Sahte Telif ihtarı Ve yapanlara...

M
  • Kullanıcı mahoni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

mahoni

Guest
Arkadaşlar üzülerek söylüyorum son zamanlarda ...bizler gibi Youtubeden para kazanan arkadaşlar... aç gözlülük yapıp telif hakkı sahibi olmadığı halde emek veren arkadaşların videolarına ihtar ve üçüncü hak talebinde bulunuyor ve emeğe saygısızlık yapıyor...bunlara hiç gerek yok herkes kazansın diyoruz... etiketlerini ve sosyal medyayı kullanarak kendi videosunu daha çok izletmek yerine ...kendisi gibi emek veren arkadaşının videosunu sildirmekten hiç rahatsız olmayan bu arkadaşlar... lütfen emeğe saygı şunu bilinki haksızlık yapanın yanında kalmaz....saygılar

Telif hakkı sahibi olmadığı halde telif göndermek açgözlülüktür. 2 gün önce bir kanaldaki haberi kaydettim simple tv ile sonra onun kodeğini değiştirdim ve youtube upload ettim.Gerekli açıklamaları felan titizlikle yazdım video yüklendi ve 2 dakika sonrası bir kişi almış başlık açıklama felan birebir aynı, hatta yorum yazmıştım paylaşın lütfen diye onu dahi yorum olarak yazmış.Mesaj attım bu kadar olur mu diye, bana küfürle karşılık verdi ve video ben önce yüklediğim için adama telif attım ve kaldırttım normalde hayatta yapttıgım bir şey değil bu iştede yeniyim sayesinde telif atmasınıda öğrendim.Videoda katılıyorum herhangi bir telif hakkım yok ama sen eşşek gibi uğraş herseyi hazırla adam idm çekip bir copy paste yapsın birde küfür etsin kibarca söyleme rağmen.

bu terbiyesizliği selçuk sepetçi denilen biri yaptı sanırım bugun forumda öyle bir konu görmüştüm.forumdan birine telif göndermiş

bu terbiyesizliği selçuk sepetçi denilen biri yaptı sanırım bugun forumda öyle bir konu görmüştüm.forumdan birine telif göndermiş

Konuyu okumadan insanları suçlamayalım. Konuyu hele bir oku bakalım. Kim hatalı. Önyargılarınızdan kurtulun !!

Ya forumda herkesin kanalı belli mi ki? Benim attığım kişide bu forumdansa nerden bileceğim tekrar aynı şekilde bir olaya maruz kalsam gene atarım ben, küfür yedikten sonra o hesap banlansa dahi atarım telifi

İnsanlar o videonun üstünde emek verecek yok intro yapacak, yok logo ekleyecek kesip biçeçek ondan sonrada telif göndermiyecek. Az emeğe saygı işin para boyutunu çoktan geçtim. Kimse laflarımı üzerine alınmasın. Örnek herkes kendini yerine koysun. Emek harcamışın kesmişin biçmişin başkasının kullanmasını istermisin ? Hadi eyv dahada yazmam

İnsanlar o videonun üstünde emek verecek yok intro yapacak, yok logo ekleyecek kesip biçeçek ondan sonrada telif göndermiyecek. Az emeğe saygı işin para boyutunu çoktan geçtim. Kimse laflarımı üzerine alınmasın. Örnek herkes kendini yerine koysun. Emek harcamışın kesmişin biçmişin başkasının kullanmasını istermisin ? Hadi eyv dahada yazmam

Ya bırak bu işleri.
İnsanlıkla alakalı bir durum bu.Ben şahsen heleki beyaz tv videoları gibi genel videolarda hayatta kimseyle uğraşmam.Bu tamamen fesatlık.

Kesip biçmek intro koymak vs demişsin.2 dk almaz bu işlem.Bu 2dklık olayı yaptı diye video'yu mu sahiplendi sayılıyor.

Ya bırak bu işleri.
İnsanlıkla alakalı bir durum bu.Ben şahsen heleki beyaz tv videoları gibi genel videolarda hayatta kimseyle uğraşmam.Bu tamamen fesatlık.

Kesip biçmek intro koymak vs demişsin.2 dk almaz bu işlem.Bu 2dklık olayı yaptı diye video'yu mu sahiplendi sayılıyor.

Okey o zaman sana bol telifli günler arkadaşım. Daha fazla uzatmanın anlamı yok. Sende yap sende sahiplen sana biri bir şey mi dedi. Bizler bu manteliteyle gidersek çok telif yer çok kanal kapatırız.

5. kata giren hırsızda 5. kata tırmanıyor, kan ter içinde kalıyor, çabalıyor.

Orada çaldığı şeylerde helal değil mi?

Okey o zaman sana bol telifli günler arkadaşım. Daha fazla uzatmanın anlamı yok. Sende yap sende sahiplen sana biri bir şey mi dedi. Bizler bu manteliteyle gidersek çok telif yer çok kanal kapatırız.

Asıl sen bu manteliteyle gidersen telif manyağı olursun.her videoya logo ekleyip intro koyunca seninmi oluyor sanıyorsun.

5. kata giren hırsızda 5. kata tırmanıyor, kan ter içinde kalıyor, çabalıyor.

Orada çaldığı şeylerde helal değil mi?

Ben sana elma diyorum, sen bana armut diyosun. Gereksiz konu kilitlensin. Boşu boşuna tartışma yaratmaya gerek yok. Ben oturcam tv başında kameramla video çekicem sonra onu logolucam kesicem biçicem emek hırsızı olcam.

Arkadaşlar kazanın ya milyarları kazanın zerre gözüm varsa. Titlelere çalın çırpın umrumda değil. Ondan sonra gelip burda kanalım kapandı diye ağlamasın kimse süt dağıtmıyoruz burda

---------- Mesaj saat 02:12:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:10:58 civarında gönderildi. ----------

Asıl sen bu manteliteyle gidersen telif manyağı olursun.her videoya logo ekleyip intro koyunca seninmi oluyor sanıyorsun.

Ege, Sana daha fazla yanıt vermeyeceğim. Tartışmayı uzatmanın mantığı yok. 4 aydır yapıyorum Aslanlar gibide telifsizim.

Ben sana elma diyorum, sen bana armut diyosun. Gereksiz konu kilitlensin. Boşu boşuna tartışma yaratmaya gerek yok. Ben oturcam tv başında kameramla video çekicem sonra onu logolucam kesicem biçicem emek hırsızı olcam.

Arkadaşlar kazanın ya milyarları kazanın zerre gözüm varsa. Titlelere çalın çırpın umrumda değil. Ondan sonra gelip burda kanalım kapandı diye ağlamasın kimse süt dağıtmıyoruz burda

Ahaha bu mesajdan sonra olay bitmiştir.Kamera ile tv başında video he.araştır bi bak bilgi sahibi ol sonra konuş.CamStudio programı ile bu işlemler çocuk oyuncağı

Ahaha bu mesajdan sonra olay bitmiştir.Kamera ile tv başında video he.araştır bi bak bilgi sahibi ol sonra konuş.CamStudio programı ile bu işlemler çocuk oyuncağı

Arkadaşım neden uzatıyosun örnekleri neden gerçek anlıyosun sen. Tamam daha fazla uzatma. Bildiğinden şaşma yap ya kim sana bişey diyor.

sen konunun başında suçlama vs dedin diye cevab veriyorum.ben zaten bildiğimden şaşmıyorum.milletin avukatlığını yapma sende

sen konunun başında suçlama vs dedin diye cevab veriyorum.ben zaten bildiğimden şaşmıyorum.milletin avukatlığını yapma sende

Yaparım ben arkadaşım. Hadi şimdi herkes işine baksın. Gecesi güzel geçsin kimsenin tadı kaçmasın. Eksiklikleride okusun forumdan konusu öyle açsın. Bide kimse kimseye bilip bilmeden terbiyesiz diyemez oradan bi uyarı alıcan zaten sen. O yüzden daha fazla tartışmanın anlamı yok. Napim anlamıyosan

Sendeki nasil bir mantik anlamadim adamlar o kadar videoyu yapmak ugrassin sen 20 saniyelik bir intro yap videonun basina ekle videonun telif hakki bende diyosun cok yanlis bi düsünce. Peki sen aldigin videolarin sahiplerine soruyormusun peki bunun telif hakki sizde mi diye eminim sormuyorsundur.

Sendeki nasil bir mantik anlamadim adamlar o kadar videoyu yapmak ugrassin sen 20 saniyelik bir intro yap videonun basina ekle videonun telif hakki bende diyosun cok yanlis bi düsünce. Peki sen aldigin videolarin sahiplerine soruyormusun peki bunun telif hakki sizde mi diye eminim sormuyorsundur.

Kanal D beni bekliyodu gelsede izin versekmi vermesek mi derdine düştüler. Çok gereksiz uzadı bu konu.

Yaparım ben arkadaşım. Hadi şimdi herkes işine baksın. Gecesi güzel geçsin kimsenin tadı kaçmasın. Eksiklikleride okusun forumdan konusu öyle açsın. Bide kimse kimseye bilip bilmeden terbiyesiz diyemez oradan bi uyarı alıcan zaten sen. O yüzden daha fazla tartışmanın anlamı yok. Napim anlamıyosan

:D ne içiyorsun bu kafaları yaşamak için söyle bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri