sahte telif hakkında

• Kullanıcı xantos7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

xantos7

Kayıtlı Üye
arkadaşlar aşağıdaki kullanıcı bana sahte telif attı , normalde yüklediğim videolar yabancı bir televizyon programına ait. telif gelirse oradan geliyordu. ne yapmam gerekir. karşı bildirim göndereyim mi ?

karşı bildirim kısmında şu şekilde yazıyor

biti biti adlı davacı için karşı bildiriminize eklemek istediğiniz videoları seçin

Riley Middleton
[email protected]

Son düzenleme:
Sahte telif atmak gercekten ciddi yasal suc Sahte telif atanlardan biri bir gun baltayı taşa vuracak İnternet deyıp gecme adam bir ceza kılıtlerse altından kalkamas kımse kolay kolay Sahte telif atanın sadece kendını düşünen biri olduğu bellide kendısı yuzunden aileside çok zor durumda kalacak

Sahte telif atmak gercekten ciddi yasal suc Sahte telif atanlardan biri bir gun baltayı taşa vuracak İnternet deyıp gecme adam bir ceza kılıtlerse altından kalkamas kımse kolay kolay Sahte telif atanın sadece kendını düşünen biri olduğu bellide kendısı yuzunden aileside çok zor durumda kalacak

Ne yaptın hacı Adamı asacaksın neredeyse :D

Bir ******** sahte telif atıyor kanalımı kapatıyor.Bu konuda ne yapmalıyım.Pm atarak yardımcı olursanız sevinirim.Eğerki sahte telif atanı bulup getiren olursa bana elime ona 5.000 tl para veririm en azından demirle döve döve hıncımı alırım olurum o kadar sinirliyim yeter artık bu puştluk yeter.Senin hiç anan yok mu çocuğun yok mu puşt herif öle bir beddua ediyorum inş ters dönersin inş tez zamanda sakat kalırsın ******** yeter

Devamlı telif atıyor kanal kapatır mail farklı farklı farklı artık kafayı yicem ya.5 senedir üyeyim hep bana hep bana olmasın arkadaşlar bir sürü kişiye yardım etmişimdir.Hep kendimize müslüman olmayalım.Yardım edecek arkadaş var ise pm atabilir

Son düzenleme:

bu arkadaş forumdanmıdır

Benimde yıllarca çalıştığım, 1 kez bile sahte telif gelmeyen içeriğe dadandılar. Bir ara Türk ad soyad içeren maillede sahte telif attılar, adama mail attım birader derdin nedir gibisinden ama salağa yatıp yabancı gibi davranmaya çalıştı.. Bence o kişi her yerden olabilir hocam.

Bir ******** sahte telif atıyor kanalımı kapatıyor.Bu konuda ne yapmalıyım.Pm atarak yardımcı olursanız sevinirim.Eğerki sahte telif atanı bulup getiren olursa bana elime ona 5.000 tl para veririm en azından demirle döve döve hıncımı alırım olurum o kadar sinirliyim yeter artık bu puştluk yeter.Senin hiç anan yok mu çocuğun yok mu puşt herif öle bir beddua ediyorum inş ters dönersin inş tez zamanda sakat kalırsın ******** yeter

Devamlı telif atıyor kanal kapatır mail farklı farklı farklı artık kafayı yicem ya.5 senedir üyeyim hep bana hep bana olmasın arkadaşlar bir sürü kişiye yardım etmişimdir.Hep kendimize müslüman olmayalım.Yardım edecek arkadaş var ise pm atabilir

Hocam düzgün bir karşı bildirimle kaldırabilirsiniz, yazdığınız yazı önemli. Şu sıralar çok fazla arttığından sahte telif olayları YT sanırım biraz daha fazla karşı bildirimleri kabul ediyor. 10 tane sahte telif geldiyse bana bu ay 8 tanesine karşı bildirimim kabul oldu. Hatta bir tanesi gerçek telifti ona bile kabul edildi :D Yalnız adamlar 2 gün geçmeden YT ye geri dönüşü yapmış. Bu arada CMS hesaplar için geçerli değil ama her video için ayrıca yapılan bir yöntem var, yaptıktan sonra videonuz sahte telif yemiyor. Çok hitli göze batan içeriklerde yapıyorum genelde ama şimdi zorlaştı.

Hocam düzgün bir karşı bildirimle kaldırabilirsiniz, yazdığınız yazı önemli. Şu sıralar çok fazla arttığından sahte telif olayları YT sanırım biraz daha fazla karşı bildirimleri kabul ediyor. 10 tane sahte telif geldiyse bana bu ay 8 tanesine karşı bildirimim kabul oldu. Hatta bir tanesi gerçek telifti ona bile kabul edildi :D Yalnız adamlar 2 gün geçmeden YT ye geri dönüşü yapmış. Bu arada CMS hesaplar için geçerli değil ama her video için ayrıca yapılan bir yöntem var, yaptıktan sonra videonuz sahte telif yemiyor. Çok hitli göze batan içeriklerde yapıyorum genelde ama şimdi zorlaştı.

Nasıl bir yöntem olduğunu açabilirmisiniz hocam? :) Karşı bildirim etkili ancak 3. telifte kanal kapanınca hiçbirşey yapılamıyor.

Nasıl bir yöntem olduğunu açabilirmisiniz hocam? :) Karşı bildirim etkili ancak 3. telifte kanal kapanınca hiçbirşey yapılamıyor.

3. Telifte kanal kapanmazsa 7 gün süresi verirse ayın kaçı olursa olsun içindeki parayı kurtarıp kesinleşmeye sokabiliyorum. Bu ay bir kez daha deneyip başarılı oldum. Içerideki parayı kesinleştirmek için satış konusu açmak istiyorum ama ödemeyi ne şekilde alabileceğim konusu kafamı kurcalıyor, üstelik kanal sahibi güvenip bana vermeli kanalını kesinleşme gününe kadar.

arkadaşlar bana topluluk kuralı ihlali gelmiş itiraz etsem mi bilemedim çünkü ihlal gelen videonun benzerinden kanalda 25-30 tane video var sizce itiraz etsem mi yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar bana topluluk kuralı ihlali gelmiş itiraz etsem mi bilemedim çünkü ihlal gelen videonun benzerinden kanalda 25-30 tane video var sizce itiraz etsem mi yardımcı olursanız sevinirim

videoyu yükledikten 1 saat içinde topluluk geldiyse etiket açıklama başlıktan dolayı gelmiştir, değişik başlık varyasyonlarını deneyerek topluluğu geçebilirsin

itiraz durumunda topluluk kalkarmı bilmiyorum

Sahte telifci spamcı, flagcı bu nasıl bir alem ya millet birbiri ile uraşıyor? Herkes işine baksa ve flag telif urasmasa?

telifi atan kişi sahtemi gerçekmi nasıl anlıyorsunuz ve nasıl iletişime geçiyorsunuz

bu şekilde telif yiyen oldumu hiç telefondan kedi viddeoları çekip attım başlıklardanmı nedir telif yedim farklı farklı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri