Sahte telif gönderenler için temizlik zamanı !

• Kullanıcı Yumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamamda ne yapacagini yazmana gerek yokki.Sonucta her ikinizde genc,kani damarinda hizla hareket eden gururlu kisilersiniz her insan gibi.Daha skain olmaniz daha iyi sonuclar almaniza sebeb olur.

Inan bana,elimde o kadar yetki,o kadar guc bilgi olmasina ragmen,bana telif bile gelse,sahte oldugunuda bilsem,yaptigim ilk sey sudur her zaman.

Birader telifi atmissin eyvallah,haksizda olsan telifde ben kabul ediyorum,Telifini geri cek,sonucta bu iste ekmek yiyen kisileriz kendi isimize bakalim vs gibi tali sekilde uyarmadan asla kotu yollara basvurmam.Ve bu tur basvurularimin 100/99 uda hep geri cekilmistir.

Benim anlamadigim bunu yapmak cok mu zor.

Neyse insallah sonu tatliya baglanir bu isin.

konudada belirttim onlarca mesaj attııyorum geri çekmeyenler içinde gerekeni yapıyorum üstelik [MENTION=2046]DeviLLe[/MENTION] logosu bulanan tüm videolar silinmiş ama geri çekmiyor. yine mesaj attım yine cevap yok napıyım şimdi ben allah aşkına ne yapıyım.

konudada belirttim onlarca mesaj attııyorum geri çekmeyenler içinde gerekeni yapıyorum üstelik @DeviLLe logosu bulanan tüm videolar silinmiş ama geri çekmiyor. yine mesaj attım yine cevap yok napıyım şimdi ben allah aşkına ne yapıyım.
Ok yunus,Deville gerekeni yapacakdir bundan eminim.Sakin ol,sen kendien duseni yapmissan videolar silinmisse deville'de gerekeni yapar.

Ok yunus,Deville gerekeni yapacakdir bundan eminim.Sakin ol,sen kendien duseni yapmissan videolar silinmisse deville'de gerekeni yapar.

muslera hocam sana verdiğim cevapta geri çekeceğimi söyledim ama bu kişi benim yapacağım insanlıktan anlayacak bir yapıda değil, özür dileyerek söylediğim sözü geri alıyorum ve bu kişinin telifini kaldırmıyorum.. eğer benim yanlışım var ise forumdan uzaklaştırılmayı kabul ederim. alnım ak başım dik. saygılarımla,

tamam bekliyorum ozaman umarım dönüş yapar gün içinde. diğer telif gönderen için nasıl bir yol izliyim bilgi verebilirmisin.
Ona direk salla telifi,kendine ait olmadigi bir video icin ,sadece baslik ayni diye bunu yaziyorsa yolla telifi.Ama oncelikli bi uyar bi rica et iyi donus olmassa gerekeni yaparsin yada yapilir.

muslera hocam sana verdiğim cevapta geri çekeceğimi söyledim ama bu kişi benim yapacağım insanlıktan anlayacak bir yapıda değil, özür dileyerek söylediğim sözü geri alıyorum ve bu kişinin telifini kaldırmıyorum.. eğer benim yanlışım var ise forumdan uzaklaştırılmayı kabul ederim. alnım ak başım dik. saygılarımla,

valla sen bilirsin zorlamıyorum benim kaybedecek o kadar büyük bi kanalım yok.

---------- Mesaj saat 19:04:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:04:08 civarında gönderildi. ----------

Ona direk salla telifi,kendine ait olmadigi bir video icin ,sadece baslik ayni diye bunu yaziyorsa yolla telifi.Ama oncelikli bi uyar bi rica et iyi donus olmassa gerekeni yaparsin yada yapilir.

10 larca mesaj attım sadece konuya attığım fotograftaki mesajı aldım dönüş yapmıyor.

Valla bana göre şu yanlış arkadaşlar ....sen bi videoyu al ufak tefek edit le sonra video benim de...bu olmaz ozman ben tüm dizilerin videoalrını hemen yükleiym vi logo çakayım süreyim piyasaya ...olmaz arkadaşlar..vallla hocam ayrıntıyı bilmiyorum ama böyle yapıyorsan etik değil....

hocam konu ile ilgisiz olacakta pm de atamıyorum sana gerçi bu vakitten sonra anlatsan da anlatmasanda benim için farketmez konuyu da nedensiz yere kitlediler saçma bir konuymuş gibi niche konusunda daha detaylı bilgilendirme yapman gerektiğini düşünüyorum tbm yükseltemeyenler var fazla izlenim alıpta bilgiler yeterli değil diye düşünüyorum.

[MENTION=725]yumi[/MENTION] [MENTION=2046]DeviLLe[/MENTION]

Arkadaslat isi dahda yokusa surmeyin.Aranizda gecenleri dokun ortaya bizde ona gore konusalim burda.Aranizda gecen konusmalari gormeden sizlerin hakkinda mesajlar yaziyoruz.En iyisimi dokun su konusmalari kim hakli kim haksiz gorelim,haksiz olanada rica edelim gerekeni yapsin hakkina ne dusuyorsa.Yoksa bpoyle giderse bu konu 1014 yili boyunca uzar gider.

[MENTION=725]yumi[/MENTION] [MENTION=2046]DeviLLe[/MENTION]

Arkadaslat isi dahda yokusa surmeyin.Aranizda gecenleri dokun ortaya bizde ona gore konusalim burda.Aranizda gecen konusmalari gormeden sizlerin hakkinda mesajlar yaziyoruz.En iyisimi dokun su konusmalari kim hakli kim haksiz gorelim,haksiz olanada rica edelim gerekeni yapsin hakkina ne dusuyorsa.Yoksa bpoyle giderse bu konu 1014 yili boyunca uzar gider.

kendinise söyledim zaten mesaj dökümlerini konuya at dedim cevap çıkmadı.

---------- Mesaj saat 19:09:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:08:25 civarında gönderildi. ----------

Valla bana göre şu yanlış arkadaşlar ....sen bi videoyu al ufak tefek edit le sonra video benim de...bu olmaz ozman ben tüm dizilerin videoalrını hemen yükleiym vi logo çakayım süreyim piyasaya ...olmaz arkadaşlar..vallla hocam ayrıntıyı bilmiyorum ama böyle yapıyorsan etik değil....

bende öyle bir geçer zaman lost ve diğer dizilere aynısı yapmayı düşünüyorum nasılsa logoyo yapıştırıcam artık onlar benim olacak kimse yüklemez :) böyli bi mantık olurmu ya :)

hocam konu ile ilgisiz olacakta pm de atamıyorum sana gerçi bu vakitten sonra anlatsan da anlatmasanda benim için farketmez konuyu da nedensiz yere kitlediler saçma bir konuymuş gibi niche konusunda daha detaylı bilgilendirme yapman gerektiğini düşünüyorum tbm yükseltemeyenler var fazla izlenim alıpta bilgiler yeterli değil diye düşünüyorum.
Bu konuda neler yazilirsa yazilsin bende dahil karsidaki kisi ile calisma mantigini seklini semalini gormedikden sonra bilmedikden sonra Tbm artirilmasi zor ustad.Biz A diyoruz,Karsidak ikanalinda Z yapiyor.Kimsenin yaptigi isi tek tek kontro ledemez kimse.Sahsen ben bile cogu zaman Tbm'lerimi surekli yuksekde tutamiyorum.Surekli niche kategorilerde kanallar acip izlenim alacak turden kazanca da tbm ye etkisi olsun diye arastirmalar yapiuyorum.Sizlerde arastirin,yazilan cizilenlerde takili kalmayin.Bu konu buyuk konu,dogru yaptigimizi bildik yanlislarda oluyor,yanlis yapiyoruz deyipde dogru yaptigimizda.En iyisi kendi calismalarinizla hareketlerinizle bu konuyu dogru olarak gormeniz olacakdir.

Beyler tartışmayı bırakın [MENTION=51]beyto33[/MENTION] abimiz gelmiş. :D Dans edelim. :D

tumblr_max5rf2Ucb1qfxsryo1_500.gif

Bu konuda neler yazilirsa yazilsin bende dahil karsidaki kisi ile calisma mantigini seklini semalini gormedikden sonra bilmedikden sonra Tbm artirilmasi zor ustad.Biz A diyoruz,Karsidak ikanalinda Z yapiyor.Kimsenin yaptigi isi tek tek kontro ledemez kimse.Sahsen ben bile cogu zaman Tbm'lerimi surekli yuksekde tutamiyorum.Surekli niche kategorilerde kanallar acip izlenim alacak turden kazanca da tbm ye etkisi olsun diye arastirmalar yapiuyorum.Sizlerde arastirin,yazilan cizilenlerde takili kalmayin.Bu konu buyuk konu,dogru yaptigimizi bildik yanlislarda oluyor,yanlis yapiyoruz deyipde dogru yaptigimizda.En iyisi kendi calismalarinizla hareketlerinizle bu konuyu dogru olarak gormeniz olacakdir.

hocam tabi ki çalışma mantığı önemli de bu forumda da ben paylaşım adına doğru düzgün birşey göremedim. Fakat bu niche işini çözmek için sürekli uğraşıyorum ve en doğru en ince detayına kadar anlatımı da burda kendim yapacam. Herkes faydalanacak.Ben burda bu bilgiyi paylaştıktan sonra ben birşey mi kaybedecem hayır. Kaybetsem bile karşımdakinin birşeyler kazanabilmesi kaybettiklerimden çok daha önemldiir benim için ben daha işin başındayım zamanla paylaşımlar yapacam. R10 da beni bilen biliri nickim aynı nick.

Biz paylaşımcı olmadığımızdan kaybediyoruz. Yabancılar öyle değil, ondan dolayı kazanıyorlar,paylaşımcılar. Herkes saklama peşinde sürekli bildiklerini.

bence video çekerken biraz dikkat edilmeli ben kendi adıma konışıyım logolu hiçbir videoyu kendi kanalıma çekmem youtubeda onun logosuzu kesinlikle vardır konuya dönersek ikiniz aranızda işi tatlıya bağlayın uzatmayın :)

hocam tabi ki çalışma mantığı önemli de bu forumda da ben paylaşım adına doğru düzgün birşey göremedim. Fakat bu niche işini çözmek için sürekli uğraşıyorum ve en doğru en ince detayına kadar anlatımı da burda kendim yapacam. Herkes faydalanacak.Ben burda bu bilgiyi paylaştıktan sonra ben birşey mi kaybedecem hayır. Kaybetsem bile karşımdakinin birşeyler kazanabilmesi kaybettiklerimden çok daha önemldiir benim için ben daha işin başındayım zamanla paylaşımlar yapacam. R10 da beni bilen biliri nickim aynı nick.

Biz paylaşımcı olmadığımızdan kaybediyoruz. Yabancılar öyle değil, ondan dolayı kazanıyorlar,paylaşımcılar. Herkes saklama peşinde sürekli bildiklerini.
Dogru duzgun paylasim gordugun yer varsa ordan al bilgileri,gel burda paylas millet bilgilensin.Sacma sapan mesajlar yazmayi birak.Sirf sizin sorununuz yada cozumunuz olmadi yada olmuyor diye boyle adami cileden cikartcak mesajlar yazma.

Sen niche isini cozdugunde gel ogrendiklerini anlat hepimiz bilinclenelim.Hepimiz kazanalim.Lutfen boyle mesajlar yazmayi birak.Yabanci kisiler paylasiyor demissin,niye yabancilarin bildiklerini sende uygulayip cok kazanmiyorsun ?

Merak etme abi, ben suikast girişimlerini ayarladım Serkan Abi için. Her gün saat 16:30 da Eyfel kulesinin oradan geçiyor işini bitirecez yarın. :cool: Seni banlamak neymiş gösterecez. :D

yav kardeşim Muslera orda bu saçma yazışmalar için konuyu kitledi yine burda da mı adam telif ile ilgili konu açmış yazılanlara bak iyice geyik muhabettine döndü burası.

Dogru duzgun paylasim gordugun yer varsa ordan al bilgileri,gel burda paylas millet bilgilensin.Sacma sapan mesajlar yazmayi birak.Sirf sizin sorununuz yada cozumunuz olmadi yada olmuyor diye boyle adami cileden cikartcak mesajlar yazma.

Sen niche isini cozdugunde gel ogrendiklerini anlat hepimiz bilinclenelim.Hepimiz kazanalim.Lutfen boyle mesajlar yazmayi birak.Yabanci kisiler paylasiyor demissin,niye yabancilarin bildiklerini sende uygulayip cok kazanmiyorsun ?

hocam mesajlarımda ne gibi bir saçmalık var onu anlamadım neyse hocam. Gürkan'ın e-booku hariç ama dediğim şeye. Bu benim fikrim tabi ki.

Artık yabancı forumlardayım ama burda da çok nadir de olsa güzel paylaşımlar olabiliyor ondan burayı bırakacak değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri