Sahte telif flag işi Youtube sayesinde bitti

• Kullanıcı kumbela
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

kumbela

Kayıtlı Üye
Artık eskisi gibi isteyen önüne gelen kanalı kapatamıyor sanırım? Sahte telif vs hiç duymuyorum forumlarda. Sebepsiz yere kapanan vs ya da.

Youtube'a güncellemeler yüzünden kızıyorsunuz ama en büyük sorundur bu ve bir şekilde hallettiler bunu.

Zaten kazanan çizgi filmci, sağlam spamcı kalmadıki.
Yt kanalı kapatmadan $ söndürdüğü için, kimse içerik atmıyor, kimse kimsenin rakibi değilki.
Eskisi gibi tutupta Regular Show gibi çizgi filme sahte telif, Flag atsınlar.
( çizgi ismi içerik bilgisi için değil, örnek dahilinde yazılmıştır. )

daha bir ay önce attılar sahte telif, işini bilen atıyor..

Altına edit yazıp şu notu ekleyecektim ;

Videolarım spam, bana ait değil eyvallah ama editlemesini sağlam yapıp paylaştığım için videolarımı çok fazla kopyalayan oluyor. Adam logomun üzerine logo basıp yayınlıyor, e bu sebeple benim de kanalım riske giriyor.

Halen aynı durumla karşı karşıyayım. İnsanın sinirine dokunuyor yaw. Mesela şuan 1 saattir video editliyorum, kahvaltı bile yapmadan -_-

senin kanalın nasıl riske giriyor bu durumda?

sahte telif işi bitti 2 hafta önce youtube telif açığını tamamiyle kapattı boşuna sahte telif atacağım diye yırtınmayın yada flag bitti o işler

Bu arada tam anlamıyla bitmedi. 4-5 gün önce bir vietnamlı 2000usd'ye sahte telif yöntemi satıyordu video kaldırdı uzantısı gmail..

baya halletmişler :D adamlar içerikte kendi kanalları haricinde kanal bırakmadı.. aylık kazançları 700-800bin tl..

Sahte telif atacak adam işi bildikten sonra her türlü atar diye düşünüyorum. Flag'da olsa olsa zorlaşmıştır, bayağada zor olsa o vietnamlılar vs. bir şekilde yaparlar.

Adamların bizden tek üstünlüğü hırslı olmaları bu arada, bu gün spama halen devam edebiliyorlarsa tek sebebi budur..

Sahte telif atacak adam işi bildikten sonra her türlü atar diye düşünüyorum. Flag'da olsa olsa zorlaşmıştır, bayağada zor olsa o vietnamlılar vs. bir şekilde yaparlar.

Adamların bizden tek üstünlüğü hırslı olmaları bu arada, bu gün spama halen devam edebiliyorlarsa tek sebebi budur..

Adamlarla Amerika bas edememis , youtube mu durduracak onlari :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri