Sahte telif gitti başıma farklı birşey geliyor

• Kullanıcı moneydad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

moneydad

Yasaklanmış
Web sitesi
www.yeni̇kalem.com
Arkadaşlar başlıkta konuyu pek açıklayamadım kusura bakmayın fakat şöyle bir sorunum var. Bir video yüklüyorum ilk sırada benim videom çıkıyor. Fakat sonra geliyor adamın biri benim videomu kopyalıyor yüklüyor saniyeler içerisinde benim videom sıralamadan tamamen kayboluyor adamın yüklediği video ilk sırada çıkıyor. Benim videom aramalarda bile çıkmıyor ondan sonra. Deli edecek bu adam beni. Sahte telifle boğuşurken birde bu çıktı başıma. Bu konu hakkında bir fikri olan ve ya başına gelen var mı?

Sitesinden izlenim çekiyor veya bot izlenim kasıyor olabilir

genelde bu olay müzik videolarında yapılır

belki onun nasıl yapıldığını filan bulmuştur

Sahte telif yiye yiye sahte telif atmasınıdamı öğrendin ?

Hahaha. Demek içeriklerimi kopyalayan görgüsüz sendin. Üstüne üstğn pişkin pişkin birde gelmiş sahte telif atmasınıdamı öğrendin diyosun. Bide sana acıyıp telifleri geri çekicektim. Terbiyesizlik yapma canımızı sıkmayalım burda

bak nasılda ortaya çıktı senin olmayan içeriklere sahte telif atarsın he hadi bakalım

bak nasılda ortaya çıktı senin olmayan içeriklere sahte telif atarsın he hadi bakalım

Yav kardeşim boş konuşma, içeriklerimi diyorum. Gelmiş hem uraşıp emek verdiğim kanalımı kopyalıyorsun birde bana sahte telif atıyo diyosun. Sahte telif atsam isim ve soyismimin bulunduğu mail mi kullanırım. Bi bak işine ramazan ramazan.

emek verdiğin kanal ? ne zamandan beri yt to yt yaptığın içeriğe mi emek verdin ? mail adresinide belirtmen senin mallığın artık.

emek verdiğin kanal ? ne zamandan beri yt to yt yaptığın içeriğe mi emek verdin ? mail adresinide belirtmen senin mallığın artık.

Birader önce araştırmasını bil o içerklerin ilk yüklendiği kanal benim ben emek verdim ben yaptım. Sizin gibi kalitesi bozuk karaktersizlerde kopyalayıp çalmaya başladı. Sen böyle hakaretlere devam et bekle sen

Hahaha. Demek içeriklerimi kopyalayan görgüsüz sendin. Üstüne üstğn pişkin pişkin birde gelmiş sahte telif atmasınıdamı öğrendin diyosun. Bide sana acıyıp telifleri geri çekicektim. Terbiyesizlik yapma canımızı sıkmayalım burda

ŞEREFSİZLİKTEN banlandınız

Konuyla alakam yok ama birde utanmadan sahte telif atıp bunu kabul edip burda ahkam kesiyorsun.senin gibiler yüzünden insanlıkdan çıktık.mal senin değil ürün senin değil elalem daha fazla kazanıyor die kıskançlıktan ne yaptığın belli değil.umarım adminler görürde sınırsız uzaklaştırılırsın forumdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri