yalancılık ve herşeyi kılıfına uydurmak zaten ve unutma insan ancak kendini kandırır.
telif bu maille atıyor:
DavacıWarner Bros. Entertainment
Davacı E-postası[email protected]
face mail nasıl ldıgınıda ögrendim ama ben bu tür şerefsizlikler yapmadım yapmam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri