Sahte Telif Hakkında!

• Kullanıcı Kaanbulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Kaanbulut

Yasaklanmış
Bir ara sanki fox.copyright-notice.com bu siteden mail alınarak sahte telifin olduğu söyleniyordu.
Bana bu mail adresine ait bir kişiden telif geldi.

Sizce sahte bir telif midir?

Gelen Telifin Görüntüsü -
qx82Z.png

%100 gerçek olduğunu nereden biliyorsun hocam ? Web sitesine girdiğimde fox.copyright-notice.com Signup free ücretsiz bu domain üzerinden alınabileceği yazıyor sanki yanılmıyorsam ?

bununla ilgili yabancı forumlarda 1-2 ay önce araştırmalar yapmıştım.Genelde gerçek olduğu yazıyordu.

fox a ait bir materyal yayınladıysan ve 48 saat içinde telif geldiyse bu bile gerçek olduğunu anlamaya yeteer..

Yayınladığın her neyse iyi artaştırması yap derim..

bununla ilgili yabancı forumlarda 1-2 ay önce araştırmalar yapmıştım.Genelde gerçek olduğu yazıyordu.

fox a ait bir materyal yayınladıysan ve 48 saat içinde telif geldiyse bu bile gerçek olduğunu anlamaya yeteer..

Yayınladığın her neyse iyi artaştırması yap derim..

Videoyu atalı 1 hafta oldu. Ayrıca bu konuya ait http://www.ytpara.com/telif-sikayet-konulari/15265-bu-gercek-mi-2.html bizim forumda da bu konuyu buldum lakin burada da net bir cevap yok.

Daha öncede benzer bi konu açılmış sürekli aynı videolara atıyosa gerçek olma ihtimali yüksek hocam http://www.ytpara.com/telif-sikayet-konulari/15265-bu-gercek-mi.html

Film atmıştım. 1 Hafta oldu demin geldi telif.

---------- Mesaj saat 14:03:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:01:28 civarında gönderildi. ----------

yayınladığın videonun yt de iyi bir araştırmasını yap derim sonuca ulaşmak adına.Y

Benden 3 hafta önce bir adam atmış. Ona telif gitmemiş bana gelmiş zaten olayda bu. Lakin adamın videosu 2 k izlenmiş benim 6 k izlenmiş.

Ama adamda atalı 3 hafta oluyor yani..

yayınladığın materyal fox da yayınlanan bir videodur.Bundan normal ne varki ??

yayınladığın materyal fox da yayınlanan bir videodur.Bundan normal ne varki ??

Ben anormal bir şey var demedim lakin. Sahte mi gerçek mi onu sormak için açtım konuyu. Benden 2 hafta önce adam bir adama telif gitmiyor lakin bana telif geliyor rahatsız edici bir durum yani.

Film atmıştım. 1 Hafta oldu demin geldi telif.

---------- Mesaj saat 14:03:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:01:28 civarında gönderildi. ----------

Benden 3 hafta önce bir adam atmış. Ona telif gitmemiş bana gelmiş zaten olayda bu. Lakin adamın videosu 2 k izlenmiş benim 6 k izlenmiş.

Ama adamda atalı 3 hafta oluyor yani..

herkese aynı anda gelecek diye birşey yokki bana geldi ona gelmedi mantığı yanlış.Belki partner dir ..Belki yayın hakkına sahipir bunu bilemezsin.Benimde dizi kanalım var çeşitli az riskli dizileri atiyorum 20 gündür telif yok meaala bu gelmeyeceği anlamına gelmez :)

herkese aynı anda gelecek diye birşey yokki bana geldi ona gelmedi mantığı yanlış.Belki partner dir ..Belki yayın hakkına sahipir bunu bilemezsin.Benimde dizi kanalım var çeşitli az riskli dizileri atiyorum 20 gündür telif yok meaala bu gelmeyeceği anlamına gelmez :)

Kardeşim belki odur belki budur ile bu işler yürümüyor maalesef. O dediklerinin hepsi bende de var benimde kanalım partner. Yayın hakkını alması çok saçma 1 aboneli gereksiz spam yapan bir kanal mı alacak yayın hakkını.

Hemde Türkçe içerik video atan birisi ve gerçek olma ihtimali %50 olsa bile Foxtan yayın hakkı alacak. Neyse teşekkür ederim konuma yazdığın için.

banada warner brosdan geldi
warner.bros@notice filanlı birşeydi

---------- Mesaj saat 23:25:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:24:25 civarında gönderildi. ----------

geri çekme talebinde nasıl buluncaz acaba

dün akşam family guy yükledim.sabah 5 te kalktım telif gelmş aynı adresten.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri